Здравейте момичета. Така мило и топло ми стана като се отбих тек в топлата ни хралупа. Влизам и прочитам по нещичко от време на време в забързаното ежедневие и се зареждам положително, въпреки, че нямам много време да пиша.
Тук винаги е хубаво и спокойно. Прегледах снимките на Сиренце и ми стана много приятно. Прочетох поста на Нели и се развълнувах, а също така и се замислих за предстоящото ми. Нелка така е несправедливости много, за съжаление, сигурна съм обаче, че на Вили бързо ще и мине и ще има други възможности да отиде на олимпиада. Все пак всяко зло за добро.
Чери как е майка ти?
Момичета ние като цяло сме добре. Живи и здрави сме заедно сме. Аз работя много. Почти не ми остава време за развлечения. Ставам много рано сутрин и излизам в повечето случаи децата още спят и излизам без да ги видя. Вечер се прибирам късно когато Роската е в къщи. С него с Роската мога да кажа, че от известно време намираме доста благоприятен начин да разрешаваме проблемите си като се има предвид, че нямаме никаква възможност да седнем и да поговорим на саме. В повечето случаи това се получава по телефона. Още живеем с майка ми това тежи много. Тя непрекъснато продължава да ме критикува, но няма да изпадам в подробности.Това обаче ужасно много напряга и децата и съпругът ми. Трябваше в началото на март да излезем под наем. Търсех жилище във всяка свободна секунда, но уви, очаквах една доста голяма сума от работата ми за да имаме някакъв старт с парите като тръгнем да излизаме под наем, обаче уви, стана така, че лицето на което бях по заместване се върна на работа и аз останах без договор. В същия ден ме преназначиха на друго място пак по заместване, но и тя се върна. За две седмици преподписах два договора за работа. И ми изплатиха парите които чаках толкова дълго само за три месеца вместо за цяла година тъй като не се знае кога ще се върне титуляра на мястото на което съм. Това е основната причина поради която още не сме излезли под наем. Доста зле ми подейства на мен и на Роската на нервите и на очакванията. Сега ще търся друг начин но няма да се откажа, защото не живея, а просто преживявам. С Роската и двамата се чувстваме по един и същи начин, и двамата си казваме "Аз нямам дом", на всякъде дори и вече на село, нито тук ни то където и да било, на всякъде сме като на чуждо място. Радва ме само това, че сме се стиснали здраво един за друг и се подкрепяме. Някак си с годините успях мъничко да му влея от моя оптимизъм. Знам, че в скоро време колкото и трудно да ни е това да бъде сами в наш дом ще се случи.
А децата ми, само ако знаете, те са прекрасни. Записахме Алекс в училището до нас, жалко че нямаше свободни места за разширено изучаване на български и математика много исках да я запиша, но важното е че има клуб по шах, дъщеря ми побеждава мъжа ми на шах, ако искате вярвайте, толкова много и харесва, бие племенника който е на 13 години бие дядо си. Бие и лап топа

. Много се гордея с нея и рисува много. Сега толкова е близко септември от когато ще тръгне в първи клас вълнувам се и лико ме е страх как ще се справим.
А Крисето той е уникален. Много буен ама много, това дете е пълно с енергия извира от всякъде не сяда на едно място. С него ми е много трудно да се справям никак не ме слуша. Преди доста често правех забележка на Росен, че много строго го възпитава, някак не ми се иска така да бъде, но когато се намесвам става още по зле. За това спрях, защото с моите методи не се получава. Той тази година е в 1-ва трупа в детската и да кажа че съм изключително доволна от госпожите му. Страхотни педагози са.
Роската сега е отпуск и в четвъртък заминаха на село не зная кога ще се приберат но много ми липсват, в същото време ме е обзела едно такова спокойствие, че не са тук, защото и вечер не минава без да ми се правят забележки и критики, а това страшно много изнервя и децата ми и мъжа ми. За това и събота и неделя реших да ходя на работа. Алекс миличката преди да заминат ми казва" мамо нали не трябва да отсъствам нали съм предучилищна", тази година няма нито един ден отсъствие, с изключение на този петък когато заминаха на село. Но аз я успокоих, че няма страшно достатъчно умна е да навакса пропуснатото в детската и че в училище е по неприятно да отсъства.
Горе долу това е покрай нас покрай мен. Липсва ми свобода надявам се скоро да се включа с новината че вече съм свободна.
ОБИЧАМ ВИ МОМИЧЕТА.