ОКТОМВРИЙСКА Варненска среща

Свобода на словото
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: ОКТОМВРИЙСКА Варненска среща

Мнение от cchery »

:328 :328 ........ искам и с вас да съм! :???:
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
tita

Мнение от tita »

Няма резервация. Предполагам ще има нещо за хапване. :)

:940 Чери, :1211
tita

Мнение от tita »

http://www.programata.bg/?p=69&l=1&c=3&id=6021" onclick="window.open(this.href);return false;

Тук пише, че вече е предимно кафене-бар, но предлага лека храна. Предполагам, че хапването е повече като за мезене. :1047
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

cchery написа::328 :328 ........ искам и с вас да съм! :???:
И ние искаме и вас да сме, ама ... :328
Нищо, ще си обменим снимки и ще си представим,че сме били заедно.

Декс, дали ще те затрудня ако те помоля да ми донесеш онази книга, за която ми спомена (във връзка с клипчетата на Марк Гънгор)?
Аватар
dexter
Философска система

Мнение от dexter »

Зори, ще се постарая да не забравя за книгата :).
Значи довечера след 18.00? Ще гледам да нахраня зверчето преди да дойдем, че като е гладна е много кисела :).
tita

Мнение от tita »

Декс, съвсем на близо има закуски "Бай Бисер" и " Горнооряховска скара", така че ако решиш може и от там да се вземе нещо за хапване на сладуранката. :)

Аз ще съм там още в 17:30.
Аватар
metsababa
Site Admin

Мнение от metsababa »

tita написа: и " Горнооряховска скара"......
Опааааааа, какво каза по-горе?!? Я пак да прочета :lol: :lol: :1216 :1216 Горнооряховска ли?! :1069 :1069
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Черита, мятайте се в ренолета и ви чакаме!

Мацки, някоя от вас дали може да вземе апаратче, да им натрием носовете на софиянки- срещат се, забавляват се и една снимчица не ни пуснаха! Най-лошото е, че даже не са си и помислили да се снимат, егоистки такива!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

И кво направихте сега?!? Освиркахте ни, че не сме се снимали, а вие хич нищо не казвате за вашата среща?! :D Ние барем минахме та се разписахме какво и как е било. :razz: :razz:
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
tita

Мнение от tita »

Супер си беше срещата! Запознах се с още една мила мама, но не разбрах как се подвизава тук. :D Много добре се чувствам след срещите ни, мотивирана малко повече от преди и супер готино от възможността да споделя някои неща в женска компания. :954 Дори споделеното от Зори, че има ветерани в детокса, при които след толкова време се появява ефект на качване на килограми, вместо желаното сваляне, ме накара доста да се позамисля защо е така и дори реших да потърся информация по въпроса. А бе ... с 2 думи ... идвайте на срещи, мецанки! Няма да съжалявате за отделеното време. :1211
jasmin

Мнение от jasmin »

Здравейте момичета, докато се ориентирам в темите голям зор видях!
Съжалявам, че не успяхме да се видим в петък, но се надявам следващия път де се включа и аз.
Все още съм леко следяпонско депресирана, така че нямаше да бъда добра компания. Освен това в понеделник, сряда и петък съм на тренировки и все си търся повод да кръшкам оттам :128
Черита, някъде бях мярнала отзива ти за миналата среща - благодаря ти за милите думи, удоволствието от срещата беше взаимно, както и неудоволствието от това, че бяхме далеко. Затова се надявам скоро пак да се видим на живо. А и без това Зори вече ви покани всички софиянчета накуп :plezya se
Зори, честито за забележителния резултат в конкурса! Адмирации! :326 :524
Съжалявам, че пиша всичко накуп, но накуп ви изчетох и сега тук ми падна сгодния случай да отговоря на всички :222

За Япония друг път, когато си събера малко мислите и поизляза от депресията от потресаващата българска действителност, която смачква след среща с Далечния Изток.
Публикувай отговор