ОКТОМВРИЙСКА Варненска среща

Свобода на словото
tita

ОКТОМВРИЙСКА Варненска среща

Мнение от tita »

:954 Момичета, задава се първият петък на октомври. Нещо срещичка, а? :1216
Минавайки вчера покрай бистро "Quattro"( точно на входа на "Градски транспорт") едни дечица така весело си играеха в детския кът, че си помислих дали да не направим срещичка там? Става и за по кафе, за по :1211 , за похапване има. Айде, мили мецанки, вие сте! :222
Maggie

Re: ОКТОМВРИЙСКА Варненска среща

Мнение от Maggie »

Аз въпреки че не спадам в категорията майка бих дошла. Падам си по личната комуникация в пъти повече, отколкото по онлайн писането... :524
tita

Мнение от tita »

:940 Магииии, поне няма да си стоя сама на масата и като стара пияница да си пия биричката. :lol: Напълно е възможно да съм сама на срещата, така че наистина се радвам, че ще се видим. :1211
Аватар
dexter
Философска система

Мнение от dexter »

Тита, ако си сама, няма да е среща, според мен :221 :221 . За сега нямам нищо плануване за 5-ти октомври, така че ако дадеш по-точни координати, ще се постарая да се появя. Може би времето няма да е подходящо за игра навън, ако ние ще пие бири и ще похапваме, но все ще измислим нещо до тогава. Пиши ме и мен, ще кажа от по-рано, ако няма да мога да дойда :).
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

:954
Привет, не съм 100% сигурна, но поне 80% сигурност имам, че ще дойда.
:954
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
tita

Мнение от tita »

Момичета, ако ви е по-удобно на друго място, казвайте къде. Не мисля, че има нужда от предварителни резервации. Така, че можем да решим в последния момент къде да се видим. Проверих прогнозата за петък (5.10) - слънчево и топло, така че може да се съберем на място, където децата да играят на вън. :954

Иначе, това бистро Quattro е на 50 м. от пицарията, където беше предната среща, нагоре по булеварда.
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Аз чак сега успявам вляза тук. Принципно имам желание да се видим, но не знам по кое време смятате да бъде срещата. Аз към 17 мога да взема детето от градина, а да оставя татко му да се развява в някой магазин и към 18-18.30ч. най-късно ще трябва да потеглям. Само казвам какви са моите ангажименти, никак не е нужно всички да се съобразяват с тях,още повече, че някой може да е до по-късно на работа. Имам огромно желание да се запозная с Маги (аз дори не знаех че е от Варна и съм приятно изненадана) . Това е мацки, ще следя и ако мога ще се включа.
tita

Мнение от tita »

Мецанки ... значи последно.

УТРЕ (5.10.2012) срещата ще бъде в бистро Quattro (до Градски транспорт - Варна). Час 18:00.

Ще съм там до към 19:00 часа. Вероятно и дъщеря ми ще дойде с мен. Ще ви чакам! Всички са добре дошли ... и тези дето само четат, а не пишат! За да се познаем, ей ме на! :plezya se

189825.jpg
(28.68 KiB) Свалено 678 пъти
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Тити, там съм! А мъжове ще има ли, че да знам на моя да му търся ли занимание.
tita

Мнение от tita »

Тоз път няма да съм с мъж. Ще откриват сезона за свинския лов този уикенд и е просто абсурд да пропусне. Още утре изчезва от Варна. :1028
Аватар
dexter
Философска система

Мнение от dexter »

Има ли храна в бистрото, да знам да храня ли Яна предварително или не? Аз ще съм с нея, няма на кой да я оставя :).
И още нещо - Тита, резервация има ли, на твое име ли е?
Публикувай отговор