Февруарския детокс - с любов към себе си

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
puf

Re: Февруарския детокс - с любов към себе си

Мнение от puf »

Ах, колко се е раздвижила темичката не мога да ви изчета :) много се радвам и бързам да се присъединя и да се подкрепяме :954
Аз мисля да стартирам понеделник има ли желаещи за тогава ...за да не се чувствам гузно че в неделя ще хапвам еее нормално разбира се :1062
mironi

Мнение от mironi »

Гери - и аз ще стискам палци да се справиш с проблема и то по възможност без операции. Все си мисля,че това не е единствения вариант. Но понеже не ми е познат проблема - не знам какво да кажа.
Но си мисля, че едно здравословно сваляне на килограми ще ти се отрази добре. А в съчетание с подходящ спорт и почивка в подходящ санаториум с лечебна вода, луга и дори кални апликации също ще спомогне.
На моя колежка така й препоръчваха спешна операция. Но започна физиотерапия. Ходи на санаториум - тук в Родопите има един с много подходяща за такива проблеми вода. И сега се чувства добре. Не знам дали проблема е бил подобен - опитвам се да си спомня - има дискови хернии на шийни прешлени и по по гръбнака някакви проблеми. Дано не пиша глупости. Не можеше да си вдигне ръката, имаше ужасни болки. Сега е добре.
Дано отървеш операции. Като чуя тази дума и ми става лошо - държи ме в такъв тонус да правя Детокси.
ofika - наистина впечатляващи резултати от твоята позната. Браво на нея. И то с диабет, което според мен прави доста по-трудно спазването на Детокса. Дано не се откаже.
Булка Марулка

Мнение от Булка Марулка »

Момичета, момичета, момичет ... какво да ви кажа, не знам! :923 Много благодаря за подкрепата и ентусиазма, с който се хвърлихте да ми помагате и да ме подкрепяте!Ако мога да мина без операция вярвайте ми първа ще тичам най-отпред! Още повече вероятно ще са две. Дълги обяснения трябва да приложа, но в общи линии проблема е в това, че вече се задълбочават тазово-резервоарните нарушения. В моя случай много трудно се изпишквам. Имам приплъзнал прешлен, около който се е разкъсал дуралния сак (обвивката на гръбнака) и самият той се е откъснал от връзката с другите. Плава си свободно така да се каже. Имам пълна забрана да се навеждам или да спортувам каквото и да е. Споменахте плуване ... ама аз не мога, защото замятам левия крак, спирам да го чувствам и скоро изтръпва напълно и десния. Пирон в мляко, какво да ви кажа :mrgreen: Та местенцето с хернията, след изваждането и трябва да се стабилизира и този прешлен, който е решил да се разхожда - също. Аз самата удържам фронта без операция вече много време. Колко болка ми е коствало и колко мъки само аз си знам. Случвало се е големият ми син да ми казва "мамо, не искам повече да крещиш от болка". Така че не знам дали ще успея да се измъкна от ножа и този път. Не знам и дали искам, защото левия ми крак е почти безчувствен вече. Та положението е малко като да си избирам дали бавно и славно да стана инвалид докато се страхувам да се оперирам или да затворя очи да го свърша на бързо :D Познавам няколко човека, които са много добре след такава операция. Въобще това са ми едни такива вътрешни борби, които никой не може да ми ги реши. На санаториум ходих, на физиотерапия ходих, всички познати лекарства в България пих и ми биха, докарах си от Германия хомеопатични инжекции. Не съм се оставила на течението. И въпреки всичко само близките ми могат да ме познаят, че не ми е нормална походката като изляза от вкъщи :1048 докато не се изморя много (след 500 метра) изкривя се и започна да се влача като червей :lol: Това в добрите дни, в лошите не излизам, че и от леглото до тоалетната ми е много. Герганини вълнения ... :plezya se Така или иначе утре почвам първия си детокс и смятам, че съм достатъчно ината да го издържа! Старая се да отслабна и ще отслабна. Първата операция може да е само за махане на хернията, за да се освободят нервите и да не ми атрофират (да не дава Господ) краката, че и това може да се случи. Може и нерва да се скъса и да ми реши дилемата много бързо, но не гледам толкова черногледо. Знам как се кара без операция - 12 години вече бягам от нея, но знам и как се задълбочават нещата и се стига до един момент, в който не може без операция. Живота е пред нас, ще видим какво ще стане.
Аватар
grigorovi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от grigorovi »

