НОЕМВРИйският ДЕТОКС е тук, на килограмите на пук!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: НОЕМВРИйският ДЕТОКС е тук, на килограмите на пук!

Мнение от Kleo »

danid написа:Вихърче, да не си си купила нещо друго вместо сол ти :221
Не, английска сол си е! Съвсем същата като миналите пъти. В срок на годност е. Разтворена в топла вода.
Какво става :1044
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
ellyto

Мнение от ellyto »

Привет,

радвам се на ентусиазма, който е завладял всички ви :922 :922 Продължавайте в същия дух :)
Аз днес ще я карам на ябълки през деня, сутринта си изпих традиционния сок от моркови ябълки и цвекло. Чувствам се добре, винаги след първия ден се чувствам добре, сякаш съм олекнала с много. Издържам и трите дена без проблем и ми се иска да вкарам и разтоварващи дни и между детоксите, но не успявам. ПОД не мога да го направя, не ми е приятно изобщо под никаква форма. Колкото и пъти да съм го правила все ми е било гадно и накрая ми се активира мигрената.
Снощи за моя изненада също ми започна да се активира мигрената, изпих 2 упсарина, правих цяла вечер масажи и някак успях да се справя без да пия по-тежките хапчета, което е много радващо за мен. Ако не ми беше минала главата щеше да стане страшно.
Утре продължавам по план и в четвъртък захранване, което винаги ми е лесно. Трудното идва след захранването да успея да се удържа. Сигурно много хора ще кажат, че не ми личи, но аз си се усещам и знам как точно искам да бъда.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Ти си се знаеш, но и аз да си кажа :1062 - не само че не ти личи, но и няма какво да ти личи :lol: - в смисъл ти си толкова стройна и така слабичка, че освен за здраве не зная за какво друго може да го правиш този детокс :923
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ellyto написа:Утре продължавам по план и в четвъртък захранване, което винаги ми е лесно. Трудното идва след захранването да успея да се удържа. Сигурно много хора ще кажат, че не ми личи, но аз си се усещам и знам как точно искам да бъда.
Ели, :922 :922 . Не успях да те включа в "прегледа" в предишния ми постинг, но не съм те забравила! Още повече, че като те прочетох сега, мога само да кажа, че и при мен нещата стоят както при тебе - издържам на детокси, нямам проблем със захранаването, а със всички останали дни от месеца :1140 :1140 .
vihrogonche написа:Ти си се знаеш, но и аз да си кажа :1062 - не само че не ти личи, но и няма какво да ти личи :lol: - в смисъл ти си толкова стройна и така слабичка, че освен за здраве не зная за какво друго може да го правиш този детокс :923
Доколкото знам, Деси, точно за здраве го прави! :)
danid написа:Вихърче, да не си си купила нещо друго вместо сол ти :221
Някое нишесте или ентеролче?! :mrgreen:
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Ама много сте гадниии :plezya se
diva

Мнение от diva »

Хей, vihrogonche, признавам си, че така започнах сутринта - около час след солта. Обаче... вече два пъти... добро раздвижване има при мен. Очаквай го и ти ;)
cchery, радвам се и при теб е... :1040
ellyto

Мнение от ellyto »

хихихи,
Знам аз, че ще ми кажете, че съм слаба. Не сте далеч от истината, ама вътрешните ми усещания са други.
Правя го най-вече за здраве - след първата ми операция реших, че трябва всеки месец да го правя задължително. Отразява ми се добре, леко ми е, успявам да се сдържам. Нищо не е в състояние да ме побутне - ето снощи например се почоплика семки вкъщи, а това е нещо, което аз страшно много обичам. Мога всеки ден да ям по страшно много семки...но снощи казах не, нито миризмата нито нищо не можа да ме побутне. :326 :326 Като ходим по заведения, като пътуваме, всичко приготвям така че да имам всичко налично. Предвиждам къде ще ходя така че ако ми трябва тоалетна да можем да спрем някъде, в общи линии се органзиирам, но пък и организма ме слуша, без да ми прави големи изненади. :1069
Детоксът ми поддържа и килограмите - горе долу успявам да поддържам едно и също тегло. Последната година и половина се движа в граници от 3-4 кг., което е добре. Няма неприятни изненади, а пък си похапвам всякакви неща и от нищо не се лишавам. Обичам да си хапвам и го правя с удоволствие. Понякога ям като за трима, понягока прекалявам с храната защото ми е вкусно, но какво да направя?? :1044 :1044 Колкото и да се опитвам да не съм лакома, не ми се получава. Всеки път си казвам, че не трябва да се тъпча. Но това успявам да го направя в рамките на първите няколко дена след детокс. После не ми се получава, ама квото такова!
Деси, Чери :923 :923 :923 Очаквам да ви видя в събота заредени, детоксикирани и усмихнати и много бъбриви и в настроение! :923 :923
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

