Плод,ориз,водичка за стройна снагичка

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Ver

Re: ПЛОД, ОРИЗ, ВОДИЧКА за стройна снагичка

Мнение от Ver »

Поздравления на всички за постоянството!
Нещо, което определено ми липсва :1062
Та, вместо да се чудя и помайвам сякаш е по-добре да го "хвана за ушите" този ден.
Именно ДНЕС (както казваше някой :1062 ) :954
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

cvety_rz написа:
Сиренце написа:
qn4eto написа:Мога ли да направя ПОД на части - днес до 16ч и утре пак до 16ч.
Еееее, ама ти големи модификации сътворяваш :221 . Ще видиш ти един зъл мод като се развихри тука :1055 :1058 . Ама то май е време, че като гледам как сме я подкарали - един ориза го яде с мляко :222 , друг кара без него ..... абе разпасана бригада :plezya se :plezya se :plezya se !
Сладурани :923
ЗЛИЯ МОД ВИЖДА ВСИЧКО... :1025 ТОЙ ТЕ ДЕБНЕ НАВСЯКЪДЕ... :1025 ВЪВ ВСЯКА ТВОЯ СТЪПКА, ВЪВ ВСЯКА ГЛЪТКА ВОДА, ВЪВ ВСЯКА ХАПКА ОРИЗ, ВЪВ ВСЯКА ГЛЪТКА ВЪЗДУХ, КОЯТО ПОЕМАШ..... :1025 ЗЛИЯ МОД ТЕ ДЕБНЕ НА ВСЯКА КРАЧКА...О, ДА,ЗЛИЯ МОД ВИЖДА ВСИЧКО! :1025 И НИКОЙ НЯМА ДА СЕ ИЗМЪКНЕ НЕНАКАЗАН ! :1026
Абе сладурани,сладурани,ама всяко нещо с мярка! :1058
Ооо,Верка е дошла в къщичката на злия мод :1133
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ааааа, я да се включа и аз! Какви са тия своеволия?! Днес ПОД до обяд, утре между 4 и 8 вечерта, а вдругиден в обедната почивка :128 :128 :1055 . Яяяяя вижте правилата :1045 :1045 :1045 :1045 , там така ли пише?! НЕ МОЖЕ! Ако искате резултати, трябва постояннство и силна воля - а не после "на мен детокс не ми действа!", "не съм свалила нищо с ПОД!" и т.н. :428 :428 :428 :428 Как да стане като подобренията са повече от оригиналната идея?! Да, човек може да се отпусне в най-трудния и гладен момент, нооооо, както се казва с мярка. Та по този повод, вижте какво изписва следния емотикон :1123 :1123 :1123 :1123 !

Аз наистина ядох мляко с ориз и го написах не за да давам тон за всякакви издевателства над основните принципи, а защото.... това беше истината! Можех да ви напиша колко съм стриктна, колко леко ми върви, как се справям и съм супер и върха, а в същото време да нагъвам сурови ядки, кисело мляко и т.н....... Това е по-лесното. Аз рядко избирам този път. Предпочитам да си "призная", защото това е истината!!

И така след горното лирично включване :1062 :1062 да поздравя Чева за постояннството и да пожелая успех на оризещите днес! А и да подканя всички, които все още му се чудят на ПОД-а, да го хванат в ръце! Не е трудно, мацки, тук се яде и няма глад! Но за сметка на това, ще се присъединя към думите на Диди:
droidd написа:......... И на мен резултата след ПОД, винаги ми е бил огромен стимул, защото откъм кг. съм сваляла повече и от 3-дневен детокс. :fan
Това е факт!

Чакам Мони да мине и да как се е "затрила" от слабеене вследствие вчерашния ПОД! :1062 :1062 И още нови попълнения в редиците на великата китайска ОРИЗНЯ! :221 :221
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
listopad

Мнение от listopad »

привет на всички,искам да споделя нещо,което малко ме тормози,нали направих първи детокс,оттогава все като хапна нещо започва да ме боли стомаха известно време,другото което е,че стомаха ми понася съвсем малки количества храна,ако с амалко повече,започва болка,незнам дали с детокса мога да си докарам гастрит или временно е раздразнен стомаха,какво ще кажете,случвало ли се е на вас?
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

listopad написа:привет на всички,искам да споделя нещо,което малко ме тормози,нали направих първи детокс,оттогава все като хапна нещо започва да ме боли стомаха известно време,другото което е,че стомаха ми понася съвсем малки количества храна,ако с амалко повече,започва болка,незнам дали с детокса мога да си докарам гастрит или временно е раздразнен стомаха,какво ще кажете,случвало ли се е на вас?
Листопад, а дали си нямала проблем с гастрит или язва и да не си знаела за него?! Защото симптомите не започват веднага? Няма начин с тридневно прочистване да стигнеш до гастрит, особено ако е вярно това, което пише за него в нета:

Острият гастрит представлява остро възпаление на стомашната лигавица, причинено от различни фактори: злоупотреба с много гореща или студена храна, напитки, пикантни храни, алкохол, преяждане, продължителна употреба на някои лекарствени средства .
.......................................................................
Основните предполагаеми фактори за появата на тези заболявания (гастрит и язва) са: наследственост,стрес,инфекция с един микроб-Хеликобактер пилори и нередовното хранене

Та затова си мисля, че може би си имала предразположеност, а детоксът изкарва наяве стари болежки, с които в последствие организмът се справя напълно. Т.е. с последователност в провеждането на детокса. А може би пък караш някакъв стомашен вирус без силно изразена симптоматика.... случва се да тормози човек по 7-8 дена.

