Последният юлски ден за начало на детокс е отреден

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
danid
Философска система

Re: Последният юлски ден за начало на детокс е отреден

Мнение от danid »

Добро утро,

Малко киселини имах от доматите и се чудя днес какво да хапвам... Иначе днес съм на 100 % детокс със сол и всички други екстри.

Успешен ден Момичета
Дани
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Ей, супер сте всички! Особено много се радвам на Даниелка, която категорично беше заявила в една друга тема, че детокса не е за нея и няма да го прави. Браво Дани, продължавай все така устремено!
Мира също не се даде на главоболието, а издържа геройски! :326 :326 :326
Джели, радвам се да те видя отново! С всеки изминал детокс нещата стават все по-лесно. За мое учудване и аз нямам този път характерното за мен подуване и газове- но и днес съм с по-широки дрехи за всеки случай, защото е много неприятно да си подут и това да личи от пръв поглед.
Мим, радвам се да видя и теб! Този месец имаме доста нови приятелки,което може само да ме радва. Успех, вярвам, че ще пребориш вируса!
Фюти, ти си пример за постоянство и воля! Браво!
Дани,още вчера си помислих, че доматите не са много добра идея,но не посмях да се меся в решението ти. Днес защо не хапнеш праскови, сливи, круши (ако на работа не ти е удобно да мацаш с диня и пъпеш)?
Аз изкарах вчера сравнително леко, само дето и аз не спах да ходя до WC-то. Ама през деня бях малко назад с водата, та се наложи вечерта да наваксам. Както и да е,малко ме боли глава,но не е страшно.
Хайде, дойде време да гаврътна ансола, че времето минава.Отивам да си го забъркам,после пак ще пиша.
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Хайде успех на всички!
Мен от утре ме пишете в редиците-нещо ми се губи волята напоследък....А как съм се отуснала и си похапвам :oops: За това да е 1 ден,ама качествен.Динята ми е приготвена,ансола също,днес ще купя и други плодове иииии утре на линия,пък дано издържа :423
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
danielka_y

Мнение от danielka_y »

Благодаря Мърмори
И аз се радвам и чудя на себе си! Отдавна не съм имала подобна воля, все накрая оплесквам нещата, но това ще го доведа на края, и е много важна подкрепата - благодаря че не съм сама, сама трудно ще премина през това :922
Домати ли? Верно домата уж плод го водят... ама знам ли четох препоръките на доки той споменава за пъпеш и диня, имам в градинката и праскови от тия тип понички вчера насмалко да си гризна ама се усетих на време и я прибрах в джоба. Мисля целия този детокс да го изкарам основно на диня и по малко пъпеш
Относно захранването, яйца могат ли да се включат във вечерята - например огретен да се направи ? /картофено пюре с прясно мляко, масло, сирене, чубрица и сол и отгоре с чукнато яйце/

Оххх не мога да се нарадвам, колко пъти от снощи ми идваше и това си начинание да прекратя с една боооогааата трапеза ама като помисля за ядене и веднага влизам във форума, това ми помага много :922

Как е възможно точно когато човек се настрои за нещо подобно ивсе тогава да му се дояде ама нещото което най-не трябва
направо ми е пред очите една голяма сочна гореща пица, с царевица грах гъбки топено сирене олелеее чак корема ми се обади, отивам да налитам на динята :222
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Даниелка месо,яйца, боб, леща-на втория ден след захранването се въвеждат. Виж тук и си избери РЕЦЕПТУРНИК ЗА ЗАХРАНВАНЕ СЛЕД ДЕТОКСА
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
srundak

Мнение от srundak »

Здравейте и от мен!
Отскоро съм в редиците на активно пишещите - но съм от активно детоксикиращите. Понеже съм фен на малко по-сладките фрешчета днес се отдавам на круши и праскови. Не искам да навивам никой да си разваля цитрусовите неща, обаче на втори ден на фреш плодовата захар като е в повечко върши чудеса. Аз след чаша фреш се чувствам все едно съм изяла едно обедче. Като цяло съм щастливка, защото все още си гледам детето у дома и разбирам, че е ужасно важно това да си в твоята си среда, без изкушенията на колегите, които са решили точно днес да изядат света... Както и да е - на всички, на които им идват мисли да "съгрешат", искам да споделя, че аз в такива момент си казвам - правя това за здравето си, след ден-два-три, и аз ще мога да си хапна от това.
Хайде, успех на всички!
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

