Ема, успех и от мене! Аз също се опитах да отворя "Часът на мама", но очевидно целият форум е "паднал" - преди 1 година имаше подобен срив, който отне 3 седмици на админи да го оправат. И по този начин се роди мецабаба.нет.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."
Здравейте! Успех на всички! Аз се включвам от утре, заедно с малката дъщеря. Празниците се оказаха в началото и края на седмицата, а по средата ще детоксваме. Имаме си бебе София на 1 месец и юбиляри. Кой стана на 50, а кой на цели 60!
Ема, успех в детокса! Ще бъдем здрави, весели и елегантни баби за внуците, нали?
Привет слънчица! Да се отчета за протокола. Солта я изпихме рано, около 7 часа, дъщеря ми продължи да спи,а аз вече съм на литър чай-зелен,липа, джоджен и черен.Да ви се оплача, летните ми свалени два килограма, пак са се трупнали отгоре. Май позанемарих ПОД-а и ето ме на пода. От всичките ми 19 детокса само при още два солта ми е действала толкова разхлабващо като сега, а уж правя нещата по един и същи начин. Може би зависи и от плодовете. Днес съм на ябълки и малко грозде-остана от вчера, бяло е и не е много сладко. Сега излизам, ще рискувам, защото трябва да се платят някои сметки,уви...Успех на всички!
Здравейте, тук съм.Вчера с малко нарушение мина добре, снощи наруших с 2 печени чушки /ама много ги обичам и не устоях / За днес нещата изглеждат по добре, надявам се да спазя всичко, до сега съм на 2л. разреден фреш от цитруси.Ще се опитам след обяд и чайче да пийна, имам готов и още 2л. разреден сок /0,8л.фреш и1,2л.вода/
Успех на всички и благодаря за подкрепата
Eма, успех в най-трудния(за мен ) ден на захранването, ако си на захранване.Аз вече изпих солта, чаша цитруси и две чай, а и едно кафе за разсънване. Снощи, докато готвех на народа ужасно ме изкушаваха едни печени картофи, но ги замести бързо с две ябълки и издържах. Утре каквито и да са резултатите, ще съм доволна, защото се чувствам лека и подвижна. Е, няма да се откажа от някой и друг килограм на минус. Весел ден!
Здравейте,
Не съм писала, защото нямах интернет.
Офика благодаря за подкрепата, дано и ти си успяла.Аз се спавих добре с трите дни и снощи и аз се подкрепих с ябълка и горещ душ /беше ми много студено/.Днес пак нещата вървят по план - 2 кивита и картофена салата преди малко.Довечера ще празнумаме рожден ден, но ще си бъда на зеленчуци на скара /тиквички, лук, гъби/ и "заешка" салата...а, мога и малко картофки да си хапна и вероятно ще пийна чаша бяло вино.Това с виното дано да не е издънка .Дано и другата седмица да направя плодово-оризев ден.Иначе още не съм се мерила днес, но ми е много по леко.
Пожелавам на всички успешни и спокойни дни , че нещо много напрегнато е при мен
Поздрави и от мен, новорегистрираната Зоя, на 48 години съм, килограмите ми в последните години са около 60-62/преди бяха с 3-4 по-малко/. От здравословното хранене и начин на живот се интересувам много отдавна. Това лято водихме майка ми, която е с много сериозен здравословен проблем, при д-р Михайлов, та по този повод потърсих информация за него и така от сайт на сайт стигнах до този, купих си втората книжка на доктора. До сега само четях, но реших, че от още една регистрация няма много да боли глава, а пък на такова интересно място - даже помага срещу главоболие. Да споделя моя опит само за най-важните моменти - прилагала съм разтоварване по идеите на Лидия Ковачева - няколко дни на плодове и чай, преди 2 години направих 90-дневната диета, от която отслабнах 9 кг, но после върнах 7-8, имам детоксикатор и понякога се пречиствам с него, от време на време си чистя езика с лъжичка, жабуря зехтин. Сигурна съм, че детоксикацията, предложена от д-р Михайлов е нещо наистина много полезно. До сега не бях използвала английска сол. При последното пълнолуние направих 2 дни детоксикация с английска сол и сок от цитруси по всички правила. Чувствах се много добре, с изключение на главоболието. И още нещо, което до сега не видях като проблем при другите детоксикиращи - още от първия ден на сок от цитруси/разреден наполовина с вода/ зъбите ми станаха много чувствителни - едва 5 дни след детокса мога да стисна със зъби и да ги измия нормално с паста за зъби, преди това изпитвах много силни болки. Чудя се какво да направя следващия път - опасявам се, че колкото и да ми харесва сока от цитруси, няма да мога да го пия.
Поднасям уваженията си на всички, които се грижат за здравето и вида си по здравословен начин, радвам се да бъда част от вас.
Е, това беше от мен за "добър ден".
Zoya ,на правилното място си
Относно зъбите, аз имам същият проблем от години, поради изтъркване на емайла и парадонтоза, но се справям, като пия сока със сламка, за да не се допира до зъбите, а ако за момента нямам такава възможност, изплаквам устата с вода след това.Та - смело напред
Зоя,добре дошла! Радваме се на всяко ново попълнение! Дано да ти е приятно и забавно при нас!
още от първия ден на сок от цитруси/разреден наполовина с вода/ зъбите ми станаха много чувствителни - едва 5 дни след детокса мога да стисна със зъби и да ги измия нормално с паста за зъби, преди това изпитвах много силни болки.
Реакцията е нормална, макар и рядко да се среща. Доколкото си спомням на предишния детокс Вер имаше подобен проблем. Няма нищо притеснително,всичко е наред. Просто следващия път опитай да пиеш сока със сламка-така течността отива направо в гърлото и няма голям допир със зъбите.