НОЕМВРИйският ДЕТОКС е тук, на килограмите на пук!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Petunija

Re: НОЕМВРИйският ДЕТОКС е тук, на килограмите на пук!

Мнение от Petunija »

Абе друго си е по детокс човек да си е вкъщи... :D

Вече :1114 :1114 :1114

Литър вода и 0,5 сок портокал и лимон.

Чувствам се супер енергична, хвърковата, нахилила съм се като никога! :1062

Депресия ли.... :1055

Ха, наздраве!
Silvito

Мнение от Silvito »

И така дамиии.
ансола-изпит (леле много ми е зор да го пия това чудо, честно), кафенцето-изпито, и сокчето днес е като вчерашното от лимон, грейфр. и портокали!
Cchery, благодаря за подкрепата, стана ми по леко:)
Сега обаче, нещо ми се вие свят, не ме боли глава, но нещо ми е шантаво, абе едно такова замаяно, защо така ми се вие свят?Някой, ако има предположения или му се е случвало, нека сподели моля, приемам всякакви съвети и идеи:)
Относно ноемврийски надъхан детокс, може и наближаващите празници да си казват думата, всеки иска да изглежда добре, нали така, а и пости е все пак, така че смятам времето за изключително подходящо :222
Много се радвам, че всички сте така нахъсани, действате ми мнооогооо надъхващо, а да ви кажа, че и мъжа ми устисква, незнайно как , ама завалията шкембето му пречи хахаааа, интересното е че шкембето му е твърдо и стегнато, работата му е физическа, а не го сваля :1044
И така пожелавам на всички приятен и свеж плодов , соков, детокс ден иии усмихнете сееееее
по-лесно е :954
Благодаря ви , че сте тук!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

droidd написа::954 поздравления за всички предприели детокса :524 :326
vihrogonche написа:Английската сол днес категорично НЕ ми подейства
Вихърче, ти си за завиждане :222 Както знаем целта на ансола НЕ Е да ни отведе в :1114 , а да изведе токсините от тялото, а това се случва независимо, дали си усетила по някакъв начин нейното въздействие-или не.
А колкото до мисловния кръг.......хубаво е да има отделна тема.Така ще могат да се включат и хора, които не детоксват и не посещават тази темичка. :1044
Успешен детокси ден на всички :922
Дроидче, мерси за отговора! Беше ми навременен и полезен, още повече че ансолът не ми подейства и днес, а толкова рано го изпих :1044 Мислиш ли, че наистина ми действа изчистващо от токсините? Аз се радвам, че го пия и поради друга причина - това всъщност е магнезиев сулфат, нали? :1044 А зная, че за младите жени е важно да имат достатъчно магнезий в телата си! Не помня вече защо точно :1044
А за мисловния кръг - ОК - ще пусна нова темичка, но къде??? :1044 И после ако искате да дам линк към нея тук? :1044
ПОПИТАХ
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

http://forum.metsababa.net/viewtopic.php?f=2&t=1061 - Мисловен Приятелски Кръг :923 - дано темата ви хареса, пишете!!!
danid
Философска система

Мнение от danid »

Донесох се накрая в офиса, добре че няма кой да ме уволни :lol:

И днес ще съм на сокове. Забелязала съм, че най-добрия период за детокси ми започва точно от Ноември. Дано се преборя със себе си и продължа надолу, че ми омръзна от това зацикляне.

Хубав ден девойки
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
tita

Мнение от tita »

Днес ми с първия детоксов ден, вчера пропуснах :-| .. не беше предвидено по-късното включване в група "детоксващи през ноември", но понякога така се получава. Мисля обаче да си го направя 3 дни, и да захранвам на 30-ти. :1028
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

УСПЕШЕН ДЕТОКС ОТ МЕН НА ВСИЧКИ ВИ :326
diva

Мнение от diva »

vihrogonche, и аз помислих, че днес не ми подейства английската сол, но... до преди малко.
Сигурно и при теб ще се раздвижат нещата ;)

Иначе, съм много... едно такова ми е енергийно ;)
Соковете и литър чай /за сега/ си редувам и ми е доволно, защото усещам как добре ми действа детокса.
И ми е по-усмихнато :1209 ;)
Хайде, пладне превали, остана половината от деня. И утрешния... Ама ние сме силни и ще успеем!
Усмивки за всички вас! :) :) :)
:922
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

diva написа:vihrogonche, и аз помислих, че днес не ми подейства английската сол, но... до преди малко.
Сигурно и при теб ще се раздвижат нещата ;)

