Февруарския детокс - с любов към себе си

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Re: Февруарския детокс - с любов към себе си

Мнение от cvety_rz »

Цони, не е толкова трудно приготвянето.Само да ти подскажа, че за по лесно преглъщане на маслото е хубаво непосредствено преди него да си вземеш 20 капки клеева тинктура.Това е по препоръка на док.Не ти е толкова мазно в устата :mrgreen: И за рициновото масло не е от любимите :1062 но трай бабо за хубост и здраве :524 Когато съм с ансол с извинение за израза се "усирам" и ми е как да кажа по комфортно с Гхее или Ги, защото положението с :1056 е по контролируемо :222 Иначе аз съм добре.Имам си още оризче.Проблема ми е, че не тялото а психиката ми е гладна :???:
Марулке, с теб сме :940 Много пари и много сложно ми звучи всичко :eek: Лично аз не съм от този тип дето могат да спазват някакъв конретен режим и за това препоръките на док ми допадат повече от зелевета, защото можеш да ги нагодиш и според собствените си вкусове ....но ти се познаваш най добре и си знаеш най добре :1062 ама се изказах и аз
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

А за снимката :223 Исе , направо си страхотна, чудесна, прекрасна иииии....сетих се веднага за тази песен :
" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Исето е толкова красива и има такова излъчване, че направо омагьосва /ех, че любовно обяснение направих :plezya se /. Тя и 100 кила да стане, никой няма да обръща внимание точно на тях. Но по-важното е вътрешното усещане на човек.
Исе, ти знаеш как и си доказала, че го можеш! :940 :940 :940

Цвети, на мен проблема с ансола ми е, че ми се подува ужасно корема, боли и имам мнооооооооого газове, които са неконтролируеми. Очевидно когато съм на работа, нещата не отиват на добре :1069 :1069 .
mironi

Мнение от mironi »

Привет и от мен!
Страхотно заглавие на новата темичка - опияняващо направо!!
Аз стартирам утре. Опитва се да ме тръшне грипа. Колегите около мен кашлят, кихат и се влачат - аз за сега минавам леко - но може би защото ме крепи прополиса и ехинацеята. Иначе съм такова леке - кихне ли някой и аз съм на легло. Или по точно БЯХ. Вече не. След предписанията на доктор Михайлов и Детокса. Толкова много се радвам, че отървавам антибиотика вече не знам за кой път - изключително много....
За това започвам утре - да ги тръшна тези вируси със глад и да видим кой ще оцелее. И без това правя тридневно захранване - така че 7-ми ще ми е ден на плодове, малко овесени ядки и прясна зелева салата.
Хайде банда - нареждайте се на опашката за Детокса!!!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Момичета, от днес имам още един довод да препоръчвам детокса на всеки!!! След като се запалих и аз по Дюкан (есента на 2008 г.) и го направих около 6-7 месеца, при рутинно изследване се установи висок холестерол при мене.

Лятото на 2009 г. холестеролът ми беше 6.25, а триглицеридите 0.5.

Година и половина по-късно, октомври 2010 г. нивата вече са: холестерол 6.8 и триглицериди 1.00.

Не успях да намеря изследване за 2011 г. и мисля, че не съм пускала.

Но днес го направих!!! Еееее, резултатите са 5.5 за холестерол и 0.42 за триглицериди.

Редно е да кажа и какви са референтните стойности - за нормален холестерол се приемат стойности под 6.2, а за триглицериди под 1.7!

Т.к. аз не направих нищо от това, което ми препоръча личната, т.е. да пия пектин и някакви си там хапчета ли бяха, а заложих основно на спорта - тичането сутрин, детокса и ПОД-а, резултатите са налице. Като цяло съм си променила и начина на хранене, макар точно в онази част, от която зависят стойностите на холестерола - мазно, меса..... промяната да е най-малка! Мисля, че всичко дължа на ежемесечното пречистване и на спортуването! :954
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Сиренце написа:
Цвети, на мен проблема с ансола ми е, че ми се подува ужасно корема, боли и имам мнооооооооого газове, които са неконтролируеми. Очевидно когато съм на работа, нещата не отиват на добре :1069 :1069 .
Цони, именно за това иде реч.С Г(х)ее то всичко минава леко,меко и лежерно :1062 :1062 :1062
Чери, благодаря, че споделяш с нас резултатите от изследванията.Както казваш това наистина е още едно от многото доказателства, че детоксът действа :idea:
mironi

