Детокс през май - здраве и красота без край

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
tita

Детокс през май - здраве и красота без край

Мнение от tita »

Поредната от любимите ни теми за следващ детокс реших да пусна аз, използвайки предложено от Дро заглавие :326 и леко разширено (с една думичка) :) от мен. Защото здравето е красота, защото май месец е най-красивия ( за мен) и защото за всяка от нас стремежа към здравето и красотата си е мотив, за да преминем с лекота трите дни детокс. :954

Е ... УСПЕХ мили дами! Този месец ще ни е нужна особено силна мотивация, имайки предвид големия християнски празник Гергьовден, който съвпада точно с датата на пълнолунието. Лично аз, се надъхвам от сега, за да не се проваля. Имам вопиюща нужда от пречистване.

С поздрав:

[youtube]gMwADXEK0pQ[/youtube]
Аватар
droidd
Философска система

Re: Детокс през май - здраве и красота без край

Мнение от droidd »

Само да уточня : Предложеното заглавие на новата тема е на danid Аз само го подкрепих :222
Като гледам календара, датите за Детокс са : 4-ти, 5-ти и 6-ти май. Захранване на 7-ми
:221 Ама за някой от нас голямо захранване ще падне на 6-ти :955 :1056
Успех на всички решили да се преборят с това огромно предизвикателство !!!
:524 :326 :923 :923 :923
tita

Мнение от tita »

:oops: Така си приличат никовете ви, че се обърках ... надявам се да не съм обидила danid. Ако някой слънчев ден се видим, обещавам да я черпя ... фрешче. :954
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Аз ще пропусна. Няма как. На 3 май мъжа ми е рожденик, на 6 май и той, и синко са именници, а на 7 май аз съм рожденичка. Мнооого ще ми е трудно да детоксвам и съм убедена, че ще сгафя, така че по-добре изобщо да не опитвам.
Затова пък смятам да наблегна на ПОД след това.
galbor77

Мнение от galbor77 »

Здравейте момичета,
не съм се включвала тук, но често ви чета. Правя детокси от три години и съм много доволна, чувствам се страхотно. Но този път се чудя, ако изместя детокса преди пълнолунието, дали ще има същия ефект? Нещо не ми се ще да детокся почивните дни, някой правил ли е такъв експеримент? Примерно вместо 4, 5 и 6-ти, да го направя 2, 3 и 4-ти Май??!!!

Поздрави и успех на всички и Весели Празници! :954
Sladka Debelanka

Мнение от Sladka Debelanka »

Здравейте и от мен! Нямаше ме много време из форумите, но се завърнах при вас. От 4 започвам детокса пък ще видим какво ще стане.
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Аз май ще пропусна ,но ще гледам да компенсирам :222
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

galbor77 написа:ако изместя детокса преди пълнолунието, дали ще има същия ефект?
galbor77, добре дошла при нас :225 Ти направо си ветеран.Поздравления :326
Много момичета, включително и аз сме измествали детокса по този начин.Ефект има, но според мен е много важно в деня на самото пълнолуние, много да се внимава какво се хапва, за да не се обесмисли процедурата.То и без детокс съм забелязала, че на пълнолуние трябва много да внимавам какво слагам в устата, че всичко отива на :1056 и най вече в паласките :221
Мърмори написа:Аз ще пропусна. Няма как.
Зори, при толково поводи за празнуване, наистина няма как :923 Наслади се на хубавите моменти :329
Аз още съм в чуденка какви да ги свърша. :1044 Мноооого скъп за мен човек има имен ден, но от друга страна 2 седмици пропуснах ПОД-а :128 и резултата никак не е лицеприятен.Но някакси имах нужда да му отпусна края :oops:
Суити, радвам се да те видя отново :923
pepidzheneva

Мнение от pepidzheneva »

ех каква съм и аз ...писах писах и си затрих поста на края...така че само с няколко думи :
записвам се и аз от 4 -ти.... :1062
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Мърмори написа:Аз ще пропусна. Няма как. На 3 май мъжа ми е рожденик, на 6 май и той, и синко са именници, а на 7 май аз съм рожденичка. Мнооого ще ми е трудно да детоксвам и съм убедена, че ще сгафя, така че по-добре изобщо да не опитвам.
Затова пък смятам да наблегна на ПОД след това.
Хахах, Зори, то при тебе е просто.......... грехота да детоксваш :1062 :1062 ! Но за сметка на това няма да пропуснеш да ни почерпиш виртуално, нали така :1058 :1058 :221 :221 :221 !

И аз се присъединявам към "изменничките" поради същатата празнична причина - на шести 6 май моята сладка, малка мамунка Бели става на шест 6 години! :1062 Ще посрещаме гости и гостенчета тогава, та затова почвам.............. [shadow]от утре![/shadow] Пък додето издържа! Така или иначе аз събота и неделя детокси не правя, защото отбелязвам само тотален провал!

Смятам да съм на литър сок и ягоди! Имам нужда от прочистване, т.к. април пропуснах детокса и направих само два ПОД-а. Отделно от това съм участник в конкурса за отслабване и най-вероятно "ще забия" един антирезултат :955 :955 :955 !

Това е засега от мен! Обещавам от утре по-сериозно участие тук! :fan :fan

Галбор, добре дошла тук! :923 :923
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Заключено