августовски детокс

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
Мърмори
Философска система

Re: августовски детокс

Мнение от Мърмори »

:922 :923 :829 :920 :828 Черита,това е за теб!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Добър ден!

Мнение от cchery »

Как сме? Има ли настроение? Аз се наспах без да ме буди никой до 7 часа. Друго си е да дремнеш баш как си требе. :lol: След като си написах поста снощи и видях кво съм яла вчера и се уплаших, че съм прецакала детокса..... само дето съм се мъчила. Но лягайки си и почти унесена почувствах........... :eek: :eek: :eek: СТУД!! Сигурен признак, че детоксът върви с пълна сила! :524 :524 Винаги е така, когато съм била стриктна. Тази сутрин си имах енегрия, тичах и като спрях имах сили още да тичам. За днес реших, ако ми стигне волята да карам максимално дълго само на течности, а динята и пъпеша да хапна чак следобяд. Щото като не ям нищо и най-лесно се изкарва. Ама ще видим де. Преди да пия кафето тази сутрин се мерих - свалила бях още половин кило от вчера :324 . А дано все така върви.

:?: Да питам нещо: снощи като легнах, а и сега чувствам едно подпиране в гърлото - все едно ми е заседнало нещо и трябва да преглъщам. Мисля, че и друг път съм го чувствала като не ям, ама не съм сигурна. При вас да има нещо такова?!?! :?:
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
lindorina
Цветна долина в омая

Мнение от lindorina »

Здравейте момичета-кокичета! :225

Ей,Зорка,много хубаво си описала всичко и напълно те разбирам.
Аз също се радвам да ви видя всички готини тук,макар че липсват още малка част от групата.Незнам защо,но ми се струва че времето,когато детокса започна в ранната си зора/их,как го описах само!!!/беше някак си по-хубаво-имам предвид постовете.Беше ми много интересно да ви чета,защото аз започнах поне с година по-късно.
А сега,като вляза да надзърна новите момичета какви ги вършат - всичко ми се струва много постно и безинтересно.
То може би пак зависи от човека.

Нелката,милата и тя е самоотвержена като тебе Зори,но на тамошния фронт

Имам чувството,че все едно тук сме се приютили/да не казвам избягали :523 /

като на някой остров,с много от любимите ми палми/МарииииииииииИ :421 /
и наистина се чувствам много уютно-и
знам,че няма да има злобни коментари и винаги ще си помагаме,кой с каквото може.

Май всичко това трябваше да го пиша в говорилника,но така ми дойде.

Сега по същество - сигурно съм единствената изцепка на този детокс измежду вас,но пък сигурно и такива трябва да има.Порицайте ме - заслужавам го.Макар че Мари беше толкова много стимулираща,за което и благодаря :329 - не се получи/сигурно още една точка трябваше от списъка :221 /
ОООбаче,понеже аз съм все наопаки - когато вие си хапвате,аз може би ще съм спретнала една зелева диетка - и без това една зелка се търкаля в хладилника ми от доста време,та да и намеря място!
А,иначе - :324 на всички момичета и момчета ,де!-за успешния ви детокс!Искрено ще се радвам с вас за хубавите ви резултати!
За сега много :922 и утре да не прекалите с :624
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Аси,споко,душко! Не се тревожи,мисля че говориш за ПМС и както казва Чери,борбата ще е дълга.Но ти имаш оръжието в ръцете си( съветите на д-р Михайлов) така че действай!Ще ти стискаме палци и в кръга ще си помислим много хубави работи за теб. :829
Чери,мисля,че се опитваш да прихванеш вируса на Бели и Коко.Сещам се,че някъде в книгата Док беше описал точно този симптом-желание за често преглъщане.Обаче тъй като детоксваш,организмът ти се бори с пълна пара и затова не усещаш нищо друго-болка,температура и т.н.Повечко течности и ще си ОК ! :920
valrus

Мнение от valrus »

Ехоооо,тък съм :421 но бягам,че съм на работа :422 ......и началството.......
Аватар
metsababa
Site Admin

Мнение от metsababa »

