Здравейте и от мен днес по рано нещо не можах да постна менението си заради лош нет

много писане за нищо :lol: и ето сега съм с вас отново.
Както вече казах този месец правя измислен от мен детокс

, като добавям сурови ядки.
Предните 2 дни изкарах на много вода, кафе, 3 ябълки ,и шепа ядки бадем.
Днес нещо не ми се хапват ядки

, понеже гостувам на мама

и освен това ,че се заредих с много слънчеви лъчи
си хапвах черешките директно от дръвчетата

(е няма такава удоволствие

). Недостатък само е това , че незнам дали не преминах позволеното количество , но понеже не искам да си поставям големи ограничения вече не го мисля
Напоследък много се зарибих с снимки на природна тематика с удоволствие ще споделя нещичко от днес.
http://media.snimka.bg/s1/0600/027443169.jpg?r=0[/img]
Булка Марулка написа:
puf написа:Привет
Реших този месец за 1-ви път да постъпя така защото не искам да свалям повече кг.

сега е време за поддържане с здравословно хранене разбира се

Завидях

Искам скоро и аз да го кажа!

pepidzheneva написа:
Булка Марулка написа:
puf написа:Привет
Реших този месец за 1-ви път да постъпя така защото не искам да свалям повече кг.

сега е време за поддържане с здравословно хранене разбира се

Завидях

Искам скоро и аз да го кажа!

Булче и аз завидях на Пуф , вече 10 детокса превживях но нямам 10 кг свалени
Булка Марулка ,
pepidzheneva
С търпение всичко се постига , с тази мисъл се стимулирам когато се чувствам зле

При мен резултатите не дойдоха само с детоксите за съжаление покъсно открих това чудо Детокса, и от тогава вече година не го изоставям за нищо на света
А той ми помогна изключително много първо за запазване и поддържане на сваленото, и второ най важно за мен промени отношението към храната, накара ме да избирам чиста храна, и усещам как тялото ми желае свежи и свежи храни (може би съм ви странна но е така незнам как да се изразя по друг начин

)
И така хайде утре всички да се захраните както по учебник аз предполагам,че през деня ще хапна черешки, ядки а вечерта салатка - само се колебая дали да сложа малко хималайска сол или не.
Утре ще броим ли килограми аз няма да отчитам де , но вас ще ви следя изкъсо

искам положителни резултати.
Хайде вече ви пожелавам лека вечер , че много се отплеснах
PS: Извинявам се за дългия пост.