Добро утро!!!!! Днес съм на ПОД-а и никакви причини нямам да не го направя! :!: :!: Освен, че съм в ПМС и трябва всеки момент да ми дойде. Както и големия глад и липсата на какъвто и да е апетит..... т.е. яде ми се, а нищо не ме влече. И като прибавим към това недоспиването....... абе ако река да си търся оправдания, сигурно няма и от леглото да стана! А аз искам не само да стана, но и.... да чувам все по-често това, което едната ми приятелка каза в събота: "Я ни подефилирай малко да видим колко още си свалила!"

Последно се видяхме на РД на Коки, който беше на 10-и ноември..... И макар оттогава да нямам и грам свален, може би като обиколки още съм назад!
Таааааа както обича нашата любима Зори да казва, всичко е в главата!
Оризът ми е сварен с целинка и м
юрдия, подправен с къри! Имам кило мандарини и кило грозде, които очевидно няма да изям, но страх лозе пази

!
Монка, я разкажи малко по-подробно за това:
mam4eto31 написа:
:1024 другата седмица ще ходя на лимфодренаж, освен масажа, ти слагат и едни гумени въжета и така стоиш с тях 1 час ! Казвам го тук, защото четох, че помага и за изхвърлянето на токсините, а преди 2 седмици ми установиха лимфозастой! И така в комбинацийка с 14-ти детокс се надявам да смъкна повечко!!!
Не можах да разбера къде ти ги слагат тези маркучи и целта е да източат задържаната лимфна течност или?! Междудругото не успях да върна докрай лентата, а и ме нямаше 3-4 дена, ти справи ли се с ПОД-а и доволна ли си?
Cvet написа: Вчерашният ПОД мина без проблеми както винаги

Сутринта на кантара не му достигаха 400 г, за да стигне килограмите от последния детокс

Затова в петък съм отново на ПОД-а
Леле,
Цвет, с тебе сме точно на един и същи хал и килограми

. Май май ще черпим колективно като видим тази пуста
6

. Аз не давам заявка за кога я очаквам, но когато и да е, ще се радвам като...... куче на кокал

.
Зори, ти миналата седмица цяла сага си изкарала! Знаеш ли, имаше и с мен един такъв период, през който бая неща ме наболяваха..... А най-учудващото от всичко беше, че не боледувам, но от време на време ме заболява ту рамото, ту кръста, ту ходилото, плексит направих, нещо друго ниско долу при десния яйчник ме прерязваше..... абе все има болежки! Обаче аз нали тъпо и упорито си тичам сутрин в парка и всеки път си казвам, че докато мога да тичам и не ми е трудно и имам силички, значи нищо сериозно не ми се случва!
Суити, много кофти с тази бронхопневмония! Знаеш ли, миналата година изписаха на сина ми след като прекара пневмония, един монопрепарат, който се приема 2-3 месеца веднъж седмично за профилактика при хора, които развиват по-често белодробни възпаления! Ето виж
тук! А що се отнася до засилване на имунитета, си мисля, че бирената мая е перфектна за теб! Само дето май има ефекта да увеличава килограмите, но това не е потвърдено! Другото, което се сещам е диета - с повече зеленчуци и плодове, да намалиш месото и вече си знаеш: детокси и ПОД! Почвай нещичко и ни давай от време на време инфо как върви!
Чева, Диди, Пепи, Цвети, просто ей така си ви споменавам, защото какво е тема за ПОД без вас?! :!: :?:
Веси и Джели, ако сте на линия за днес, чакам включването ви! И на всяка друга компания бих се радвала, примерно на кюлче злато

!