srundak написа:Здравейте и от мен!
Отскоро съм в редиците на активно пишещите - но съм от активно детоксикиращите. Понеже съм фен на малко по-сладките фрешчета днес се отдавам на круши и праскови. Не искам да навивам никой да си разваля цитрусовите неща, обаче на втори ден на фреш плодовата захар като е в повечко върши чудеса. Аз след чаша фреш се чувствам все едно съм изяла едно обедче. Като цяло съм щастливка, защото все още си гледам детето у дома и разбирам, че е ужасно важно това да си в твоята си среда, без изкушенията на колегите, които са решили точно днес да изядат света... Както и да е - на всички, на които им идват мисли да "съгрешат", искам да споделя, че аз в такива момент си казвам - правя това за здравето си, след ден-два-три, и аз ще мога да си хапна от това.
Хайде, успех на всички!
Ееей, тъкмо се чудех къде си и дали не ти минаха мисли да пропуснеш този месец! Ама ето на-сериозна си! Бравос!
Учудвам се, че правиш цитруси посред лято, май повечето от нас са на цели сезонни плодове. Но както ти е лесно и се чувстваш добре.

Даниелка ще я мъмря дето разваля дисциплината :1058 - какви са тези пици,какви са тези яйца ...? След 2 дена ще ги мислим колкото си искаме, даже ще си ги хапваме, ама сега умната!
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Зори, имам питане-налегнала ме е една чуденка тези дни...Знам,че метода е подходящ за бременни и кърмачки,знам,че регулира лактацията...Уж съм чела,ама....може пък да съм пропуснала...И вместо да си играя на тука има,тука нема...пак да питам.
Та: :?: Тъй като се пречистваме и отделяме токсини и изхвърляме"замърсени течности" има ли опасност да ги отделя или изхвърля чрез кърмата? :?: :523 :426
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

bubalina написа:Зори, имам питане-налегнала ме е една чуденка тези дни...Знам,че метода е подходящ за бременни и кърмачки,знам,че регулира лактацията...Уж съм чела,ама....може пък да съм пропуснала...И вместо да си играя на тука има,тука нема...пак да питам.
Та: :?: Тъй като се пречистваме и отделяме токсини и изхвърляме"замърсени течности" има ли опасност да ги отделя или изхвърля чрез кърмата? :?: :523 :426
Хихихи, мислех, че вече ти е отлежало в главата! Веднага отговарям: принципно да, отделят се токсини в кърмата. Но, ти ги отделяш ежедневно така или иначе, само че в малки количества. Млечните жлези са видоизменени потни и така,както с потта отделяме токсини, така и чрез кърмата се отделят всеки ден.Само че,когато правиш детокс отделяш голямо количество, но само за 2-3 дена и после всичко е ОК, тъй като се предполага, че доста от тях вече си ги изхвърлила и дори да продължиш да отделяш нещо след детокса, то е в незначително количество.Така че по-добре само 3 дена да си тровиш детето, отколкото всеки божи ден.
Ама и аз така го обясних, че май ми е трудно сама себе си да разбера :221
Как е Чача? Ти не си ли правила детокси, откакто я роди? :roll: Нещо ми е убягнало.
mim_74

Мнение от mim_74 »

Уфф,не е истина просто.Неочаквано ни поканиха на рожден ден тази вечер и няма как да не отида.Но се чудя как ще изкарам цяла вечер на вода :roll: !?
srundak

Мнение от srundak »

Привет на всички, мерси за посрещането на Мърмори!

Включвам се само да споделя за кърменето и детоксикацията. Понеже и аз все още кърмя, да си кажа, че не усещам някакви промени в желанието и настървението на детето за кърмене. Някъде даже бях чела, че при "намаляване" на кърмата е хубаво майката да се опита за ден-два да е на чай с мед и плодове.
А другото - за млечните, та и потни жлези... само да споделя - по време на и малко след детокс потта ми не мирише?! Някой друг да го е установявал? В края на детокса и езикът вече не е обложен - не знам, ако някой е забелязал като си четка езика.
Продължаваме напред - вече съм зарибила и близки около мен и час по час ми звънят да ме питат дали си заслужава, сега ще им пусна тук да четат, да разберат, че си заслужава. :222
Заключено