А дано! :329 :1069 :922
Petunija

Мнение от Petunija »

Писах, писах и какво направих - всичко изчезна.

Момичета, до тук съм съм на 1,100 сок+1,500 вода+1 голям чай.
Дали мога да прекаля?

Пия второ кафе, без захар не ми се нрави, ама гледам да свикна.

Ансола не беше толкова драстичен, както се притеснявах. Поскърцвам леко....

Ако не подейства очистващо, то тогава как чисти токсините. Нечистотиите, фекалната маса си стои в теб, а се водиш детоксикиран. Нещо не ми се вярва. А че магнезият е полезен, така е, че влиза в организма и си оказва влияние, да.

Сутрешният ми ентусиазъм и еуфория леко се поспихнаха, но...не знам защо.
До обед не ми беше трудно, но колегите като затоплиха едни манджи...като се размириса....майкоооо....А и в Лидъл ходих за още цитруси - доста мазохистично!

Харесва ми йогийският метод на пречистване на червата, сложна думичка беше, с него през дупето ти излиза вода, всичко е отмито. Занимаваш се с това криво ляво два часа. Опитах веднъж, но солената вода ме накара само да повърна и това беше.

Продължавам! Колко е готино да сме заедно!

Мнооого ме кефите, брей! :1209
ellyto

Мнение от ellyto »

Петунийке, радвам се че има още един човек, който харесва йогийското прочистване - Шанка-пракшалана се казва.
За да не ти се гади и да повръщаш трябва много силна предварителна мотивация. Аз така успях веднъж д асе настроя, да не ми е гади и да изпия около 2.5 л. солена вода. Каня се от доста време да го направя, но все не успявам да се подготвя добре.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Петуния, нормално е малко да ти поспадне ентусиазмът! Ми то и да не беше на детокс, обикновено по това време на човек му се доспива и става по-ленив. :) Относно ансола - не е необходимо да се стои постоянно в тоалетната! Може да се отиде дори веднъж и това за някои организми да е достатъчно. Нали всички сме различни - аз например имам много редовен стомах, но имам познати, които не ходят по една седмица по голяма нужда!!! Защо трябва в такъв случай ансолът да ни действа еднакво. Отделно от това, токсините излизат и чрез малката нужда - кажете ми сега че не ходите да пишкате и вече ще направя е така :1210 :1210 :1062 .

Ели, ти си геройче в такъв случай - мен понякога много ме мързи да детоксвам и си го казвам в прав текст. В тези моменти правя по-кратки детокси или ги пропускам. Но аз като цяло от 2008 година имам доста детоксикации иииии ми се струва нормално да ги карам по-разредено. А и откакто изоставих идеята за отслабване чрез детокс, се чувствам отлично мотивирана! Защото иначе чак не ми се почваше като видя, че се въртя на едни и същи килограми!
vihrogonche написа:Ама много сте гадниии :plezya se
А сега де?! Ами ти :plezya se ?! Ще ми говориш за ЗАПЕК :1139 :1139 - верно ме изненАда! :lol: :lol:

Бандата, как сте?! Аз дотук имам изпити 2 литра разреден сок, 1 литър вода, 2 кафета и 1 райска ябълка.... този път не стипчива :1216 - че вчера яко си ядосах корема :1062 . За довечера имам още сок и чайчета и действам напред. Глад няма, студ също, но има достатъчно много време да се появят и двете :lol: :lol: ! Хайде, чакам ви тук за подкрепа! :923
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Заключено