Вече

Литър вода и 0,5 сок портокал и лимон.
Чувствам се супер енергична, хвърковата, нахилила съм се като никога!

Депресия ли....

Ха, наздраве!
Дроидче, мерси за отговора! Беше ми навременен и полезен, още повече че ансолът не ми подейства и днес, а толкова рано го изпихdroidd написа:поздравления за всички предприели детокса
![]()
Вихърче, ти си за завижданеvihrogonche написа:Английската сол днес категорично НЕ ми подействаКакто знаем целта на ансола НЕ Е да ни отведе в
, а да изведе токсините от тялото, а това се случва независимо, дали си усетила по някакъв начин нейното въздействие-или не.
А колкото до мисловния кръг.......хубаво е да има отделна тема.Така ще могат да се включат и хора, които не детоксват и не посещават тази темичка.![]()
Успешен детокси ден на всички
Дива, много позитивен пост, браво на теб!diva написа:vihrogonche, и аз помислих, че днес не ми подейства английската сол, но... до преди малко.
Сигурно и при теб ще се раздвижат нещата
Иначе, съм много... едно такова ми е енергийно
Соковете и литър чай /за сега/ си редувам и ми е доволно, защото усещам как добре ми действа детокса.
И ми е по-усмихнато![]()
Хайде, пладне превали, остана половината от деня. И утрешния... Ама ние сме силни и ще успеем!
Усмивки за всички вас!![]()
![]()
Браво, Петуния! И аз съм голям инат, ама не и за детоксаPetunija написа:Добро, макар мъгливо, утро момичета!
Първа стъпка е направена - в 7.40 гаврътнах 1с.л. сол. Чашата със сока е до мен и чака да мине предписания половин час. Честит ми първи детокс! Нека да е на здраве! Както и на всички, на които им е пореден!![]()
Няма да се поддавам на изкушения, аз съм голям инат!![]()
Леко ме наболва главата - кажете какво мога да пия ако стане истински проблем?
Аааааа, Кюлче, ще се стягаме май в събота, аQl4e ZLAto написа:Ооох, Зориии, надничам аз, надничам... Кво друго ми остава, като съм се скрила под стола :128 :128 :128
Няма какво да драсна, да не мотивирам детокс-групата... Много им се радвам на хъса, пожелавам успех на всички...![]()
И моя ден ще дойде, знам!!!
Фютаааааааа, хайде бе, пиле! Време беше да му кажем по едно наздраве със сок, за да можем в събота с розенце :lol: :lol: . Не дойде вчера с мен на фитбол и това си е!futarela написа:Хайде банда , присъединявам се ! Изпих солта ,сега съм на кафе ))) Днес ще пия сокове .На всички лек ден )))
Силви, на мен ми се случва особено на третия ден да се чувствам замаяна и силно разконцентрирана. Макар че и от втория ден ме е "лепвало". Не знам на какво се дължи, може би все пак на липсата на разнообразна храна. Така или иначе не търся причината, просто си карам детокса и след захранването това изчезва. А за да се облекча пия още повече вода, гледам да полягвам по-често, по-продължителен нощен сън и в краен случай опирам до нещо за хапване.Silvito написа:Сега обаче, нещо ми се вие свят, не ме боли глава, но нещо ми е шантаво, абе едно такова замаяно, защо така ми се вие свят?Някой, ако има предположения или му се е случвало, нека сподели моля, приемам всякакви съвети и идеи:)