Слънцето целува топло върхa на снежната гора...

Свобода на словото
Заключено
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Re: Слънцето целува топло върхa на снежната гора...

Мнение от Сиренце »

Фюти, голямо браво за успеха, който си пожънала! :524 :329 Продължавай в същия дух и скоро ще се хвалим, че познаваме един от най-известните готвачи в страната /защо пък да поставяме граници, всъщност :1028 /
Чери, все едно бях там :326 :326 :326 ! Вземи, та почни да пишеш разкази най-после, не само да те подканяме! :940

Хи-хи-хи, Вихърче, намирисва ми на едни приятни занимания :928 , дето нещо съм ги занемарила яко последно време :oops:

:1091 Петя, честит ти рожденик! :1091
Да е здрав, усмихнат и много поводи за гордост да имате с него!

:1003 :1008 :1131

За мама :1119 и за тате :620 !
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Еляяяяяяяяяя, хелоуууууууу унд вий геетс ийнен?!? :1062 :1062

Момички и момченца дето ги няма :221 :221 , как я карате?!? Аз вече се чувствам добре на новото място - след малко смятам да скокна до фитнеса за половин час, да се разкърша.

Цони, радвам се да те видя пак тук. Откакто излязохте във ваканция (поне учениците де), съвсем се изгуби. Но пък ние скоро, скоро ще те намерим :razz: :razz: :razz: .

Деско, с тия Цървени бикинажи дето си ги закупила.......... и на мене на :1031 това ми понамирисва :1062 :1062 .

Да ви кажа нещо ме е обзело лятното Анелиястоене :955 :955 :955 - мързи ме да подхващам нови неща. От кое време Зорита иска да направим един зооподфорум, на Деси съм обещала форум "Лични дневници", а на Чева да сложа нови емотикони....... че и на Тита имаше нещо обещано, ама всичко ми виси като........ не знам и аз какво. Мисля, че ми се спи в този даден момент, ама и това не е сигурно :955 :955 .

Нямам какво много да ви кажа - снощи се "излях" е така как си бях по чувства още :1069 :1069 след коктейла........ Дано нашата Фюти я видим в следващия лорд ъф дъ шефс!!!!!!!!! Определено е по-добра от участниците в предния сезон.

Продължавам с песните от Евровизия - Гайтана, Украйна:

[youtube]i-LyyCxlSFc[/youtube]

" onclick="window.open(this.href);return false;
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Ето ме и мен завърнала се, поотпочинала и освежена. Няма да се впускам в дълги разкази, тъй като това е запазена марка на Черита, само ще ви дам да поразгледате снимчици ако ви се гледа:

Завръщане

Малко благинки за очите

Починала, починала...колко да съм починала...Имах нужда от тези няколко дена, защото май месец беше страшно труден за мен в личен план- голямо разочарование изживях и обида от роднини- хора, които би трябвало да са ми най-близките в света. Както и да е, продължавам да се боря, опитвам се да мисля позитивно макар да ми е доста трудно на моменти. Добре, че Жоро е до мен на 100 %, защото иначе вероятно щях да се предам. Не съм ви чела назад, дори почти не съм влизала след завръщането си- някак си съм се свила в себе си. Знам, че не трябва да е така,но в момента мислите ми са другаде и не съм съвсем във форма за каквото и да е.
Обещавам веднага щом се появи светлинка при мен отново да пиша.
Много прегръдки на всички!

Щях да забравя!
Петя, да ти е жив и здрав рожденника!
:824 :824 :824
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Зоринка, откога те чаках?!? :923 :923 :923 Чудех се даже дали да ти звъня, защото дълго време те нямаше и можеше да сте решили да останете в Гърция. :razz: :razz:

Разгледах ви снимките - изглеждате много щастливи! А прекрасния залив между скалите......... леле колко много любов може да понесе :1062 :1062 :1062 . Имаше една много интересна снимка, на която дърво беше поникнало и доста разселенило се точно на отвесните скали..... Казах си за пореден път - какво нещо е животът?!? Само семенце, зародиш да има........

