Анитко, табличката си е супер,просто ние така и не добихме навик да я посещаваме редовно. И къде от мързел, къде от срам (когато омацаме нещата) спряхме да пишем в нея. Още веднъж благодарности за труда и времето,което вложи в нея.
Не съм много в час с нещата и по какъв начин би могла да се подобри функционалността, но ето какво ми тежи в нея:
1. преди да започна да се разписвам за съответния месец трябва да си търся резултатите от миналия, за да видя кой по ред детокс ми се пада, точно колко кг съм приключила предния детокс (нямам навик да ги помня с точност до грамчето, а вероятно е важно за отчитането). Обикновено това допълнително усилие което трябва да се извърши от един доказал се мързел като мен, се оказва канарата, която ме отказва.
2. не ми се пишат всеки път причините за започване на детокса,описване на очистителни реакции и т.н.
Предлагам всеки да сподели своите мотиви да пише или не в таблицата и после да решим какво може да се подобри в нея.
Освен това ви призовавам отново да се разпишете и тук:
Здравословни ефекти на детоксикациите, за да можем заедно да попълним нашата библиотека- тя е за всички нас и за всички,които се интересуват от ползите,които носят детоксикациите.