Нещо, което определено ми липсва

Та, вместо да се чудя и помайвам сякаш е по-добре да го "хвана за ушите" този ден.
Именно ДНЕС (както казваше някой

ЗЛИЯ МОД ВИЖДА ВСИЧКО...cvety_rz написа:СладураниСиренце написа:
Еееее, ама ти големи модификации сътворявашqn4eto написа:Мога ли да направя ПОД на части - днес до 16ч и утре пак до 16ч.. Ще видиш ти един зъл мод като се развихри тука
![]()
. Ама то май е време, че като гледам как сме я подкарали - един ориза го яде с мляко
, друг кара без него ..... абе разпасана бригада
![]()
![]()
!
Това е факт!droidd написа:......... И на мен резултата след ПОД, винаги ми е бил огромен стимул, защото откъм кг. съм сваляла повече и от 3-дневен детокс.![]()
Листопад, а дали си нямала проблем с гастрит или язва и да не си знаела за него?! Защото симптомите не започват веднага? Няма начин с тридневно прочистване да стигнеш до гастрит, особено ако е вярно това, което пише за него в нета:listopad написа:привет на всички,искам да споделя нещо,което малко ме тормози,нали направих първи детокс,оттогава все като хапна нещо започва да ме боли стомаха известно време,другото което е,че стомаха ми понася съвсем малки количества храна,ако с амалко повече,започва болка,незнам дали с детокса мога да си докарам гастрит или временно е раздразнен стомаха,какво ще кажете,случвало ли се е на вас?
mam4eto31mam4eto31 написа:май ще започвам да ги глобявам ако носят нещо различно от плод :128
Листенце,вероятно Зори е права, че проблема е в захранването.Аз имах същият проблем след 1-вия детокс и оттогава пропускам овесените ядки при захранване.По време на 2-рият детокс имах серьозни стомашни болки, които туширах със Спаскуприл.И сега мога да се похваля, че с редовните детокси преборих 20-годишни гастрит и колит( колита се обажда понякога, но ще му видя окончателно сметката :128 ) Така че СПОКО, можеш само да си помогнеш, не да си навредиш.listopad написа:привет на всички,искам да споделя нещо,което малко ме тормози,нали направих първи детокс,оттогава все като хапна нещо започва да ме боли стомаха известно време,другото което е,че стомаха ми понася съвсем малки количества храна,ако с амалко повече,започва болка,незнам дали с детокса мога да си докарам гастрит или временно е раздразнен стомаха,какво ще кажете,случвало ли се е на вас?
Съветвам те да погледнеш отново СХЕМАТА ЗА ЗАХРАНВАНЕ.listopad написа:Мърмори,може би е от захранването,и аз така си помислих ,но то продължава да ме боли при хранене,сутринта ядох 3 лъжици овесени ядки,в 10 ябълка,на обяд пекано пиле с картофи месото се яде чак на втория ден след захранването-груба грешка!,като ядох картофите и 3 хапки пилешко,вечерта зелева салата с моркови,подправена!на другия ден за закуска не помня,но на обяд кюфтета с доматен сос,вечерта зелева салата.Това е,следващите дни си хапвам както обикновено като храни,но помалко количество заради болките.Е най вероятно съм сбъркала,но ще гледам следващите пъти да се коригирам.