Иначе, съм много... едно такова ми е енергийно ;)
Соковете и литър чай /за сега/ си редувам и ми е доволно, защото усещам как добре ми действа детокса.
И ми е по-усмихнато :1209 ;)
Хайде, пладне превали, остана половината от деня. И утрешния... Ама ние сме силни и ще успеем!
Усмивки за всички вас! :) :) :)
:922
Дива, много позитивен пост, браво на теб! :954
Дано се пораздвижат наистина при мен, ...,
още повече, че ... имам ЗАПЕК! :plezya se
Факт. Не се майтапя с вас. Преди малко едвам се изходих.
При двудневно пиене на английска сол, уж разхлабваща, при мен ефект - йок!
А като помня при предишни детокси не съм излизала от 00, и така ми къркореха червата от нея, бърррр...
danid
Философска система

Мнение от danid »

Вихърче, да не си си купила нещо друго вместо сол ти :221
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ха добър ден и от мен! Леле днес голямо хвърчане напред-назад пада! За съжаление в 9 часа сутринта в Промаркет пак нямаше сокове :126 , та се наложи да си купувам от друго място на почти тройна цена, ама какво да се прави. Поне ми ги изцедиха пред очите. Та дотук имам изпит 1 литър сок и 1 литър вода, 2 кафета. Демек....... добре съм!

Вчера, както вече писах, нямах проблеми. Засега не се очертават такива и за днешния ден, но от него има още мноооооооого! Спах страхотно и макар като ми звънна алармата тази сутрин още да ми се спеше, нямах проблеми да се надигна от леглото, което е показателно за действието на детокса. Иначе очите ми пак бяха подути :1044 :1044 - наистина не знам защо. Но имам още 2 дена за детоксване, т.е. и две сутрини за да се наблюдавам - после ще се му мисля.

Браво на всички ентусиасти тук!
Petunija написа:Добро, макар мъгливо, утро момичета!

Първа стъпка е направена - в 7.40 гаврътнах 1с.л. сол. Чашата със сока е до мен и чака да мине предписания половин час. Честит ми първи детокс! Нека да е на здраве! Както и на всички, на които им е пореден! :326
Няма да се поддавам на изкушения, аз съм голям инат! :1055

Леко ме наболва главата - кажете какво мога да пия ако стане истински проблем?
Браво, Петуния! И аз съм голям инат, ама не и за детокса :1062 - понякога са ми тоооолкова слаби ангелите..... но да не повдигаме стари истории. :lol: За главоболие съм ползвала течен аналгин - при мен не минава току-така. Не знам колко е коректно, но и не искам да стигам до драйфане, защото моето главоболие се развива по този начин, ако не се преустанови. Чета, че ансолът вече те подгонил :1062 - не е смешно, щото мен веднъж ме изненада на път за работа :oops: :oops: :oops: ииииии не беше приятно!
Ql4e ZLAto написа:Ооох, Зориии, надничам аз, надничам... Кво друго ми остава, като съм се скрила под стола :128 :128 :128
Няма какво да драсна, да не мотивирам детокс-групата... Много им се радвам на хъса, пожелавам успех на всички... :940
И моя ден ще дойде, знам!!! :222
Аааааа, Кюлче, ще се стягаме май в събота, а :1058 :1058 :razz: ! Радвам се, че все пак писа! :923
futarela написа:Хайде банда , присъединявам се ! Изпих солта ,сега съм на кафе ))) Днес ще пия сокове .На всички лек ден )))
Фютаааааааа, хайде бе, пиле! Време беше да му кажем по едно наздраве със сок, за да можем в събота с розенце :lol: :lol: . Не дойде вчера с мен на фитбол и това си е! :razz: :razz:
Silvito написа:Сега обаче, нещо ми се вие свят, не ме боли глава, но нещо ми е шантаво, абе едно такова замаяно, защо така ми се вие свят?Някой, ако има предположения или му се е случвало, нека сподели моля, приемам всякакви съвети и идеи:)
Силви, на мен ми се случва особено на третия ден да се чувствам замаяна и силно разконцентрирана. Макар че и от втория ден ме е "лепвало". Не знам на какво се дължи, може би все пак на липсата на разнообразна храна. Така или иначе не търся причината, просто си карам детокса и след захранването това изчезва. А за да се облекча пия още повече вода, гледам да полягвам по-често, по-продължителен нощен сън и в краен случай опирам до нещо за хапване.

Дани, Титка, Вихърче, хайде бандата! Смело напред и днес. Деситас, аз колкото детокси съм "подобрила" като тебе :plezya se :plezya se . Е, последните 2 години съм доста стриктна де, но поняко не издържам ......

Дива, Мира, Мирка, успех и днес! Знам, че сте на линия! :922 Дива, наистина ти е много "енергизиращ" постингът - този последния! И аз се чувствам еуфорично! :227
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Заключено