Февруарския детокс - с любов към себе си

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
eleen

Re: Февруарския детокс - с любов към себе си

Мнение от eleen »

Добро утроо !!! Дойде ред и аз да се похваля с резултатите. Преди детокса с Ги бях 83.1 днес отчитам 79,3. Май -това е най-добрият ми резултат досега - 3.8 кг :1099 :1099 :1099 Вчерашния ден беше плодово зеленчуков . Да видим какви ще ги върша от днес нататък . Момичета , не изчезвайте след детокса , че без вас съм загубена . Целувки и :923 на всички !! Благодаря , че ви има !!
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

eleen, поздравления за добрия резултат.Този месец май е рекорден от към смъкнати килограми :idea:
А за детокса с Г(х)ее на мен ми е по лек, защото нямам проблеми с 00 и за това го и предпочитам.Нямам и подуване, колики киселини, газове....а с ансола тези екстри си ми вървят ръка за ръка.Проблема ми е, че ми лиспват плодовете и да си призная понякога хапвам малко плод или пия фреш, което е в нарушение, но...по добре така отколкото да оТплескам ситуацията като си хапна и друго :mrgreen:
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

eleen написа:Да видим какви ще ги върша от днес нататък . Момичета , не изчезвайте след детокса , че без вас съм загубена .
Елен, :326 :326 :326 .......и заповядай в темата за ПОД-а

П.П.как се радвам, че вече мога да си слагам URL в текст, или както там се нарича :221
Булка Марулка

Мнение от Булка Марулка »

:326 Елен :326 Започнах и аз да се зарибявам да пробвам с Гии. Страхотен резултат! Браво!
Аз днес се захранвам втори ден - вчерашното + картоф. Почнал е да ме гони глад, но се търпи. Иначе как да не се изфукам, че съм смъкнала още 400 грама :mrgreen: Не ми се смейте, че и тях си гледам :oops: Дребнаво е, но ме мотивира.
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Булка Марулка написа:Дребнаво е, но ме мотивира.
Гери, никак не е дребнаво. И при мен така действат грамчетата мотивиращо. Затова като реших да вземам серьозни мерки за отслабване, си купих електронен кантар.
Възхищавам ти се колко перфектно действаш-даже и в захранването /най-трудната част/ :326 :326 :326
eleen

Мнение от eleen »

Булка Марулка написа::326 Елен :326 Започнах и аз да се зарибявам да пробвам с Гии. Страхотен резултат! Браво!
Аз днес се захранвам втори ден - вчерашното + картоф. Почнал е да ме гони глад, но се търпи. Иначе как да не се изфукам, че съм смъкнала още 400 грама :mrgreen: Не ми се смейте, че и тях си гледам :oops: Дребнаво е, но ме мотивира.
Много се радвам на линийката ти :) Виж колко бързо ги "изяде" тези 6 кг . Аз искам да стигна 68 . Последно беше преди 3 години . После качих кг за около година и оттогава... все ги подържам около 80. :328 За съжаление задържам много вода. По време на МЦ само преди 10 дни бях 85 - надута като балон :( . Имам пълен гардероб с дрехи, от които съм излязла :221 Да водим , кога ще ме пуснат да вляза обратно .
мама на мария

Мнение от мама на мария »

Браво момичета за постигнатите резултати :326 ,като чета и ми става много хубаво,все едно,че аз съм ги свалила.
ЕЛЕН пожелавам ти от сърце,да успееш да си влезеш отново в дрешките от гардероба,дори да ти станат широки. :524
МАРУЛКЕ съгласна съм с Елен,доста бързо им видя сметките на тези кг.пу-пу да не ти е уроки,но все така бързо да напредваш със свалянето на кг и см.
ellyto

Мнение от ellyto »