Мнение от mironi »

Стартирах вече. Доволна съм, че се пада Детокса около събота и неделя - та да си го направя с ансол.
За холестерола - и аз имах гадни приключения с него. Та след диета основно на ябълки, намаляване на кашкавала, който е моята дрога, повечко салатки и ябълков оцет - мое производство - го сведох в норма...
А иначе Чери - добре, че не си взела лекарствата за смъкване на холестерола. Имам познат, който работи във фармацевтична компания, която произвежда такива лекарства. И аз като бях хванала високия холестерол, и съответно личния лекар веднага искаше да ми ги набута и на мен - му се обадих. Каза категорично да не ги започвам. Били страшно пагубни за сърцето. Имали си вътрешно проучване, което регистрира повишение на инфарктите при прием на такива лекарства, което проучване съответно никога няма да види бял свят.
Така че - ябълките и здравословното хранене са спасението. И не на последно място ябълковия оцет. Имам страхотна рецепта за него - ако някой се интересува - ще я пиша!!!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Аз имах завишен холестерол, но личният ми лекар НЕ ми препоръча лекарства - браво на него! (не, че щях да си ги взема и ползвам, но... това вече е друг въпрос)
На мен той ми предписа ДИЕТА, БОГАТА НА СУРОВИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ!!! :222
Както и да ям трици и ленено семе, в кисело мляко, за закуска.
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Булка Марулка написа:Ще се почна аз от неделя с английска сол. Тъкмо ако много търча до ВЦ-то мъжа ми да си е вкъщи да гледа чаветата :plezya se :221
Трябва да направя нещо, което не е никак полезно! Трябва да сваля бързо много килограми. Не че открих топлата вода сега, но по една или друга причина проблема остана за сега. Във вторник ми сложиха срок от около 2-3 месеца. На н-то мнение трябва да ми стабилизират гръбнака на две нива, като на едното имам огромна дискова херния. Колкото по-слаба, толкова по-леко ще мине операцията и възстановяването и за мен и за лекаря. Освен това неврохирурга се надява, че с отслабването ще отдалеча стабилизацията на второто ниво с две-три години. Извинявайте, че ви натоварвам, но само това ми е в главата. Удоволствието ще ми струва по около 9-10 000 на ниво. Я познайте сега дали ги имам и дали без стабилизацията мога да живея нормално. При всички положения отслабването трябва да се получи и да е бързичко, за да олекне на гръбнака колкото се може по-скоро. Ей затова ми е изключително важно!
След детокса смятам да почина един ден (захранването) и после вероятно зелева супа или нещо подобно. Не трябва и да се изтощавам, че и това не е препоръчително.
Ако ви се струвам хаотична и съм писала не на място или неадекватно някой път, това е причината! Ето, виждам, че не съм и благодарила на Цвети за отделеното време да пусне нова тема и да измисли толкова хубаво и смислено заглавие!
Гери, много ме заинтригува твоя постинг. Лично мен не ме натоварваш.... дори се изкушавам да кажа, че отвличаш вниманието ми от собствените ми неприятни мисли за трудните неща в живота ми. :plezya se

Разбира се, проблемите, които имаш не са нещо, което може да ме радва - теб още по-малко. И четейки те, наистина разбирам защо трябва да отслабнеш бързичко. Даже си мисля, че ако успееш да редуцираш едни десетина-петнадесет килограма за 3 месеца и го съчетаеш с детокси и редовни ПОД, може би ... възможно е да си спестиш операциите. Защото, не забравяй, че изначалният ефект на детокса е подобряване на здравето, на затлачени хронични проблеми и остри състояния.

ДИЕТИ - загледах се в нашия подфорум за тези неща, не е особено пълен, но доста от диетите, които са споделени имат как да кажа....... история, т.е. изпробвани са и препоръчани. Ето моето мнение и евентуално какво бих аз избрала:

Диетата на Лиз Тейлър - това е диета, която док препоръчва горещо.

Диета д-р Михайлов - без коментар. :)

Хранене с ниско гликемично натоварване по метода на Холфорд - Холфорд е любим автор на Боби, която е една от най-изявените ни поддръжнички на здравословното хранене.

