Слънцето целува топло върхa на снежната гора...

Свобода на словото
Заключено
олеся

Re: Слънцето целува топло върхa на снежната гора...

Мнение от олеся »

Какво стана с Евровизията. разбрах, че Софито отпадна на първия кръг, но кой спечели 1 място?
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Добро утро :954
Самчо е в къщи със съмнения за шарка.Имаме две пъпки за сега и се следим.Каката завърши с пълен отличен и е голяма радост в къщи.Днес ще ходим да и купуваме ролери за успешно завършената година от към училище и от към спортните изяви.
Прочетох ви и ми се иска да кажа на всекиго по нещичко, но пустото му време не стига :328
Това е поздрав за всички вас момичета от мечешката ни бърлога :923

" onclick="window.open(this.href);return false;
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Добро утро!
Честит 1-ви юни! Нека растат децата ни безгрижни и щастливи, нека детството им бъде приказка, разказана с много любов, разбиране и подкрепа и нека всеки от нас - родителите, запази частица от детското в себе си! Хубав празник, малки, големи и още по-големи дечица, изпълнен с усмивки и положителни емоции!
Усмихни се и се радвай...

[img]http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 0953_n.jpg[/img]
Детство
Петя Дубарова
Аз слънце на ресниците си нося
и вятър – на протегнатите длани,
и тичам пак усмихната и боса
по камъчета бели и огряни.
Дърветата коси зелени свеждат
и облаци – платна издути, бели –
очите ми усмихнати поглеждат,
поглеждат ме и птици, полет спрели.
Аз тичам като пролет волнокрила,
по- бърза от лъчите, ветровете,
и бисери на радост в мен съм скрила,
на детството най-хубавото цвете.
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Честит празник!
Пожелавам си да имаме очи, които да виждат света като децата ни и сърца, които да обичат като тях!

Весел и усмихнат ден на всички!

[img]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... jTBEQv6dTE[/img]

[youtube]hmGYEWZiWRM[/youtube]
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Искам да споделя с вас нещо много красиво, но е на английски.

When You Thought I Wasn’t Looking
by Mary Rita Schilke Korzan

When you thought I wasn’t looking
You hung my first painting on the refrigerator
And I wanted to paint another.

You fed a stray cat
And I thought it was good to be kind to animals.

You baked a birthday cake just for me
And I knew that little things were special things.

You said a prayer
And I believed there was a God that I could always talk to.

You kissed me good-night
And I felt loved.

I saw tears come from your eyes
And I learned that sometimes things hurt—
But that it’s alright to cry.

You smiled
And it made me want to look that pretty too.

You cared
And I wanted to be everything I could be.

When you thought I wasn’t looking—
I looked . . .
And wanted to say thanks
For all those things you did
When you thought I wasn’t looking.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Сиренце, стихотворението е много хубаво!
Аз пък съм го срещала само на български досега:
Съобщението,
което всеки възрастен трябва да прочете, защото децата наблюдават и правят това, което ти правиш, а не онова, което им казваш...

~ . ~ . ~

* Когато си мислеше, че не те гледам,
аз видях, как ти закачи първата ми картина на хладилника и веднага поисках да нарисувам друга...

аз видях, как ти нахрани малко изгубено коте и научих, че е добре да сме мили с животните...

аз видях, как ти направи любимата ми торта за мен и научих, че дори и най-малките неща могат да бъдат най-специалните неща в живота...

аз чух, как ти каза една молитва и вече знаех, че някъде има Бог - така се научих да вярвам в Него...

аз видях, как ти приготви храна и я занесе на приятел, който беше болен и научих, че ние всички трябва да помагаме, грижейки се един за друг...

аз видях, как ти отдели от времето и парите си, за да помогнеш на хора, които нямат нищо и научих, че тези които имат нещо трябва да дават на тези, които нямат...

аз видях, как ти се грижиш за нашата къща и всеки в нея и научих, че трябва да се грижим за това, което ни е дадено...

аз видях, как ти се справяш с отговорностите си, дори когато не се чувстваш добре и научих, че трябва да поемам отговорности когато порастна...

аз видях, как потичат сълзи от очите ти и научих, че понякога биваш наранен, но няма нищо страшно в това да поплачеш в такива моменти...

аз видях, как ти се безпокоиш за мен и поисках да бъда всичко онова, което мога да съм...

аз научих най-много от уроците на живота, които трябва да знам, за да бъда един добър и стойностен човек, когато порастна...

аз те погледнах и научих толкова много от Теб!
Затова, сега искам да ти кажа “Благодаря!” за всички онези неща, които видях, докато ти не знаеше, че те гледам...

