Плод,ориз,водичка за стройна снагичка

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Re: ПЛОД, ОРИЗ, ВОДИЧКА за стройна снагичка

Мнение от cvety_rz »

Цвети, ако искаш си пусни една темичка в "НА СТЕНАТА". Лично на мен ми е много полезна - нещо като дневник на отслабването. Който, макар да не попълвам много редовно, си е добра хронология на грешки и поуки.
Чери, искам да го направя, но още не мога да се преборя с мисълта да се кача на кантара.Виждам, че дрехи, които преди не са ми ставали малко по малкозапочвам да се "нацеждам" в тях.Това за мен е добре.Значи се движа в праволна посока.Знам, че за някой може да да е смешно, но аз наистина се бях смахнала на тема теглене по около 30 пъти на ден :oops: Имам много да орслабвам и цифрите за сега все още ме плашат.А ако нямам данни за статистика ще изглежда много неангажиращо и несериозно писането ми в "до стената".Аз дори не знам колко смъквам обикновенно с един ПОД.Но знам, че се чувствам добре и прибрана след един такъв ден :524
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

:954 добър вечер!!!

Чудите се защо е това слънце по никое време, но просто съм щастлива! Винаги, когато разбера, че с някой приятел се случва нещо хубаво и душата ми грейва, искам всички хора на земята да са щастливи, да се обичат и да се радват на малките неща! Хора, някой от нас сме големи късметлии с тези малки безценни богатства покрай нас и трябва да сме мнаго благодарни :923
Аз твърдо се записвам за утре за ПОД днес и аз прекалих с някой изкушения и да ви кажа, явно е от студа, защото и мен ме подгонил вълчи глад :roll:
Но да ви споделя, винаги съм имала проблеми с кръста, но стана нетърпимо, та сега рехабилитации, инжекцийки, два вида хапове и пак отрови в мен и най-гаднотоооооо забраниха ми фитнеса поне за месец, даже и упражнения вкъщи не ми дават и ще психясам, фитнеса ме кара да летя, даже и да нямам резултати ми помага душевно, ужасно разпускам със любимата музика в ушите! Дава ми супер енергийка, която ще ми липсва, но нали искам да си гушкам принцесите без болка, така че няма да се отчайвам, все пак те са на първо място, затова трябва да имат адекватна и здрава мама ;)

Айде, отивам да гладя и после да си врътна оризеца
Лека нощ :329
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Добро утро момичета !!! :954 :954 :954
Вчера прочетох нещо:самодисциплинирани и волеви хора, събрани заедно, могат да направят чудеса.
Е, много сме, силни сме и вече творим чудеса :524 :923
За сетен път се убедих колко важна е психическата нагласа.Преди няколко дена по стечение на обстоятелствата, нямаше как да хапна до 17ч.Направо полудях от глад, щото това не беше по план :1044 Вечерта споделих със свекървата, а тя ми се блещи насреща :Ами като седиш по 3 дена гладна ма - не ти пречи. :221 :955
Смирих се, защото знам, че няма да разбере...... :222
Зори, как изкара вчера с помощта на новите ботуши :329
Чери, виждам че все повече задобряваш на ПОД-а :326
cvety_rz написа:Имам много да орслабвам и цифрите за сега все още ме плашат.
Цвети,май е време да се пребориш с този си страх.Все пак немалко си постигнала досега и вече знаем че можеш :524 :326
mam4eto31 написа:Но да ви споделя, винаги съм имала проблеми с кръста, но стана нетърпимо
Мамчето,мажи се с Борово масло и редувай с Румалая.А фитнеса замени с Петимата Тибетци (без насилие, но с постоянство).Ще останеш учудена от резултата :524
Много лекота и любов на всички :329 :954
Cvet

Мнение от Cvet »

Привет от мен! :923 На линия съм днес на оризец и плодове. Има какво да махам от себе си, така че борбата продължава :1055
Хубав и успешен ден на всички и слънчево настроение :329 :329 :329
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

cchery написа:
Мърмори написа:Ориза ми си дреме в хладилника все още,глад-никакъв. И поради тази причина,а и в чест на слънчевото време навън отивам да се наградя е нови ботуши. :222
Ееееее, сега ще ти пеем май

"С червените ботушки,
оризи мода Зор!
Потребители-кротушки,
към нея спрете взор!"