Диета без житни и без млечни продукти - тази диета се изписва от док при хора с изявени алергични проблеми. Но от форумци, които са я провеждали, знам, че освен друго има страхотен прочистващ и отслабващ ефект. Т.е. тук е гарантиран двойния ефект - ЗДРАВЕ и ОТСЛАБВАНЕ. По тази диета има и тема за РЕЦЕПТИза ястия без житни и млечни, която за съжаление е много кратка, но пък във подфорум Кълнове, плевели, супер храни и супер странни храни можеш да намериш доста интересна неща за заместителите на житните продукти - елда, киноа, нахут, просо, амарант и т.н.

Диетата Bad Cat - от тази диета имам най-пълни впечатления от мои приятели и познати, които са я правили. Като цяло при нея няма хранителни групи, които да са изцяло изключени, което я прави доста приемлива откъм здраве!

Виж и темата Вредните "хранителни" продукти - там има доста инфо за субпродуктите и хранителните вещества, с които са пълни храните по супермаркетите и които, за съжаление, ни карат да пълнеем. Аз почнах да избягвам голяма част от тях.

Знам, че повечето теми, към които дадох линкове, съм ги качвала аз и не го правя от суета, а просто защото знам какво съм добавяла във форума. Ако и другите момичета се сетят за нещо интересно, нека дадат линк.

СПОРТ - невъзможно е да минеш и без това, ако искаш бърз редуциращ ефект на килограмите си. В твоя случай, с тези проблеми в гърба си доста ограничена откъм избор, но..... колоездене, плуване, водна аеробика..... защо не? И още една идея - прочети това 39-годишната Албена Пехливанова от Пловдив намали наполовина теглото си с методиката „Гарабитов” като само за първия месец се оттърва от 20 кг.

Гери, успех! И съм сигурана, че ще се справиш. А се надявам силно да избегнеш операцията! :940 :940 :940 Ако искаш си направи тема в подфорум "До стената" - възможно е факта, че си пред погледите на всички останали да те мотивира да не се отпускаш! :)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

mironi написа:А иначе Чери - добре, че не си взела лекарствата за смъкване на холестерола. Имам познат, който работи във фармацевтична компания, която произвежда такива лекарства. И аз като бях хванала високия холестерол, и съответно личния лекар веднага искаше да ми ги набута и на мен - му се обадих. Каза категорично да не ги започвам. Били страшно пагубни за сърцето. Имали си вътрешно проучване, което регистрира повишение на инфарктите при прием на такива лекарства, което проучване съответно никога няма да види бял свят.
Така че - ябълките и здравословното хранене са спасението. И не на последно място ябълковия оцет. Имам страхотна рецепта за него - ако някой се интересува - ще я пиша!!!
Мирони.........., вярвай ми, нищо няма да ме учуди що се отнася до конспирацията в здравеопазването! Благодаря, че сподели тази инфо с нас! :923 :923
ofika написа::923 :923 :923 Мили момичета, редовно ви следя и се радвам на успехите ви, а на доброто настроение и отношения най-паче. :221 Искам да ви зарадвам с успеха на една млада жена, която е направила 12 ПОД-а и е отслабнала с 30кг. Тя работи в магазинче до нас и преди няколко месеца поговорихме за детоса, тъй като майка й има Хашимото и моите проблеми. Майка й не се решила да опита, но дъщерята понеже има диабет решила да прави ПОД всеки петък. Освен смъкнатите килограми, доста добре се е повлияла и кръвната захар.Момичето продължава, защото иска да свали още поне 10кг.За пореден път се убеждавам, че с постоянство се постигат успехи. Желая ви ги от сърце по време на детокса и след това. :524
Офика, да поздравиш това момиче специално от мене! Едно голямо браво и много, много аплодисменти за нея, за това че е била любопитна, отворена и ....... упорита! Браво! А пък ако я и мотивираш сама да влезе и да се похвали и на свой ред мотивира някого, ще е чудесно просто! :954

Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Гери,влизам тук за да ти пожелая успех и стискам палци,и на всички останали...
Скоро не съм влизала тук,защото от...няма да казвам от кога не съм в редиците на детокса :oops: ,нямам и оправдателна причина,от време на време си правя ПОД,както и разтоварващи дни на плодове и чай,дори и без ориза :222 ,трудно ми е да спазвам диети,да се придържам към някакъв план,може би не ми се е налагало,и дано нЕ....затова съм и толкова несериозна,но на всички вас желая УСПЕХ,ИСКА С ТЕБ СМЕЕЕЕЕЕЕ
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Заключено