Ех, страхотни момичета....

. Знаете ли, аз упорствам точно върху този подфорум и "моята" си темичка, защото ме карате да бъда отговорна. Не, не ме разбирайте погрешно - това никак не ми тежи и не се правя на важна! Напротив! Стимулира ме! Когато знам, че трябва да вляза и да напиша самата истина, независимо дали е приятна за четене и съзнаване, или.... се излагам, това си е отговорност. А отделно от това е неистовото ми желание да се справя с тези пусти килограми и да изглеждам най-сетне така, както се и чувствам.... искам тялото ми да изглежда и отговаря на нрава ми - леко, гъвкаво, подвижно.... То май "лек" за нрав не е особено положително качество

, ама аз нали за тялото го искам :lol: :lol: :lol:
Cheva написа:Не мога да повярвам тая 6-ца как ти бяга!
Е, биваше да е 69,9.... примерно , ей така за стимул!
Да бе,
Чева, и аз това си помислих, ама... ако знаеш как ме амбицира имено този кантарен инат

. И ще му дам да се разбере......... когато и да стане

.
pepidzheneva написа:за Коледа ще видиш 6-ЦАТА........
Пепи, и аз съм точно с това чувство и вътрешна нагласа! В крайна сметка винаги мога да я видя (шестицата) и като 7
6 :lol: :lol: :lol: :lol:
droidd написа:Чери, Аз най вече ти се възхищавам на сутрешното ти тичане, защото при мен все още не е система сутрешната гимнастика, която все намирам оправдания да пропусна
Диди, аз ще използвам израза на Чева, но съотнесен към бягането:
Cheva написа:начин на живот ми е.
Просто някакси... не мога без това вече. Да, мога да пропусна 1 седмица, 10 дена, 2 седмици, но това е максимум. После чакам неистово да свърши нощта, за да изляза в парка сутринта.
Междудругото аз в момента не пия калкарея. Вземах я 2 месеца и сега малко съм спряла. Тъкмо организма ми да мине на друга вълна. След което пак ще му устроя малко шок с Калкареята

.
droidd написа:Чери........... Като че ли се страхуваш да пуснеш 60-килограмовата жена да се прояви.Незнам

, има нещо, на което трябва да позволиш да си отиде, за да преминеш от другата старана на бариерата.
Не бих искала да прозвуча, все едно, че омаловажавам постигнатото от теб, напротив, възхищавам ти се и осъзнавам, че никак не е малко
Диди, нито омаловажаваш нещо, нито се чувствам засегната или каквото и да било. Честно казано даже ми е малко неудобно като видя, че толкова хора ми обръщат внимание..... в смисъл, нядавам се че това не ви дразни и натоварва или още по-зле..... задължава!

И честно казано, не мога да не се съглася, че може би се касае имено за психосоматика що се отнася до килограмите ми. Напоследък много се интересувам от тези неща и .... ще намеря истината!