Здравейте момичета :)
Аз също отчитам един успешен 3-дневен детокс. Малко направих комбинация - сутрин сок от моркови, цвекло и ябълки, на обяд сок от ананас и следобед и вече сок от портокали. Чувствам се добре и днес захранвам. Сутринта пак закуската беше сок от цвекло, моркиви и ябълки, обяд картофено пюре с малко зехтин, лимон, лук и крем сирене от тофу. Много добра комбинация се получава. След обяд (към 6 ще хапна червени чушки със крем сирене от тофу и вечерта сок от портокали. Това е моето захранване за днес. Свалила съм 2 килограма, чувствам се добре, лека и махнала излишното от коледните празници. Отпуснах се със сладки неща и в комбинация с това, че бях болна и лежах цяла седмица ми се отрази доста зле и качих няколко килограма. То не бяха кой знае какво, но на мен ми беше тежко и некомфортно. Сега съм изключила всякакви сладки неща и се чувствам по-добре. С януарския и този детокс влезнах обратно в релси.
Чери, много се радвам за резултата, който си постигнала. Знам от колко много време искаше да стигнеш 6-цата и мога да си представя колко си щастлива. Ха дано сега тръгнат надолу тези килограми без да трябва да чакаш още много време... :923 :923
Елен и твоят резутлат е много добър, дано и за напред така да си щастлива от постигнатите резултати и в скоро време да стигнеш целите си :923 :923
Гери, разбира се че трябва да се радваш на всяко грамче, това си е успех и малко по-малко ще стигнеш до целта :524 :524
Цвети, как си ти? Отмина ли екшъна покрай болестите? Как вървят твоите килограми, че съм изгубила диря? До тук колко си свалила общо откакто почна с отслабването?
Радвам се на всички, които са доволни от постигнатите резултати и дано да успеете да ги задържите до следващия детокс. Отчетете се в табличката. Целувки на всички ентусиастки :329 :329
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

eleen написа:За съжаление задържам много вода. По време на МЦ само преди 10 дни бях 85 - надута като балон :( .
Елен, предлагам да започнеш с чай от джоджен. Първите две седмици, след като го започнах, пишках през час-два, въпреки че не бях увеличила количеството на течностите. Номера е в постоянството - два месеца го пих ВСЕКИ ДЕН. После почивка 1 месец, а сега основно преди и по време на МЦ.
Рецептата: Кипва се 1 ч.ч. вода и се добавя 5 гр.(1 супена лъжица) джоджен - няма значение дали е сух или пресен. Запарва се 15 минути. Прецежда се и половината се изпива сутрин, останалото вечер.

Първите дни може да имаш проблем с ходенето до тоалетна (запек), но после това преминава.
Булка Марулка

Мнение от Булка Марулка »

Дроид, Елен, Мама на Мария :923 благодаря ви! Аз съм си сложила срок, също като Цвет. До една година трябва да съм на поставената цел, а ако може и малко под нея :mrgreen: , нищо че мъжа ми не ме искал кльощава. Детоксите, надявам се ще ми помагат да ги задържам постоянно. Първите килограми, при такава сериозна маса винаги падат бързо.
Това е вероятно първото захранване, което спазвам толкова стриктно. Аз имам два сериозни проблема. Единият е, че ям много бързо. По стечение на обстоятелствата в живота ми, от дете още се налагаше да ям много бързо. С раждането на първия син започнах да ям още по-бързо, защото все нямаше време, а си ги отглеждам сама ( с мъжа ми де, но той е 9-10 часа на работа). Опитвам се да го превъзмогна. И вторият проблем - глада е в главата ми в повечето случаи и често се е случвало да се тъпча.
Отивам ДО СТЕНАТА :mrgreen:

Сиренце и аз ще се възползвам :326 :923
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

grigorovi написа:Едва ли имате представа за това, че горните постове осмислиха де само денят ми. Благодаря за прекрасният позитивизъм, който ме стопли. Благодаря за моттивацията и ...за всичко!!!
Иска......., и аз хвърча! Че попаднах на вас! Че попаднах тук! Че мога и постигам!!! Много е важно някой да вярва в теб! И в тази връзка, няма как да не кажа на Ели и Диди :1076 :1002 :1002 :1002 :1002 :1002 :1002 :1002 :1002 :1002 .

