Баба Зима вече свари И сняг трупа на камари!

Свобода на словото
Заключено
Аватар
Нели
Философска система

Re: Баба Зима вече свари И сняг трупа на камари!

Мнение от Нели »

futarela написа:сТАНА НЕТЪРПИМО! Купих хомеопатията дето е написала и Сиренце /взех веднага 5 зрънца . Сега обаче пия и течен аналгин. Вер благодаря . Вчера бях на масаж ама...... нещо няма ефект ....знам ли :1044 днес съм по зле . И утре трябва да ида на работа . :126 Какво ми стана не знам :1044
Фюти, от какво се влошава/подобрява - топло, студено, покой, движение? Боли непрекъснато или е стрелкаща невралгична болка?
Ако е вдървено-схванато и боли, влошава се от студено - Rhus toxicodendron, ако е невралгичен тип болка - Хиперикум, ако е започнало след излагане на влажен студ - Dulcamara. Има и още, но дай повече сведения.
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Нели , цял ден съм била у нас . На студено не съм . Но смятам ,че може да съм настинала от работата. Постоянно си ме боли. Вечерта силната болката се появява изведнъж тоест става яка и пулсираща в главата . Идва от лявото рамо през врата който не мога да движа, Тази нощ на моменти имах остри пробождания в кръста са стотни от секундата . Пука доста и рамото и врата. Към 3-4 ме отпусна та поспах малко. Сега съм си схваната, но пия кафе :) МНОГО благодаря за вниманието . Взимам actaea racemosa 9 ch 2 * 5 зрънца, сутрин и вечер. Снощи правих масаж както ВЕР ми писа и беше добре. Останах и днес в къщи. На всички желая един хубав снежен ден ! Толкова приятно вали на вън ! ::954 :1181
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

cchery написа:
Цвети, кой е болен у вас?
Трите деца плюс майка им :328 :328 :328 а таткото е в командировка и на всичко отгоре съм и сама :328 :328 :328
Кашляме, хремави сме. Самко има и малко т. и го боли едното ушенце.Много ми е тегаво и трудно :328 :328 :328 ...оплаках ви се.
Фюти, бързо оправяне и на теб.И мен ме е схващал врата и знам, че е много гадно.
Нели написа: Фюти, от какво се влошава/подобрява - топло, студено, покой, движение? Боли непрекъснато или е стрелкаща невралгична болка?
Ако е вдървено-схванато и боли, влошава се от студено - Rhus toxicodendron, ако е невралгичен тип болка - Хиперикум, ако е започнало след излагане на влажен студ - Dulcamara. Има и още, но дай повече сведения.
Нели, ама верно ти ходи титлата Док.Нели :222
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Цвети благодаря и на теб желая да отмине всички бързо :940
Марико здравей :954
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

futarela написа:Цвети благодаря и на теб желая да отмине всички бързо :940
Марико здравей :954
Вал и на теб добро утро )))
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

Здравейте :528
И тук е снежно-валежно. Много е красиво.
Фюти, Цвети, оправяйте се бързо :940
cchery написа:МариКо, ако питаш конкретно за приема и за това, че не трябва да се спазват интервали на неядене и непиене преди и след него, отговорът е ДА - важи за всички коктейли!!
Да, точно за това питах и съм изумена. Мислех, че правилото важи за хомеопатията въобще. В такъв случай и при комбинираните хомеопатични не трябва да се спазва :1044 Ако наистина е така си е голямо облекчение, защото на Виктория задължително й се допива вода след таблетките.
Прекрасен ден :923
Здравей Фюти :329
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
valrus

Мнение от valrus »

Ехооооо, :954 приятелчетаа!
Докато спи Симо,реших да драсна някой ред.Чакайте и аз да се оплача :1062 боли ме ужасно гърбът и кръстчето....мам.а му :1062 Вкъщи съм с два броя юнаци,единият иска да ме цока постоянно,другият–ме търси за компания......абе,не вярвах,че лудницата ще е пълна. :1062 :328
Пожелавам сърцато и слънцато на всички болни и болящи ги нещо да се оправят и да им минава бързо и леко.
Благодаря на всички,които се отзоваха на въпросчето за кашлицата на баткото,но.......си пием АБ и продължаваме да бухаме...е не е ли купон тая работа :cry:
Ver

Мнение от Ver »

