Предколеден детокс :) - месец Декември

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Dari09

Re: Предколеден детокс :) - месец Декември

Мнение от Dari09 »

Добро утро и от мен! И аз съм на линия вече. Ансол, 2 чая и малко сок като за начало. В момента и аз си пия кафенцето. Браво на вече успелите и успех на всички, които сега започваме! Лек и успешен ден!
mimi the elefant

Мнение от mimi the elefant »

Пу-пу да не ми е уроки,но този месец го започнах както трябва с ПОД а вчера започнах и детокса/ нямах търпение май/.
Този месец съм на АН-сол и цели ябълки,защото така и не се наканих да приготвя ГИ,а и малко разнообразие ще ми дойде добре.
Единственото ми прегрешение /не знам дали е голямо/е че като стана първо пия кафето и после чак като оставя малкия в яслата и се прибера пия АН-сол,че много ме е страх от изненади по пътя :1114
cveti dimitrova

Мнение от cveti dimitrova »

Добро утро и от мен,мецанки :)
Аз съм на Ансол,чаша сок и сега вече гълтам кафенце!Моята половинка и той е на детокс,но с Гхи- приготви си го с много желание и ентусиазъм :mrgreen: За момента се чувствам добре,готвя за децата в момента,но не се изкушавам,може би защото все още не съм гладна :1062
Много искам да издържа!Вие как сте?Не спирайте да споделяте тук,много е хубаво,когато човек знае,че не се бори сам!!!!
Цвети
bubalanak

Мнение от bubalanak »

Здравейте и от мен.
Това ми е първия детокс и се надявам да успея.Вече си изпих ан-сола и две чаши топличка вода.Не съм гладна затова ще почакам със сокчетата ,че вечер най-много ми се яде и тогава смятам да си пийна повечко ,дали може така?
Не намерих обаче мнение на д-р Михайлов относно шуслеровите соли ,заслужавали си да ги пием?
Peteto

Мнение от Peteto »

Здравейте,

и аз да се запиша в тази графа - вече съм на линия - ние с моя мъж този месец сме заедно... а на мен това ми е за първи път :954
пожелавам успех на всички и да се похвалим с резултати след това :524
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

bubalanak написа:Здравейте и от мен.
Това ми е първия детокс и се надявам да успея.Вече си изпих ан-сола и две чаши топличка вода.Не съм гладна затова ще почакам със сокчетата ,че вечер най-много ми се яде и тогава смятам да си пийна повечко ,дали може така?
Не намерих обаче мнение на д-р Михайлов относно шуслеровите соли ,заслужавали си да ги пием?
Буба, док не пише тук и не дава отговори. Освен в някои изключения. Аз също не знам мнението му за шуслеровите соли, но пък чувам от други места доста добри отзиви, така че си прецени сама!

Петя, радвам се на твоето първо начало! Успех ти желая!

Успех желая на всички и като гледам колко много момичета дойдоха вече, чак ме хваща яд, че не детоксвам и аз! :oops: :oops:
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

И аз детоксвам :524
Този път смятам да е СТРИКТНО и съвсем по правилата!
Аз съм 60+ кг, варирам между 60 и 62 кг напоследък, а за моите скромни 149 см тези килограми са множко, прекалено много даже!
Моята мечта е в края на детокса да зърна 5-чката на кантара.
И освен това този път държа да се захраня правилно след детокса.
Най-накрая се усещам истински МОТИВИРАНА да успея :) :940
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
cveti dimitrova

Мнение от cveti dimitrova »

Vihrogonche, и аз съм с твоите размери!След раждането на близнаците не мога да си възстановя килцата-то аз свалих де,но онез последните 5кг,които най-трудно се свалят всеки път ми бягат!
Иначе до този момент се справям добре,мъжо и той,да не кажа,че на него му е по-лесно,защото хапва оризче,а аз пия сокчета и вече ме мъчи глад,нооооооооооо няма да се предам...ще успея и този път!
Между другото възможно ли е да се свалят 5кг?Аз най-много 3 съм сваляла :(
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

cveti dimitrova написа:Между другото възможно ли е да се свалят 5кг?
Възможно е, ако детоксикиращият има да сваля много килограми.
Ако са последните ти 5....да не те разочаровам .....ама не е толкова лесно. :)

От споделеното в темата, съм забелязала , че мъжете ги постигат тези -5 по детоксово време.
Вероятно заради по-силния си (принципно) метаболизъм.
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
qn4eto

Мнение от qn4eto »

Здравейте! Аз се включвам от утре.Ще ми бъде 14-ти пореден детокс, но за пръв път усещам, че не ми достига мотивация. Не съм сигурна за причината, дали е заради липсата на ефект върху здравето и фигурата ми или предпразнична депресия, не зная.Ще опитам, но не съм сигурна в успеха си вече. Дано ми просветне утре, днес съм нещо депресирана.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Къде сте, бре хора?!? Хм. Днес имах доста работа из офиса, а и малко мои си проекти и не можех да влизам тук. И тъкмо решавам, че детоксът върви с пълна пара, а то...... няма никой :1044 :1044 :1044 . Хей, момичета.... не е лесна работа това да се ограничаваш. Не е като да намуаш 2 мазни пържоли - става лесно, доставя ти удоволствие ..... за 40 минутки, а сутринта се събуждаш с огромни очи, чиито орбити са потънали в подпухнали, тъмнокафяви горни и долни клепачи. От огледалото те гледа възрастна лелка, а прасците ти буквало пращят в безкрайността на размерите XXXXXXL. Още едно навъсено кафе, поредната изядена с чувство за вина закуска, последвана от скрития в шкафа шоколад...... детето реве и иска нещо си...., мъжът ти се "изнизва" на работа и отдавна вече не те целува... не може да открие устните сред морето от червендалести бузи... И при все това, на теб ти липсва мотивация?!?! :!: :?: :!: :?: Тя ще дойде рано или късно след срещата с личния лекар или от треперищите ти ръце, държащи изследване на кръвта, което неистово се набива в мозъка ти с високите стойности на кръвната захар или нещо още по-лошо..... Мотивация, тя се лута, търси, заляга, умира.... и се явава, когато вече е много късно!!! Това ли трябва да се случи?!?! :!: :?: :!: :?:

Янче, горните редове не са пряко написани за тебе! Макар твоят постинг да ме провокира, част от горните редова са били мое ежедневие...... аз отказвам на 34 години да виждам лелката в себе си! Аз отказвам да съм болна. Аз отказвам да съм вяла и неенергична! Аз отказвам на всичко, което вреди на здравето ми! АЗ ПРАВЯ ДЕТОКСИ! ВЕЧЕ ИМАМ 38 иииии ще правя, докато чувствам,че това е правилният път!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Заключено