И за да не се чудят другите момичета защо е тази суетня точно около мене, съвсем накратко да обясня..... когато стартирах суперсеризно с детоксите - февруари 2010 г. бях 83 кг. Някъде до юни-юли същата година стигнах 75-76 кг. И като ги стигнах, че като ги задържах :1062 :1062 ...... почти цяла година, всъщнот цяла година. Правя-струвам все там. Имаше период, който видях и 74, но както ще видите в табличката по-долу..... след тези 74 кг. се засилиха едни 76...... :328 :328 :328 . И се чудех и се маех какво става и защо е така. Докато кака ви Зори :1062 :1062 , знаете я като мама Зори, Мърмори и малко спори :221 :221 не ме "поочука" дистанционно да се хвана най-сетне и да правя ПОД и да посмуча малко калкарея карбоника. Това стана август 2011. И ето оттогава как вървя:
untitled.PNG
(27.6 KiB) Свалено 1173 пъти
Просто борбата, за да свалям всеки 100 г от себе си беше наистина епична. Минах през сълзи, оплаквания, недоверие, разколебаване и всички тези момичета, които сега се радват заедно с мен, тогава ...... също бяха с мен, даваха ми рамо, съвети, подкрепяха.......... за да се стигне дотук! :826

Оттам насетне, Ели поздравявам те за детоксването - ти за пореден път доказа, че си упорит и волеви човек! А каква майка само ще бъдеш :954 :954 :954 ! :923 :923
олеся написа:Е, по нощите и аз да отчета един прекрасен 3 дневен детокс. Утре (т.е.днес) ще видя и кантарчето какво ще покаже, въпреки че не се претеглих преди детокса. Мечтая си вече за обедните варени картофки ...
:951
Оли, какво казва кантарОглу?! :1062
eleen написа:Добро утроо !!! Дойде ред и аз да се похваля с резултатите. Преди детокса с Ги бях 83.1 днес отчитам 79,3. Май -това е най-добрият ми резултат досега - 3.8 кг :1099 :1099 :1099 Вчерашния ден беше плодово зеленчуков . Да видим какви ще ги върша от днес нататък . Момичета , не изчезвайте след детокса , че без вас съм загубена . Целувки и :923 на всички !! Благодаря , че ви има !!
Елен, страхотен резултат наистина!!! Почвай сериозно ПОД, както и поне 2 месеца Калкарея Карбоника 9 СН, за да не чакаш като мене. Междудругото, горе не писах, но..... освен ДЕТОКСИ и ПОД, от май 2010 аз тичам сутрин в парка - обикновено тичам всички делнични сутрини, а сега като е зима, гледам по 2 пъти на седмица да изляза. Т.е. при мен има и спортуване. Що се отнася до чая от джожден...... наистина е страхотен, но според мен не е за хора, които имат излишен естроген. Мисля, че имено с двумесечното пиене на чай от джоджен, предизвиках растежа на миомата ми. Спрях го, минах не едни други съвети от док и....... за 3 месеца, миомата беше намаляла неузнаваемо.

Гери, наистина стартираш страхотно!!! Още повече, че имаш и желание за повече! Избра ли вече някаква диета или?! Вчера качвах инфо за аквааеробиката, знам, че положението ти е доста тежко и наистина...... движението при теб може да е застрашаващо здравето, но все пак, ако имаш желание, ето линк към темата! Аз ходих на акваеробика почти цяла година, дори и с едни много силни плекситни болки, пак не се спрях! И наистина там няма натоварване, няма зор и т.н. Но това е само инфо, много съм далече от мисълта да ти кажа - НАПРАВИ ГО! Ти ще се справиш и без това! :923 :923
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Заключено