Есен, багри, красота...и СПАМ

Свобода на словото
Заключено
VIKI1023
Рицар на перото

Re: Есен, багри, красота...и СПАМ

Мнение от VIKI1023 »

Момичета бързо излекуване ви желая на всички,дано по-бързо се отървете от този вирус,Еми-1 и на твоя Жоро пожелавам по-бързо да се оправи и да не му се случват такива случки повече.При нас няма нищо ново,добре сме,това е важно.
Петя и на мен много ми хареса твоето творение,браво!
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/23_13b_48FF8640_RdoCenxke_8.gif[/img][/url]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

А добър вечер! :) :) Добрах се до комп най-сетне. А и до време за него. Знаете ли - снощи си легнах към 10.30 часа - четох 2 приказки на децата като намерението ми беше след това да си чета моята книга. Вместо това заспах докато Коко ми разказваше някаква история от у-ще :1062 :1062 . И така до 10.30 тази сутрин...... Боже, то било голямо блаженство да се наспиш, бе!!!! Аз си се усещам преуморена, ама просто няма как да спра... и в края на краищата вече бях на ръба на силите си. А и последните 2 дни с децата - единият ден изкарахме в офиса за да работя, а другият вкъщи като работих до 15,30 часа - снощи бях :shock: :plezya se :shock: :plezya se :shock: :plezya se . Обаче си е друго да се наспиш - цяло лечение си е! Тази сутрин си пих спокойно кафето на слънчевата и вече топла тераса и въобще целият ден имах настроение. Купихме си килими за детската стая, нова тендЖУра и тиган, а утре смятаме да посетим немския коледен базар в градинката между Ректората и Парламента. Децата са добре вече, обаче Цони, гадничко си е. Макар че при нас беше просто ротавирус, не грипен с повръщане и разстройство. Бела ме изненада със сополи вчера сутринта, но може и да е от поддържащата терапия, която включих на двамата от четвъртък: Пулсатила 30 СН+Сулфур йодатум 9 СН.

Цони, тъкмо мислех да те питам дали взехте нова кола, пък ти си боледувала :???: :???: . Оня ден се опитахме да се класираме за Нова година в Черни Вит, ама "нашите" къщички бяха веКе заети, та ще сме софианци.

Еми, радвам се да те видя пак тук. Жорко бая закачки му е метнал, щом му е счупен носа :shock: :shock: . И аз не знам как да му помогнеш - все си мисля за тинктура от арника - компресите с нея много помагат при отоци или пък да смуче арника.

Чева, по-добре ли си вече? Абе кво става с това време, и аз не знам? Уж слънчево и топло, а болнооо, много болно... А идват такива хубави празнични дни. Още другата седмица ще избухнем с 2 страхотни имени дни..... :1062 :1062

МариКо, нещо страхотно ми липсваш - преди... макар и не много често се уцелвахме по нощите и пишехме, сега.... вече и рядко не се засичаме. Дано Вики да е добре вече! :923 :923

Вечерята ни се сготви и ще дигам д...то да опитаме от новата доставка на македонско мерло. Наздраве :620
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Оня ден се опитахме да се класираме за Нова година в Черни Вит, ама "нашите" къщички бяха веКе заети, та ще сме софианци.
Чери, щом там е заето пробвайте в Къща за гости „Мария“
Никога не съм ходила там и не познавам собственика, но изглежда добре, поне отвън :1062 .
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Сиренце написа:
Оня ден се опитахме да се класираме за Нова година в Черни Вит, ама "нашите" къщички бяха веКе заети, та ще сме софианци.
Чери, щом там е заето пробвайте в Къща за гости „Мария“
Никога не съм ходила там и не познавам собственика, но изглежда добре, поне отвън :1062 .
Ще ги проверя непременно, Цони!

Айде на коледния базар изложение......, ама довечера за да можем да видим и запалените лампички и елхата.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

cchery написа: Чева, по-добре ли си вече?
Май съм по-добре от вчера.
Няма да се оплаквам сега. :1062
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Здравейте. Преди час и половина отидох на немския базар срещу университета и се видях с Чери . Много е приятно дори за 5 мин, да видиш сродна душа :954 Беше лудница от деца и родители. Това е нормално за неделя . Съветвам желаещите да посетят базара да го направят в делничен ден привечер. Тогава е приятно. Аз съм на работа два дни тази седмица и после заминавам командировка в Истанбул,но само за два дни. Надявам се да е приятно. Не съм ви казала за очния на който водих детето. Казва се доктор Топова . Много ме впечатли ,че има невероятен подход към детето . Юлий не беше на кеф ,но тя успя да го накара да си сложи очила и доста обстойно го прегледа . За съжаление обаче каза ,че се налага интервенция. Аз трябва да реша кога. Е може би ще е след нова година и дано до тогава да се оправи))). А сега съм седнала на чашка вино и ви казван наздраве! .
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

Здравейте на всички. ние вчера също посетихме немския базар. децата много се радваха видяхме дядо Коледа и се снимахме с него! После си направихме една много дълга и приятна разходка! Само че беше сутринта!
Поздрави на всички хубав и слънчев ден от мен
valrus

Мнение от valrus »

Здравейте,приятелчета!Ние в събота украсихме елхата т.е малкият я украси.То не беше емоция,то не беше бързане,то не беше препирня :221 Трябва да я дооправя,че е много раздърпана,но го оставих той да си я украси,не ми се щеше да го притеснявам и да му кажа,че не може .Иначе други години се качвам по столове и маси,украсявам стени и секцията,но тази година ,с този огромен корем,нещо нямам желание да се катеря,пък и тежи. :D По малко ще ни е украсата,но такива са обстоятелствата. :221
Весел,здрав и успешен ден на всички!
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Привет и от мен!Допивам кафенце в движение и се приготвям за работа-още само 3 седмици :fan
Бързо оздравяване пожелавам на всички :923
Аз засега се опазвам здрава-с все кашлящи и подсмърчащи деца окло мен-не знам как,но...дето се вика да не чуува дявола :423
Еми-1 - имаш честта настоящата кметша на Узунджово да ти е приятел :1204
С твоето момче какво става?
Слънчев и усмихнат ден мацки :329
" onclick="window.open(this.href);return false;
Вал :329 Кога беше термина ти?
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

:954 :954 :954 Хубава, усмихната и успешна седмица на всички :524 :923
Болните да оздравяват, здравите да здравеят все повече :524
И не е ли време вече да се смени темичката ::954 , нещо се позакотвихме в есента :1062
valrus

Мнение от valrus »

Бубе,радвам се,че си здрава,имайки предвид какво работиш...... :923
Хубаво е,че излизаш в болнични,така ще се грижиш повече за себе си и бебчето.Моят термин е на 27.01,но понеже първото ми е секцио и сега също,няма да изчакаме до тогава,най–вероятно ще се появи седмица преди термина.Така каза док.
Диди,на мен също ми се иска да сменим и темата и настроението с :1189 ,но в Пловдив е такова слънце и жега,че не ми е дошло и до ума за сняг и зима.
Заключено