Виж, погледни тук какво е писал док за язва и гастрит.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
listopad

Мнение от listopad »

проблем със стомаха не съм имала,освен като бях бременна,през цялото време имах ужасни киселинипо 24 часа всеки ден,беше ад,след раждането изведнъж всичко мина,сега се чудя дали от гладауването стана?
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Със сигурност не е от "гладуването" (слагам го в кавички,защото гладуването е нещо различно от детокса).По-вероятно си захранила неправилно. Ако искаш напиши какво точно яде (без да се притесняваш),за да видим дали има грешки и за следващия път да си знаеш.
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

Ааааа, тук съмммм на отчет, как без мамчето...

Ами какво да ви кажа, успях да издържа на изкушенията в офиса, май ще започвам да ги глобявам ако носят нещо различно от плод :1058
Ноо, не издържах със зеленото изкушение за вечеря, т.е. марулена салатка :fan
Ами издъних се, но скромно, то стана ПЗОД :1062
Но през деня си бях на ябълки, за обяд си хапнах оризеца с малко мед и канела и доста чайчета!!!

Айде, че съм на един неприятен преглед
:923
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

mam4eto31 написа:май ще започвам да ги глобявам ако носят нещо различно от плод :128
mam4eto31 :955 , ама идеята си я бива, тъкмо ще съберете парички за коледна почерпка.С един куршум 2 заека.Ама иначе добре си се справила, като за начало :326
За Чева никога не се притеснявам, защото тя винаги е желязна :fan Хубаво е че ни дава пример с непоколебимостта си :524 :326
listopad написа:привет на всички,искам да споделя нещо,което малко ме тормози,нали направих първи детокс,оттогава все като хапна нещо започва да ме боли стомаха известно време,другото което е,че стомаха ми понася съвсем малки количества храна,ако с амалко повече,започва болка,незнам дали с детокса мога да си докарам гастрит или временно е раздразнен стомаха,какво ще кажете,случвало ли се е на вас?
Листенце,вероятно Зори е права, че проблема е в захранването.Аз имах същият проблем след 1-вия детокс и оттогава пропускам овесените ядки при захранване.По време на 2-рият детокс имах серьозни стомашни болки, които туширах със Спаскуприл.И сега мога да се похваля, че с редовните детокси преборих 20-годишни гастрит и колит( колита се обажда понякога, но ще му видя окончателно сметката :128 ) Така че СПОКО, можеш само да си помогнеш, не да си навредиш. :329
Веркааааааа, дръж здраво ушите, ама гледай да не ги скъсаш де :221
Аз съм добре за сега, имам да наваксвам с течностите, ама вече съм си у дома и това няма да е проблем :1062
listopad

Мнение от listopad »

Мърмори,може би е от захранването,и аз така си помислих ,но то продължава да ме боли при хранене,сутринта ядох 3 лъжици овесени ядки,в 10 ябълка,на обяд пекано пиле с картофи,като ядох картофите и 3 хапки пилешко,вечерта зелева салата с моркови,подправена!на другия ден за закуска не помня,но на обяд кюфтета с доматен сос,вечерта зелева салата.Това е,следващите дни си хапвам както обикновено като храни,но помалко количество заради болките.Е най вероятно съм сбъркала,но ще гледам следващите пъти да се коригирам.
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

listopad написа:Мърмори,може би е от захранването,и аз така си помислих ,но то продължава да ме боли при хранене,сутринта ядох 3 лъжици овесени ядки,в 10 ябълка,на обяд пекано пиле с картофи месото се яде чак на втория ден след захранването-груба грешка!,като ядох картофите и 3 хапки пилешко,вечерта зелева салата с моркови,подправена!на другия ден за закуска не помня,но на обяд кюфтета с доматен сос,вечерта зелева салата.Това е,следващите дни си хапвам както обикновено като храни,но помалко количество заради болките.Е най вероятно съм сбъркала,но ще гледам следващите пъти да се коригирам.
Съветвам те да погледнеш отново СХЕМАТА ЗА ЗАХРАНВАНЕ.
Там има и един по-дълъг вариант на захранване-съветвам те да минеш на него в случай,че наистина имаш по-чувствителен стомах.
Заключено