Цвети, :923 :923 :923
Вале, купонът тепърва предстои :1062 :923
Скорошно оздравяване на болните!
Hrisi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от Hrisi »

Добро утро и (е вече е добър ден) от мен момичета.Полежах си малко повече тази сутрин, защото тази вечер съм нощна смяна.
Благодаря ви момичета за милите и окуражителни думи.
Ани(чери)да взема да разкажа с две- три думи за моята работа.Работя в болница Токуда в Неотложно звено съм регистратор.Регистрирам всеки пациент, който минава от там.Пускам изследвания по лекарски наставления(например разлияни показатели на кръвни изследвания, изследвания на биологичен материал, пускане на ренгенови снимки, скенери и т.н.)и след приключване на всички манипоулации се явявам и..."бирник".заплащанията стават също при мен.При нас(в това звено) всички услуги са платени.Та в това се състоят горе-долу моите задължения плюс опис на разни транспортни действия и т.н.На 12часови смени съм, нощните са ми малко трудни, но мисля, че се справям.
Е това е засега момичета от мен.Хубав снежен ден на всички ви. :923
Усмихвайте се!
[img]http://lh4.ggpht.com/_BHk1DgHMxuQ/TCCTB35EBWI/AAAAAAAAKF0/aSEpkVesDH0/1337833_9d0899a2.jpg[/img]
УСМИХВАЙТЕ СЕ!ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН!
Hrisi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от Hrisi »

Забравих да пожелая-Бързо възстановяване на всички болнички.
[img]http://lh4.ggpht.com/_BHk1DgHMxuQ/TCCTB35EBWI/AAAAAAAAKF0/aSEpkVesDH0/1337833_9d0899a2.jpg[/img]
УСМИХВАЙТЕ СЕ!ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН!
ellyto

Мнение от ellyto »

Здравейте мили момичета,

От много време не съм ви писала, но от време на време ви прочитам по-малко. ЩЕ се върна назад да попрочета малко от това, което сте писали.
Да ви се похваля, че кистата ми е изчезнала. Толкова много неща правих, че в крайна сметка сега не смея да спра нито едно от нещата :) Доволна съм, че за първи път от години чух думите, че всичко е наред и няма притеснения. Искам да питам пия Апис Мелифика 9 за кистата сутрин и вечер вече 2 месеца. Сега като всичко е наред да правя ли почивка? Какво ще ме посъветвате? Пия хомеопатията, разни билкови чайове и ензимите за гинеколог. проблеми и се чудя дали да правя почивка от хомеото или да си го взимам поне докато не дойде време за опита?
Като цяло съм спокойна и вярвам, че всичко ще се подреди по-най хубавия възможен начин. Скоро (може би до края на месеца) ще си взема заповедта от фонда и когато дойде точният момент, който се надявам да е скоро ще започнем и с процедурата. ЩЕ трябва да ми стискате много палци.
Реших, че ще се съсредоточа върху хубавите неща от живота и докато чакам да ми се случи хубавото събитие и да бременнея, да си живея на макс и да се забавлявам. Уикенда за първи път се качих на ски, беше върховно, къпахме се на външен топъл басейн, лафихме си до сутринта. Беше отпускащо и зареждащо. Вчера бях на дискотека с хора - пя Поли Паскова и си прекарах страхотно. Толкова много танци, запознанства с нови хора. Заредих се с положителна енергия. Новата година съм сигурна, че ще ми донесе късмет и най-накрая нещата лека по лека почват да се подреждат.

Бързо оздравяване на болните. Цвети, ти си истински герой...само може човек да ти се възхищава.
Фюти много е неприятно това схващане. Масажите определено помагат. Ако има кой да ти направи масаж около плешката от страната, която те боли и покрай гръбначния стълб. Това също може да ти помогне. Аз като имам болки в кръста или във връта половинката ми прави масажи и нацелва точки, които много болят, част от тях са около плешките и след това се чувствам значтиелно по-добре. При болки в кръста има едни точки на самото дупе и от долу на свивката с крака, които са толкова болезнени, но също много помагат. След масажи имам чувството, че масажираните точки са синки, явно има някакво напрежение, което се освобождава. Ако имаш крем арника също можеш да си мажеш там където ти е схванато. ДАно да се оправиш по-бързо.

:329 :329
Заключено