Марулке, с теб сме

Цони, именно за това иде реч.С Г(х)ее то всичко минава леко,меко и лежерноСиренце написа:
Цвети, на мен проблема с ансола ми е, че ми се подува ужасно корема, боли и имам мнооооооооого газове, които са неконтролируеми. Очевидно когато съм на работа, нещата не отиват на добре![]()
.
Гери, много ме заинтригува твоя постинг. Лично мен не ме натоварваш.... дори се изкушавам да кажа, че отвличаш вниманието ми от собствените ми неприятни мисли за трудните неща в живота ми.Булка Марулка написа:Ще се почна аз от неделя с английска сол. Тъкмо ако много търча до ВЦ-то мъжа ми да си е вкъщи да гледа чаветата![]()
![]()
Трябва да направя нещо, което не е никак полезно! Трябва да сваля бързо много килограми. Не че открих топлата вода сега, но по една или друга причина проблема остана за сега. Във вторник ми сложиха срок от около 2-3 месеца. На н-то мнение трябва да ми стабилизират гръбнака на две нива, като на едното имам огромна дискова херния. Колкото по-слаба, толкова по-леко ще мине операцията и възстановяването и за мен и за лекаря. Освен това неврохирурга се надява, че с отслабването ще отдалеча стабилизацията на второто ниво с две-три години. Извинявайте, че ви натоварвам, но само това ми е в главата. Удоволствието ще ми струва по около 9-10 000 на ниво. Я познайте сега дали ги имам и дали без стабилизацията мога да живея нормално. При всички положения отслабването трябва да се получи и да е бързичко, за да олекне на гръбнака колкото се може по-скоро. Ей затова ми е изключително важно!
След детокса смятам да почина един ден (захранването) и после вероятно зелева супа или нещо подобно. Не трябва и да се изтощавам, че и това не е препоръчително.
Ако ви се струвам хаотична и съм писала не на място или неадекватно някой път, това е причината! Ето, виждам, че не съм и благодарила на Цвети за отделеното време да пусне нова тема и да измисли толкова хубаво и смислено заглавие!
Мирони.........., вярвай ми, нищо няма да ме учуди що се отнася до конспирацията в здравеопазването! Благодаря, че сподели тази инфо с нас!mironi написа:А иначе Чери - добре, че не си взела лекарствата за смъкване на холестерола. Имам познат, който работи във фармацевтична компания, която произвежда такива лекарства. И аз като бях хванала високия холестерол, и съответно личния лекар веднага искаше да ми ги набута и на мен - му се обадих. Каза категорично да не ги започвам. Били страшно пагубни за сърцето. Имали си вътрешно проучване, което регистрира повишение на инфарктите при прием на такива лекарства, което проучване съответно никога няма да види бял свят.
Така че - ябълките и здравословното хранене са спасението. И не на последно място ябълковия оцет. Имам страхотна рецепта за него - ако някой се интересува - ще я пиша!!!
Офика, да поздравиш това момиче специално от мене! Едно голямо браво и много, много аплодисменти за нея, за това че е била любопитна, отворена и ....... упорита! Браво! А пък ако я и мотивираш сама да влезе и да се похвали и на свой ред мотивира някого, ще е чудесно просто!ofika написа:![]()
![]()
Мили момичета, редовно ви следя и се радвам на успехите ви, а на доброто настроение и отношения най-паче.
Искам да ви зарадвам с успеха на една млада жена, която е направила 12 ПОД-а и е отслабнала с 30кг. Тя работи в магазинче до нас и преди няколко месеца поговорихме за детоса, тъй като майка й има Хашимото и моите проблеми. Майка й не се решила да опита, но дъщерята понеже има диабет решила да прави ПОД всеки петък. Освен смъкнатите килограми, доста добре се е повлияла и кръвната захар.Момичето продължава, защото иска да свали още поне 10кг.За пореден път се убеждавам, че с постоянство се постигат успехи. Желая ви ги от сърце по време на детокса и след това.