Булка, много ме мотивира постът ти! Аз стискам палци и на ръце и на крака да се справиш и наистина да забравиш и болката, която си изпитвала! Не знам дали знаеш моята история с гръбнака... Док я беше описал в първата си книга. Далеч не е бил толкова сериозен проблема ми, но само аз си знам как се чувствах докато обикалях болниците с инвалидната количка. Док ми помогна да проходя и ако не ми се беше случило на мен, нямаше да повярвам, че такова чудо ми се е случило. Господ здраве да му дава! Трима специалисти точат ножовете и са готови по спешност да ме режат и така ме наплашиха- без гаранция, без нищо!!! Оставих се в ръцете на Док и проходих! С две думи искам да ти кажа ако можеш виж той какво ще те посъветва. Пак отбелязвам - моят проблем далеч не беше толкова сериозен. Искам да знаеш, че каквото и да си решила аз съм с теб и ти стискам палци! Успех!!!
Момичета, толкова ви благодаря за помощта и подкрепата! Имам нужда от нея, не само защото у дома не я получавам. Имам нужда от Вас, защото вървим по един път и както Нелката ми е постнала във фейсбук снимката с мечетата, имам нужда от маааалко побутване. Наистина много ви благодаря!
ПРЕДИ [url=http://www.album.bg/grigorovi/images/22196409/][img]http://storage4.album.bg/551/iskra_grigorova_716c7_22196409.jpg[/img][/url]СЕГА[url=http://www.album.bg/grigorovi/images/29260631/][img]http://storage4.album.bg/a75/2012-03-09_18.35.19_d2479_29260631.jpg[/img][/url]
gelikas

Мнение от gelikas »

Ето ме имен. Гмуркам се в любовния детокс! :1062
Такааааааа. Холестерола се повлиява от детокса- категорично. През март 2011 ми беше 6,47 и ендото ми препоръча диета. Аз се спрях на детокс. През август ми е бил 5,84, а през декември 3,73. От това по показателно здраве!
Започвам утре на фреш. Понеже и на мен като на Сиренце ми се подува корема от ансола и после както и да загранвам получавам киселини съм решила един ден на ансол и фреш, втори ден на ПОД без ансол и трети ден захранвам. Мисля че ми се подува корема от ансола понеже не ми действа като на другите момичета толкова разхлабващо и затова съм решила утре да я изпия с топла вода пък каквото сабя покаже.
Булка Марулка, стискам палци всичко да се нареди по възможно най- добрия начин.
мама на мария

Мнение от мама на мария »

Привет момичета,
Цвети благодаря ти за новата темичка,нека да я изпълним само с хубави новини отностно нашето отслабване. :524
Булка марулка от все сърце ти пожелавам много,ама много успех с операцийте.всичко да мине много гладко и както казват старите хора-Да им е лека ръката на докторите.
Момичета имам едно питане-възможно ли е вместо детокс,да си направя ПОД?Питам,защото миналия път имах проблем с поглъщането на ансола,и се питам,ако и този път е така,дали пък да не направяПОД?Аз силно се надявам да се справя,и дано не се проваля...
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

Здравейте, банда!

Марулке, стискам ти всичите си палци и съм сигурна, че ще успееш!

Аз и малката изкарахме ужасен грип! Тя стигна до АБ, много се усложниха нещата и нямаше как! Добре че каката я подмина, макар че беше плътно до нас!
Аз ще детоксвам два дни 6 и 7-ми, а на 8-ми започвам житния за 10 дни!

Айде, до скоро
pepidzheneva

Мнение от pepidzheneva »

и аз съм тук и ви прегръщам силно :923
Последно промяна от pepidzheneva на 04 Фев 2012, 18:10, променено общо 1 път.
pepidzheneva

Мнение от pepidzheneva »

Благодаря на Цвети за хубавата романтична темичка,която е отворила за февруарския детокс...
Искам да кажа на Булка Марулка :...желая ти успех в борбата с кг-те и си мисля ,че след раздялата с тях ще си отидат част и от здравословните проблеми...искренно ти го пожелавам :923
записвам се за тридневен детокс от утре,неделя..05/02...аз ще съм на цитрусов сок....и се надявам и при мен да потръгнат нещата в отношенията ни с кантарЪ :221
мамчето31 ти наистина си много надъхана ...след 2 дневен детокс и житен режим за 10 дни..браво,но няма ли да ти дойде в повечко...
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Успех на всички с детокса.В къщи децата са много болни и е голям зор :328 Не знам кога ще мога да пиша пак.
Гери, съжалявам за това, което изживяваш в момента с здравето си.Мога само да кажа, че имаш щастието да попаднеш на точното място, защото детоксите ще ти помогнат и с килограмите и с подобряване на здравето.С теб сме :940
Много :940 и :329 на всички.До скоро :954
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

Пепиии, знаммммммм, ама пусто искам да се преборя с тези кг!!! А и вътрешно чувствам, че трябва да го направя! Детокса ме накара да обичам месото по-малко, сигурна съм че 22 дни без месо ще са един старт за един по-добър за мен живот, не казвам, че ще го изключа напълно, защото много го обичам, но поне това ще помогне да рестартирам организма си! Много искам да се успокоя малко, тази моя нервна главица ми прави номера, не си ме представяйте като избухлив човек, защото не съм, но нещо душата ми плаче напоследък и пак ми изби тремера в ръцете, та трябва да се стегна - в името на двете ми прекрасни принцеси!
Леле, спирам, че хич не ми отива хленченето в тази прекрасна тема!
Май някой трябва да ме напляска :128

П.С. Цвети, бързо оправяне на децата :923
Заключено