Зоринка, ти си герой! Откога те чакам да се включиш в тази тема! Знам много добре какво предизвиква отлагането и защо човек му се отдава! Може би една от причините е, че по-късно, когато се захване някоя дълго отлагана дейност, няма право (а и желание) да я стопира пак!
Ей,бейби,напълни ми душата! :329 Почувствах се една важна,важна...почти като Дядо Мраз :221 Откога ме чакаш,а? :221 А забрави ли аз колко те чаках? :221 Защо отлагах ли...? Ами незнам,някак си се бях понесла по течението,бях се отдала на обстоятелствата...всъщност просто бях напълнила торбата с оправдания. А тя много тежи,честно. Все още я разтоварвам и няма да спра докато не я изпразня съвсем. Ти знаеш колко пъти постигам нещо,даже не просто нещо,а голямо нещо и после...всичко в канала! Не искам повече това. И не съм герой.В никакъв случай.Просто една жена,на която постоянно й се случва да пада и после да става.Но продължавам,няма друг изход.
Дидка,питаш ме как мина вчера ли? Вчера беше...един...ден...,мнооооого.....УЖАСЕН !!!!! :126 И не защото съм била гладна,не защото съм имала голям апетит,не защото не съм имала възможност да пия достатъчно вода и чай. О,не! Просто защото предната вечер свекърва ми решила да ни сготви боб. Обожаваме боб-и аз,и Жоро, и децата.Незнам с каква "любов" го беше поръсила,но умрях от болки в корема,подуване...имах чувството,че всички вътрешности ще ми експлодират. :328 Комбинирано с ПМС...сещаш ли се какво става? Такъв ужас,такива болки не съм имала дори по време на двете ми раждания. Резултата е-2 ябълки ръфнати насила,около 2 литра вода и чай и половин доматче вечерта. Ориза просто нямаше как да го преглътна. Така че днес съм на поправителен. А и се надявам да не съм сама.И съм в МЦ-цели 10 дни по-рано. :126 :126 :126 Боже,какво става с мен-чувствам се като пълна развалина-от детокса насам не е имало ден,в който нещо да не ме боли-то не бяха бъбреци,някакви пясъци и камъни изхвърлях,корема,кръста ме стегна снощи много силно (заради цикъла)...
Мони,при силни болки в кръста Док препоръчва удари върху стъпалата с точилка или някаква друга пръчка-по 50-100 на крак. Освен това компрес с мас и мед. Можеш да мажеш и с карамфилово масло-мисля,че някъде съм поствала рецептата.
Цветка,успех! само двечките ли сме днес?
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

На линия съм днес, разтоварвам с малко ябълки , чай и вода. :954
Пазя си кг след детокса и съм много доволна. :1048
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Мърмори написа:Цветка,успех! само двечките ли сме днес?
Aaaaa и аз съм тук.Макар че както съм я подкарала, незная докъде ще се доведа :128
Освен кафе и 1 ябълка - нищо друго до сега :327
А и тъкмо ще почвам сутринта да си правя гимнастиката и за пореден път се запалиха кюнците на печката - то страх, то дим, УЖАС :126 На който му се случвало-знае за какво говоря.
Аха да се откажа от ПОД-а, но се сещам за поста на Цвети :326 и решавам, че така няма да ми стане по-добре, а напротив :oops: :1058
Сега се опитвам да се усмихвам :221 Сложих ориза да ври, след него ще спретна и чая и топлата вода и ЩЕ НАВАКСВАМ :fan
Зоритка, за съжаление имам голям опит с "любовните" манджи на свеки и зная за какво иде реч.Надявам се, че днеска си добре :524 :923
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

:222 Здравейте, мецанки!

Аааа, вчера си дадох и аз заявката за днес! Но това гладене ме довърши снощи и оризеца не успях да си го приготвя, така че смятам за вечеря да си го спретна!

Благодаря за полезните съвети за моя кръст, със сигурност ще ги приложа, че то 2 седмици рехабилитация едва ли ще ме оправят :329

Ей, момичета - на този хубав ПОД много ли е грешно ако хапнем вечер марулка или зеленце! Не че не си отговарям на въпроса, но миналия път хапнах малко марулка!
До сега съм на 4 малки ябълки, 2 кафета и 2 големи чая! В офиса съм си взела една халбичка от 300 мл и в нея си правя чайчето, все ме бъзикат, че е биричка, пък аз съм доста скарана с нея!!!!!

Каня се да си взема черен ориз за вечеря, но тази вода как да я изпия, тя е черна като като катран :1052
И да ви питам нещо, май питах преди време - дали мога да заменя ориза със елда, много я обичам, даже и без сол :1044

Айде, спорен ден :923
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

много ли е грешно ако хапнем вечер марулка или зеленце! Не че не си отговарям на въпроса
Тогава нужно ли е и аз да ти отговарям? :plezya se :221 Чак много грешно не може да се нарече,но все пак...(споко де,за миналия път,нищо не е станало,но ти го казвам на уше,за да не развалям досциплината)Черен ориз не съм правила,не мога да те посъветвам как да пиеш водата.Абе затваряш очите и гълташ като лекарство.
Елдата не става за ПОД.
vesin

Мнение от vesin »

Както обещах, на линия съм и аз. До тук съм на 3 големи чая, 3 малки ябълки и малко грозде, сега си пия и второто кафенце.
Мони, миличка, аз на последните ПОД, а също и на детоксите си хапвам зеле колкото ми душа сака, и резултата винаги е чудесен. Благодаря ти много за загрижеността и подкрепата! Обичам те! :329
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Мацки,аз съм до тук. Край,не мога повече. Просто комбинацията МЦ (със всичките му там гадории като главоболие,болки в корема и кръста) и бъбречна криза ми дойде в повече. Едва се завлякох до аптеката да си взема нукс вомика (калкареята си я нося винаги),но се оказа,че няма,та шибнах в бързината едно но-шпа и един папаверин. просто нямах сили да вървя още 500мдо следващата аптека. И изядох няколко солети,колкото да не пия хапчетата на гладно. Това е. ПРОВАЛ НА ДНЕШНИЯ ПОД. Е,ще си остана с утехата за вчерашния ПД (без О). Дано скоро да ми отмине,че не мога място да си намеря от болка.
Заключено