Здравейте мили момичета,
От много време не съм ви писала, но от време на време ви прочитам по-малко. ЩЕ се върна назад да попрочета малко от това, което сте писали.
Да ви се похваля, че кистата ми е изчезнала. Толкова много неща правих, че в крайна сметка сега не смея да спра нито едно от нещата

Доволна съм, че за първи път от години чух думите, че всичко е наред и няма притеснения. Искам да питам пия Апис Мелифика 9 за кистата сутрин и вечер вече 2 месеца. Сега като всичко е наред да правя ли почивка? Какво ще ме посъветвате? Пия хомеопатията, разни билкови чайове и ензимите за гинеколог. проблеми и се чудя дали да правя почивка от хомеото или да си го взимам поне докато не дойде време за опита?
Като цяло съм спокойна и вярвам, че всичко ще се подреди по-най хубавия възможен начин. Скоро (може би до края на месеца) ще си взема заповедта от фонда и когато дойде точният момент, който се надявам да е скоро ще започнем и с процедурата. ЩЕ трябва да ми стискате много палци.
Реших, че ще се съсредоточа върху хубавите неща от живота и докато чакам да ми се случи хубавото събитие и да бременнея, да си живея на макс и да се забавлявам. Уикенда за първи път се качих на ски, беше върховно, къпахме се на външен топъл басейн, лафихме си до сутринта. Беше отпускащо и зареждащо. Вчера бях на дискотека с хора - пя Поли Паскова и си прекарах страхотно. Толкова много танци, запознанства с нови хора. Заредих се с положителна енергия. Новата година съм сигурна, че ще ми донесе късмет и най-накрая нещата лека по лека почват да се подреждат.
Бързо оздравяване на болните. Цвети, ти си истински герой...само може човек да ти се възхищава.
Фюти много е неприятно това схващане. Масажите определено помагат. Ако има кой да ти направи масаж около плешката от страната, която те боли и покрай гръбначния стълб. Това също може да ти помогне. Аз като имам болки в кръста или във връта половинката ми прави масажи и нацелва точки, които много болят, част от тях са около плешките и след това се чувствам значтиелно по-добре. При болки в кръста има едни точки на самото дупе и от долу на свивката с крака, които са толкова болезнени, но също много помагат. След масажи имам чувството, че масажираните точки са синки, явно има някакво напрежение, което се освобождава. Ако имаш крем арника също можеш да си мажеш там където ти е схванато. ДАно да се оправиш по-бързо.