~ . ~ . ~

Посвещавам това на всички онези хора, които правят толкова много за другите мислейки, че никой не ги вижда...

http://www.pozitivnoto.info/2008/08/kog ... ledam.html - Източникът
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Аз да се фукна, че вече сме си на село и си имам интернет :954 Надявам се тези дни да имам повече време.Вече почти се настанихме.Децата са много щастливи.Играят на двора, берат вишни и черници и се разкарват с "мустаци" :lol:
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Здравейте ! След 1о тата пералня която пуснах , няколкото ястия които сготвих , чистенето и разходката с Юлий се изкъпах и седнах да ви напиша ,че съм добре . Работя всеки ден. Във вторник ще е официалното откриване . ЗАПОВЯДАЙТЕ ! ул. Черковна 75 . Не зная дали има покани ,но едва ли ще ви върнат . Дори не съм запозната с часът на събитието ( за мен то ще е от 8 сутринта ) :1062 Уморена съм . Работа има а с нея не закъсняха и нервите! Ама да сме здрави другото ще се подреди ;) Надявам се всички да сте добре . Целувки и скоро ще пиша повече )))) :923
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейте. Спи ми се, ама като знам утре колко работа ме чака на работа и......... може пак да не опра до форума, а вече ми е мъчно. Та затова - да ви кажа какви ги свършихме тези дни. Ходихме събота и неделя на тиймбилдинг с екипа на Момчил - нашите традиционни вече от 5 години семейни тиймбилдинзи. Този път бяхме на едно ваканционно селище - Орлова скала. Намира се в етрополския балкан, над селата Джурово, Малки Искър и Лопян. Чудна природа, а и времето беше с нас. Ние и още две семейства се пръкнахме там още от петък и използвахме доволно и двете вечери да му пийнем като за последно :1062 :1062 . Децата играха на воля и направо дивяхя. Аз даже успях и да изгоря от силното слънце.

Определено имах нужда от тази почивка, макар на моменти болящият ме мъдрец да..... беше решил друго. Утре ще ходя пак на зъбар да видим какво ще го правим. Накрая може и да се реша да го извадя. Иначе от утре вече ще съм си само в офиса и ще го подреждам помежду другото. Успяхме със собственика на помещението да прехвърлим партидите на тока и водата към фирмата и ще ни пускат фактури. Междудругото се наместих във времето да отида с класа на Коки на празника послучай завършването им. След което се прибрах в офиса да подреждам. Също така в петък си взех Бели за последен път от градината....... беше ми много тегав ден. Броихме с нея последните крачки до градината - това на отиване сутринта. Точно 88 бяха! :954 А на тръгване минахме специално покрай онзи бурдюр, на който навремето оставиха молбата ми за приемането й там. Защо са я оставили на бордюр ли?! Ами защото тогава нямаше електронни системи за прием, а хартиени типови молби. Тя беше на 3 месеца, когато през август отидох да й подам молбата. И понеже градината тогава не работеше, целият персонал почистваше двора. По този начин, жената, която приемаше молбите беше с мръсни ръце и не й се влизаше в сградата и ми каза "Ще осавя молбата засега тук на бурдюра, а пък после ще я внеса в канцеларията" :mrgreen: - бая се позамислих дали няма да ми я потулят, но..... 5 години детето беше част от това ОДЗ. Ето как се промени за това време....... На първата снимка е в неделята, преди да тръгне на градина идущия понеделник. А втората снимка е от наскоро миналия й шести РД.

Изображение

Та в общи линии е това..... Щастлива съм, че от утре и двамата са във ваканция, па макар и с гледачка вкъщи.... Някакси ще намалее моето напрежение покрай липсата на градина и у-ще. И докато не съм забравила, да ви се похваля - Коки има шестици на всички изходни тестове, а и завърши годината с пълно 6. :954 :954 От момченцата са само той и още едно...... много съм щастлива. Също така ми го хвалят и от допълнителния английски, където отново е с отлична годишна оценка. :326 :oops:

Аз пък днес си направих финалния тест по немски, за който вчера отделих над 2 часа на планината да уча, но резултатът си заслужаваше усилията - от 52 въпроса имам само 4 грешки, което не знам като оценка в какво се измерва, но поне процентно е добро.

Та имайки предвид всичко гореописано+хубавото време последните 2 дни+лятната ваканция, мисля, че можем да открием сезона на почивката! :lol: :lol:

Фюти, дано да успееш да се настроиш вече за работата...... сигурно ти е убийствено уморено!

Цвети, радвам се да "видя" твоя "селски" нет в действие! :954 :954 А и понадникнах горе в детоксовата темичка - има и още нещо, с което да се похвалиш :222 .

Цони, Бубка, Вихърче
и всички знайни и незнайни надничащи тук, :922 :922 :922 :922 :922 :224
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Eto me i men . ЕМИ<ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !Пожелавам ти да си много щастлива и много усмихната ! Нека здравето да те спохожда винаги и да намериш спокойствие и баланс в службата ! Един прекрасен слънчев рожден ден ! :954 Аз ,след вчерашния трудов ден към 18 ч. отидох с Юлката до работата да направя графика на персонала . Хубавото е ,че не се бавих много . После се прибрах и дойдоха едни приятели на гости . Пийнахме , хапнахме ))) Всички бяхме уморени и рано, рано си легнахме ))) Днес С КИКИ пихме солта и всеки по задачи . Много хубаво мирише в стаята като влезнеш.Заслужава си чистенето вчера)))Черитка , браво за чудесния уикенд. Чак ти завидях :222 Нагласила съм се за работата , но докато всичко влезе в релси ще е така . Дано да е по бързо ,че искам да виждам мъжете у дома )))
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

Чери, поздравления и за Коки и за Бели. Целувки и за двамата :940 :329 :940 :329
Цвети, същото и за твоята отличничка :940 :329
:923 за всички
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
Заключено