Видях и доста снимки с буреносни облаци и чак се стъписах. Ние вече 3 години ходим на почивка в Гърция и един развален плаж заради лошо време нямаме?!? Как беше при вас? Закупихте ли зехтина? :razz: :razz: И въобще - пиши как са децата, как завърши Дари....... още ли разчиташ на мен да направя зоо-подфорума :955 :955 :940 :940 :940 . Съжалявам за последното - утре искрено се надявам да имам време!

Поздрави на всички, които не мога да спомена поимено сега. Бързам да ви кажа, че в Билата се засякохме с Краси и толкова много й се зарадвах! Върнала се е от Кърджали и оставила мъжа си, майка си и детето там за около 2 седимици... Изглеждаше освежена, ама й предстоят още месеци с курса по английски, а и работата си иска своето.

Това е от мен. До утре........
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Здравейте момичета . Тамън си мислех ,че всичко уляга и мога да излизам почивка и днес ще идва Агенция по храните и ще минават на проверка ( тоест хеи).
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Зори, радвам се на появата ти тук в бърлогата.надявам се скоро да се наредят при теб нещата и по често да си в и без това лятно оределите ни редици :954
Чери, как върви фитнеса? Доволна ли си за сега ?
Аз тези дни си позволих да стоя повече от необходимото под черниците и черешите и резултата не закъсня :1111 :1062 :1062 :1062
Тази вечер сме на детски рожден ден и се надявам до тогава да съм бетонирала положението :mrgreen:
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Анитко :922 :922 :922 Радвам се, че си харесала снимките, наистина на моменти дъха ми спираше от толкова красота. Не че и тука нямаме приказни местенца, но там някак всичко е диво и сякаш недокоснато от човешка ръка. Дори на най-зачуканите места има електрически стълбове, но те са дървени и...няма как да те подразнят. Времето беше хубаво, не мога да се оплача. В деня на пристигане беше доста облачно и дъждовно,но докато се настаним в хотела се изясни. После чак на тръгване се заоблачи отново.Починахме си, купихме бая захтинче (да ни стигне за цяла година) и си се прибрахме. Доста път е от Варна и тайничко ви завиждам, че сте по-наблизо и не ви отнема толкова време. Ние тръгнахме вечерта (голяма грешка, защото пътищата ни са отвратителни) и бая се пораздрусахме,но живи и здрави в 14 ч.на другия ден вече се бяхме настанили.
Иначе децата са добре, Дарката завърши само с една петица (и то по физическо). Онзи ден имаха концерт от танцовата школа и доста се позабавляваха, макар Дарена доста да я друсна предсценичната треска.На Гоги обаче изобщо не му дремеше (нали ми е малкото шоуменче и дава мило и драго да има сцена за изява) и се раздаде на 100%.
Та така, това е при нас. Кажи какво стана с изпита ти по немски? Ще опитам днес да намеря време да прочета назад, вероятно си писала.
Фюти, стискам палци проверката да мине леко и да не се заяждат.
Цвети пий едно сурово нишесте и гаранция, че ще се бетонираш!
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Струва ли ми се или си имаме нови емотикони :1209
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

:528
Здравейте :922
cchery написа:Дано нашата Фюти я видим в следващия лорд ъф дъ шефс!!!!!!!!!
:427 Ей това вече ще е ..... :1141 /Горките "останали"/
Вихрушка, ще четем ли "Разказите на червените гащи" в първо лице или да развихрим въображението :1031
Приятни съботно-неделни занимания на всички :1028
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

mari_ko, червените бикини са изпробвани, тамън са ми :) Лошото е, че към този момент не са използвани по "онова" предназначение :D Ще видим кога ще ме огрее :lol:
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Добър ден мацета :954 Има ли нова тема или не ?Да попитам Чери и Боби как беше на Черни Вит ? Аз уж почивах събота и неделя ,но в крайна сметка ме викнаха на работа )))) Е няма как . Дано да се регулират нещата бързо). Иначе в събота бяхме на камбаните с Юлката . Зарадвах се защото ги подържат и беше много приятно . Ходихме до ИКЕА и купихме легло ( дървено с куче и коте ) Юлката е много горд , това било легло за батковци ))) В неделя пък го водих на куклен театър. Издържа цялото представление. Е ходих и на работа за съжаление ,но се прибрах рано.Ето така мина при мен уикенда . Сега идва работната седмица и се надявам и тя да мине добре ))Това пожелавам на всички ви !
:923
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Заключено