Банда, пиша тук и в спама ще пусна инфо - има много нови емотикони. Като кликнете на линка "Виж всички усмивки" страницата, която излиза е разположена на 3 екрана!!!! Отдолу вляво под емотиконите ще видите цифри 2 и 3 за следващите екрани с емотикони!! :1004
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

:225 ДОБРО УТРО :528

Тук ще се отчитаме ли? Е, ако не се отчитаме, то поне да се похвалим. Тази сутрин кантара показва минус 3 кг. Било е и мааалко по-добре, но съм доволна, при положение, че не съм ограничавала дините. Само дано ги задържа :427
От сутринта съм на 1 кафе и 2 ябълки.
Лек ден и :922 :224
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
valrus

Мнение от valrus »

Момичета ,здравейте.Имам си огромна болчица-малчо се разболя преди 3 седмици,но сега поддържа някаква темп ту 36,8-9 ту 37,1,2.Правихме пълна кръвна картина-всичко е наред,но момичета изобщо не искам да ви товаря.Не се чудете ,ако започна да се губя.Ходим на хомеопат и лекуваме стари оплескани терени.Дано Бог ми даде сили и всиччко да мине. :427 Цял месец се провлачиха нещата,никога не ми се е случвало.Вярвам в Бог и знам,че ще оздравее малчо
Момичета,къде е Вер,липсва ми :523
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Моят отчет!!!!

Мнение от cchery »

Така се надявах да ви напиша нещо от сорта: "Момичета, 2 килограма от мене ги няма!!!" :921 :921 :921 и ще трябва да се огранича до това, че съм свалила само 1 килце!!! :328 :328 :328 Както всеки път. А дано барем го задържа ...... ти сЪ нИ види и килцето, и чудото :124 :124 :124 . И това при положение, че вчера съм изпила към 2 литра сок, още толкова вода. Хапнала съм САМО, забележете САМО 300 г. диня и една салата около 250 г домати и краставици!!!!! :1008 Направо аскетизъм..........

Както и да е! Вал, такава Т през лятото ми се вижда нормална. Трябва да ти кажа, че моят Коко я поддържа такава Т - 37.1 цялото минало лято. Аз също се бях попритеснила.... но докторът каза да му давам Инфлуенцинум 9 СН и не знам дали от него или просто като свърши лятото, но вече не я поддържаше. Правихме му пълни кръвни изследвания, както и на урината ноември месец заради стрептококите и нямаше никакви отклонения. Което иде да каже, че подобна Т ...... рядко е нещо проблемно. Това пък лято кашля, т.е. подкашля си - от юни. Като стане от сън, като яде..... и още го прави. Дадох това-онова, не мина. Сега понеже кара вируса на Бела от понеделник, му давам и други неща и не съм го чувала да кашля. Но въпреки това не съм сериозно притеснена.

Верчето ще се присъедини към нас, когато й остане време. Бъдете сигурни! :)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
elkrato

Мнение от elkrato »

Привет :421
Аз още детоксикирам,че с динята е много приятно :D и както си реших,нека станат 3 дни.Утре ще се тегля.
Вие получавате ли известия за нови отговори?Защото аз не,пък уж съм го включила :idea: Така ми е малко по-трудно да ви следя ;)
Айде бягам,че малката иска навън :720 :325 Йеее,много хубави усмивки :326
Аватар
grigorovi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от grigorovi »

Привет, момичета! Влизам само да пиша, че мъжът ми не ме помни с такива килограми 67,00 и не може да ми се нарадва. При нас много кофти неща се слчиха, ама нали си имам Биоформулата, та - хич не ми пука. Ще се оправиме НЯКОГА. Не съм ви чела, но нямам нет тук.
ПРЕДИ [url=http://www.album.bg/grigorovi/images/22196409/][img]http://storage4.album.bg/551/iskra_grigorova_716c7_22196409.jpg[/img][/url]СЕГА[url=http://www.album.bg/grigorovi/images/29260631/][img]http://storage4.album.bg/a75/2012-03-09_18.35.19_d2479_29260631.jpg[/img][/url]
Заключено