Ехоооооо!

Здравейте и от мен в този тъй важен трети ден от ДЕТОКСА! Чувствам се добре, леко ми е прималяло, но това е от липсата на течности, които сега почвам да набавям. И моят стомах къркори цяла нощ, ама какво да се прави. Поне на този етап не изпитвам глад, а само желание да свърша всичко докрай и както трябва! Затова в момента ме чака 1 литър сок, който ще ми е до обяд + вода + чай. За следобяд .............. същото

. То какво ли може да е?!
Кюлче, един ден детокс си е един ден детокс! И това не те прави по-малко успешна от който и да е тук!

Адски се радвам, че се нави! Аз отдавна се каня да мина на еднодневни детокси, обаче като дойде времето и .... почвам както си трябва, а на третия ден вече съжалявам

, щото умирам от глад и нетърпение всичко да свърши :lol: :lol: . Но пък.... ето, нещата се приближават към своя финал!
Портокалина написа:Аз вчера едва с 3 литра и малко минах и вечерта към 11 така изгладнях, че мушнах един грейпфрут (без ципите, чисто плодче) ама това май не се брои за прегрешение
Не,
Портокалина, едва ли можем да говорим за прегрешение в този случай! Все пак става въпрос за грейпфрут. Ако не ме мързеше да върна назад "лентата", щях да цитирам един постинг на Зори, в който тя казва, че целта ни е да се изчистим от всички отпадъци, вкл. слуз. Това беше по повод консумирането на банани по време на детокс. Но грейфрутът не е такъв плод, така че всичко е наред! Нали знаеш за варианта на детокса с грейпфрути и белтъци :idea: :idea: - т.е. това е част от схемата на док - така че не си направила нищо грешно!
diva написа:Д
Не ми се беше случвало, но се събудих нощес от студ и трябваше да добавя още завивки, за да мога да спя. Но пък се събудих рано /за мен/ преди 5 часа. Бях се наспала. Реших да стана, така и така имам енергия, нека я използвам за някои домакински работи.
Уф, и на мен ми беше студено тази нощ. После пък ми стана топло, а накрая трябваше и да се събуждам за работа

..... обаче пак не се бях наспала! Да му се не види! Но този нощен студ не може да се сравни със мръзенето, което му дръпнах снощи - лелееее, независимо от парното си пуснах една "духалка", която да ми сгрее вкочанените пръсти на ръце и крака
Диди, много съм щастлива да те "виждам" сред нас отново!
Пуф, адмирации и за тебе! Така добре си описала салатката от зеленце и цвекло, че ......... ще си мисля за нея известно време

!
Petunija написа:
Продължавам! Сокчето ми го направи синът ми снощи и ще ми е още по-вкусен и здавословен по тази причина.
Е, това е страхотно наистина! И много мило!
Някой ще ми обясни ли каква роля играе часът на пълнолунието? След него ли започва захранването или утре сутрин? Първият етап на детокса изкарах благодарение на вашите методически указания. Ще ми трябват и за втория. -
Значи при детокса, който ние правим, не се гледа часа! :idea: А се гледа деня на пълнолуние! Т.е. целият ден на пълнолунието режимът си продължава, а захранването е на идния ден. Понякога пълнолунието настъпва късно през нощта и действието му, както знаем, не е само в самия час, а да речем още няколко след това - поради тази причина има момичета, които продължават детокса и на другия ден, а не захранват. Лично аз се придържам към първата схема. С две думи, че се отплеснАх
, захранваме утре! Аз ще съм тук отново, както и всички останали, така че спокойно - ще се справим!
Снощи като си видях езика, направо се стреснах - бял та бял. Вечерта преди детокса не беше такъв, даже си помислих, че от диетата малко се е избистрил и е станал по розов. Дали това е един от ефектите - изхвърляне на отрови.
Да, това с белия език е сигурен знак, че си на детокс и правиш нещата по възможно най-правилния начин!
Ох, засега толкова от мен! Успех и горе главата за днешния последен ден! Очаквам с нетърпение отново тук Зори, Тита, Олеся иииии всем вам!