Обещано от Чери

Публикувай отговор
Аватар
droidd
Философска система

Re: Обещано от Чери

Мнение от droidd »

Cheva написа:Чакаме ли, чакаме..... :222
Така си е...... :222
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

droidd написа:
Cheva написа:Чакаме ли, чакаме..... :222
Така си е...... :222
Ееееее, ама хич нищо не забравяте значи :1062 :1062 . В интерес на истината, си мислех, че съм постигнала нещо ново в мерките, обаче..... освен в талията, която ако попристегна метъра, може да слезе и под 90 санта, няма нищо ново. Давам данните в деня след детокса, щото тези бях обещала. Днес килата са други - по-високи :plezya se , но утре ще ги отчитам.
merki i teglilki.PNG
(7.55 KiB) Свалено 638 пъти
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Чери, :326 :326 :326
3,5 кг са си резултат :329 Дръж се здраво за ПОД-а и ще напреднеш още :524 :923
То като гледам, май само ти си застанала здраво до стената. :fan
Ще трябва да наобиколя останалите, да видя къде се губят :1058
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Мерки и теглилки към днешна дата:
untitled.PNG
(8.08 KiB) Свалено 623 пъти
Гледам, че борбата в последните 3 месеца е неистово жестока. И май си е така - опитвам се да задържа между 70 и 71 кг. Става трудно и доста бавно! Но при мен е все така. Важното е, че въобще става!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Не мога да повярвам тая 6-ца как ти бяга! :1058
Е, биваше да е 69,9.... примерно , ей така за стимул! :954
Ама ... нищо - следващия път. :222

Ханша и бедрата са се смъкнали много обещаващо! :1028
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
pepidzheneva

Мнение от pepidzheneva »

cchery радвам ти се много...при теб имам чувството че нещата се получават бавно,но СИГУРНО....което е по важно :326
за Коледа ще видиш 6-ЦАТА........искренно ти го желая.....а на Коледа се сбъдват много наши копнежи и желания
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Чери,, наистина заслужаваш огромни аплодисменти за упоритостта и постоянството. :326 :326 :326 Аз най вече ти се възхищавам на сутрешното ти тичане, защото при мен все още не е система сутрешната гимнастика, която все намирам оправдания да пропусна :126
Вече активно се метна на ПОД-а :524 :329 ,доколкото се сещам включи и Калкареата, но явно нещо "пропускаш"- точно това, което те "държи здраво" за тези 70 кг.Като че ли се страхуваш да пуснеш 60-килограмовата жена да се прояви.Незнам :1044 , има нещо, на което трябва да позволиш да си отиде, за да преминеш от другата старана на бариерата.
Не бих искала да прозвуча, все едно, че омаловажавам постигнатото от теб, напротив, възхищавам ти се и осъзнавам, че никак не е малко :326
:923 :923 :923
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Талиятааа, талиятаааа :326
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ех, страхотни момичета.... :922 :922 :922 . Знаете ли, аз упорствам точно върху този подфорум и "моята" си темичка, защото ме карате да бъда отговорна. Не, не ме разбирайте погрешно - това никак не ми тежи и не се правя на важна! Напротив! Стимулира ме! Когато знам, че трябва да вляза и да напиша самата истина, независимо дали е приятна за четене и съзнаване, или.... се излагам, това си е отговорност. А отделно от това е неистовото ми желание да се справя с тези пусти килограми и да изглеждам най-сетне така, както се и чувствам.... искам тялото ми да изглежда и отговаря на нрава ми - леко, гъвкаво, подвижно.... То май "лек" за нрав не е особено положително качество :plezya se :plezya se , ама аз нали за тялото го искам :lol: :lol: :lol:
Cheva написа:Не мога да повярвам тая 6-ца как ти бяга! :1058
Е, биваше да е 69,9.... примерно , ей така за стимул! :954
Да бе, Чева, и аз това си помислих, ама... ако знаеш как ме амбицира имено този кантарен инат :1062 :1062 :1062 . И ще му дам да се разбере......... когато и да стане :D .
pepidzheneva написа:за Коледа ще видиш 6-ЦАТА........
Пепи, и аз съм точно с това чувство и вътрешна нагласа! В крайна сметка винаги мога да я видя (шестицата) и като 76 :lol: :lol: :lol: :lol: :923
droidd написа:Чери, Аз най вече ти се възхищавам на сутрешното ти тичане, защото при мен все още не е система сутрешната гимнастика, която все намирам оправдания да пропусна :126
Диди, аз ще използвам израза на Чева, но съотнесен към бягането:
Cheva написа:начин на живот ми е.
Просто някакси... не мога без това вече. Да, мога да пропусна 1 седмица, 10 дена, 2 седмици, но това е максимум. После чакам неистово да свърши нощта, за да изляза в парка сутринта. :) :)

Междудругото аз в момента не пия калкарея. Вземах я 2 месеца и сега малко съм спряла. Тъкмо организма ми да мине на друга вълна. След което пак ще му устроя малко шок с Калкареята :1062 :1062 .
droidd написа:Чери........... Като че ли се страхуваш да пуснеш 60-килограмовата жена да се прояви.Незнам :1044 , има нещо, на което трябва да позволиш да си отиде, за да преминеш от другата старана на бариерата.
Не бих искала да прозвуча, все едно, че омаловажавам постигнатото от теб, напротив, възхищавам ти се и осъзнавам, че никак не е малко
Диди, нито омаловажаваш нещо, нито се чувствам засегната или каквото и да било. Честно казано даже ми е малко неудобно като видя, че толкова хора ми обръщат внимание..... в смисъл, нядавам се че това не ви дразни и натоварва или още по-зле..... задължава! :oops: :oops: И честно казано, не мога да не се съглася, че може би се касае имено за психосоматика що се отнася до килограмите ми. Напоследък много се интересувам от тези неща и .... ще намеря истината! :954 :954 :954

Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

cchery написа:В крайна сметка винаги мога да я видя (шестицата) и като 76 :lol: :lol: :lol: :lol:
АААА, сакън :1058 Този вариант никак не ми харесва :128 По скоро 67 :524
cchery написа:в смисъл, нядавам се че това не ви дразни и натоварва или още по-зле..... задължава! :oops: :oops:
Лелеее, как можа да ти мине през ум :329 :1044 Нали за това сме се събрали в този форум, да се подкрепяме, да си помагаме, всеки според силите си и то е по желание :222 :923 :923 :923
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Ани, да не си помислиш, че съм забравила "да те сръчквам" тук: аааа НЕ. :222
Просто ти така добре се отчиташ по другите теми и се справяш повече от добре, че ми изпълваш душата :923 :923 :923 :329
Публикувай отговор