След празничните дни на януари, с ДЕТОКС да разтоварим.

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Re: След празничните дни на януари, с ДЕТОКС да разтоварим.

Мнение от bubalina »

Момичета,копирам един пост от темата за детокса в БГМАМА.Моля,ако можете помогнете,посъветвайте...
ops68
Регистриран

Публикации: 0

Re: Детоксикацията на д-р Михайлов- тема 10
« #456 Четв., 24 Ян. 2013, 19:08 »
Отговори с цитат
Момичета ПОМОЩ!!!Моля да ми помогнете, изпаднах в ужас! Ще бъда кратка: Преди 3 месеца се прибирах от работа уморена и тежка и си мислех как съм превърнала организма си в кош за боклук, в помиина яма. Прибрах се у дома и попитах гугъл да ме посъветва как да почистя организма си. Той ме посъветва, като ми препрати тази тема- за детокса на д-р Михаилов. Четох 2 дни, после си купих книгата и нея прочетох, но все още нямах смелост да започна. Само четях и се радвах на вашите успехи. Накрая през м. октомври реших- опитах,получи се и бях щастлива като вас, защото усетих положителния ефект върху организма си. После промених и всичко останало, спях хляба, вечерях кисело мляко с ленено семе и овесени ядки, намалих кафето и цигарите, чая ми стана голям приятел и т.н.През ноември повторих пак детокса, заедно с вас, макар, че не се осмелявах да споделя радоста си от това. Но в началото на декември за мен настъпи АДЪТ! Започнах да се задушавам, спазъм след спазъм през нощта, по 10 минути, неможех да спя, неможех и на студено да изляза, задушавахсе.Мислех, че ще ми мине, но уви! В началото на тази година потърсих лекар .... и за жалост сега съм с куп диагнози, за които дори несъм предполагала- при цветна снимка ми откриха ГЕРБ, на холтер ми откриха Ангина на ПрицМетал, сега съм в болница след коронарография с препоръка за 2 байпаса, защото се установи 60% запушване на стволов съд. Объркана и съсипана съм.Докато живеех не по правилата нищо ми нямаше, а сега когато реших да променя живота си всично се обърка, и теди диагнози!!!! Моля Д-р Михайлов за помощ, а и вас!!! След броени дни ставам на 45, а живота ми трябва да стане още по-голям ад с 2 байпаса!!!! исками се да има начин да избегна тази операция, но се страхувам и да продължа с детоксите. Моля ви помогнете, дайте ми съвет! А и за информация- все още несъм в критичекса възраст и хормоните на щитовидната жлеза са в ред.
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
Ivaya

Мнение от Ivaya »

Здравейте и леко детксче на всички, детоксвам от февруари 2011, но от едно известно време детоксът съвпада с ПМС, задържам течности ... много е неприятно, вие как се справяте с таз ситуация, не е ли много опасно това? има ли въобще смисъл, като токсините остват в организма? :328
cveti dimitrova

Мнение от cveti dimitrova »

cchery написа:Момичета, УСПЕХ на всички, стартирали днес! :923

Успех! :524
pepa777

Мнение от pepa777 »

:954 И аз съм с вас, сега като четях видях че някои са на ябълки, може ли да попитам дали грепфрутите и портокалите вместо да ги правя на сок да ги ям? Благодаря предварително за отговора! Лек детокс на всички - на мен ми е за първи път, през седмицата пробвах един ден да видя дали ще издържа - издържах и сега съм заредена с оптимизъм :940 .
tita

Мнение от tita »

bubalina написа:Момичета,копирам един пост от темата за детокса в БГМАМА.Моля,ако можете помогнете,посъветвайте...
.... Но в началото на декември за мен настъпи АДЪТ! Започнах да се задушавам, спазъм след спазъм през нощта, по 10 минути, неможех да спя, неможех и на студено да изляза, задушавахсе.Мислех, че ще ми мине, но уви! В началото на тази година потърсих лекар .... и за жалост сега съм с куп диагнози, за които дори несъм предполагала- при цветна снимка ми откриха ГЕРБ, на холтер ми откриха Ангина на ПрицМетал, сега съм в болница след коронарография с препоръка за 2 байпаса, защото се установи 60% запушване на стволов съд. Объркана и съсипана съм.Докато живеех не по правилата нищо ми нямаше, а сега когато реших да променя живота си всично се обърка, и теди диагнози!!!! Моля Д-р Михайлов за помощ, а и вас!!! След броени дни ставам на 45, а живота ми трябва да стане още по-голям ад с 2 байпаса!!!! исками се да има начин да избегна тази операция, но се страхувам и да продължа с детоксите. Моля ви помогнете, дайте ми съвет! А и за информация- все още несъм в критичекса възраст и хормоните на щитовидната жлеза са в ред.
Не мисля,че детокса е причина за стенокардията. Просто няма как. "ГЕРБ" не знам какво е, но тази ангина на приНцметала си е точно стенокардията описана ето тук :
При такова състояние дори се препоръчва взимането на магнезий ( каквато е английската сол - магнезиев сулфат) и въглехидрати от плодове и зеленчуци:
При ангина пекторис е препоръчителен приемът на следните билки и хранителни добавки:
екстракт от глог – увеличава притока на кръв и съответно на кислород към сърдечния мускул;
коензим Q10 – 100 до 150 мг дневно разделени на 2-3 дози;
L-карнитин – по 1 грам 2-3 пъти дневно;
витамин Е – 300-400 IU;
магнезий – 300мг 2 пъти дневно.
Хранителните препоръки при стенокардия включват:
увеличаване приема на въглехидрати от плодов, зеленчуков и зърнен произход. Това ще ви осигури повече диетични фибри и ценни антиоксиданти като флавоноиди и каротеноиди;
намаляване приема на мазнини от животински произход. Това включва мляко и червено месо. Мазнините от ядките и рибата винаги са за предпочитане;
намаляване на храните, които съдържат трансмастни киселини – маргарин, някои растителни масла, много от преработените храни, съдържащи растителни масла;
увеличаване приема на билките и хранителните добавки споменати по-горе.
Не съм лекар, но мисля че детокса само ще помогне. :222
cveti dimitrova

Как сте момичета ???
Аз да се отчета до сега съм на 2 литра сок, едно кафе и литър чаййй.. по едно време почувствах слабост и си взех горещ душ, а след него чай с лимон и сега съм добре :)
Чудя се само да ходя ли да бягам :1044 до сега по време на детоксите не съм тичала, понеже се страхувам да не ми стане зле, ноооо сега като ли че ми се тича :1044
Споделяйте, как сте?
VIKI1023
Рицар на перото

Мнение от VIKI1023 »

И аз мисля да се включа от утре при вас,че имам остра нужда от детокс,мисля да съм на цели портокали.Успех на всички!
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/23_13b_48FF8640_RdoCenxke_8.gif[/img][/url]
ellyto

Мнение от ellyto »

Привет на всички :954

Радвам се, че ентусиазма ви е подгонил и че ще ви държи през следващите няколко дни.
За първи път от 3 години съм в жестоко заблуждение относно дните за детокс. Пропуснах декемврийска поради факта, че се падаше между празниците и никак не ми беше удобн ода го правя и реших, че януарския няма да го пропусна. Гледах датите на фазите на луната, ама явно толкова съм и гледала, защото останах с впечатлението, че е от неделя до вторник (от 27 до 29) и си викам супер. Да ама в последствие реших, че неделята ще го прпоусна и ще направя 2 дена и днес реших да погледна темата и останах доста изненадана, че в същност пълнолунието е на 27, а не старта на детокса :128 :128 :128 Явно съм изпаднала в дълбоко възмущение и този детокс ще го пропусна, за съжаление. Уикенда се очертава голямо обикаляне по магазините и просто е абсурдно да си го причиня това да търся тоалетни навън...
Сега се чудя дали все пак да не го направя в понеделник и вторник, нищо че ще е след пълнолунието и че не е препоръчително....виждам, че и Чери ще го прави в понеделник, тааа дали и аз да не го направя?? Какво ще кажете?

А това, което е писала дамата от БГ МАММА - не знам какво да посъветвам дамата, нека някой който разбира повече да се включи със съвети, но не мисля, че детоксът е отключил болестите, за които пише. По-скоро чистенето на токсините, може да причини обостряне на проблемните зони и ако се прави по-дългосрочно, част от тези проблеми ще се оправи, но не смея толкова категорично и сигурно да дам съвет.
mirka_ss

Мнение от mirka_ss »

Отчет:3 ябълки и две кивенца :oops: .Знам,че не са по правилата,но щяха да изгният самотни в службата през двата почивни дни :mrgreen: .
Е,разбира се анасол,вода,чай и т.н. Обещала съм си,че ще имам такова нещо до края на годината http://monka76.snimka.bg/sports/sport.727073.29551444" onclick="window.open(this.href);return false; :221
Лека вечер!
Отивам да се потя,че за това http://monka76.snimka.bg/sports/sport.727073.29551447" onclick="window.open(this.href);return false;
се изисква доста труд :1209
cveti dimitrova

Момичета, как сте?
Последен отчет от мен за първия ден от детоксчето:
:) До момента съм на 2 литра сок от цитуси, 1и1/2л. чай с лимон. Докато си легна продължавам на чайове с лимон.
Като цяло се чувствам добре, леко ми е, но ми е малко студено.
Това е от мен за сега отново утре сутрин :922 :1028
Поздрави: Цвети :1216 :222
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

vihrogonche написа:Когато вярваш, постигаш! - мото на този детокс през Януари 2013 - тогава се случват и чудеса!!!
Вихърче, точно от тази реплика имах нужда....утре и аз стартирам, ама незнам защо - за пръв път не си вярвам :128 :128 :128
Ivaya написа:но от едно известно време детоксът съвпада с ПМС, задържам течности ... много е неприятно, вие как се справяте с таз ситуация, не е ли много опасно това? има ли въобще смисъл, като токсините остват в организма?
Ivaya, когато ПМС и МЦ, са ми съвпадали с детокса, просто не съм обръщала внимание на резултата откъм кг.Нали целта е основно да изведем токсините от организма чрез детокс......ако всичко се прави по правилата е само от полза, макар и отчетена с по-късна дата :524
pepa777 написа:може ли да попитам дали грепфрутите и портокалите вместо да ги правя на сок да ги ям?
Пепа, има детокс с цели плодове /1кг./, така че можеш да постъпиш според вътрешният си усет.Аз съм на принципа конфорт и ненасилие, което неизключва известно количество воля :222
Petunija написа:Има ли някой наясно от какво се получават торбички под очите?
Петуния, при мен се получават основно при преяждане късно вечер, особено ако е нещо по-солено /по принцип ям безсолно/......и от спане на неудобна възглавница.Също така съм забелязала, че ако зимата спя на климатик......торбичките са ми гарантирани.
Ако подходиш по принципа на елиминирането, вероятно ще ти се изясни как се получава при теб :940

Утре и аз стартирам.
Заключено