Ех, де да можех аз да го забременя него

, нямаше да му се размине, така да знаете!!!

:1140
Не, миличка, ТОЗИ път

благите вести НЕ са свързани с ничия бременност
След като неговите родители имаха неблагоразумието да му заявят, че са толкова против нашата връзка, че да избира - те или аз, той ги попитал сигурни ли са, че искат от него да направи такъв нелеп избор - между родители и любима жена

, и те казали, че да - искат точно това решение от него... и аз

му викам - недей заради мен да скапваш отношенията си с вашите... и той

- че ТИ какво си виновна бе, Деска, ти се държеше като ангел вкъщи, ТЕ са виновни да ме поставят между теб и тях, избирам ТЕБ и Алекс

И същото им е заявил - щом сте толкова неразумни да искате подобен избор от мен, избирам НЕЯ тогава, и помнете, че ВИЕ започнахте войната, не аз

И те сега са като попарени, защото не са го очаквали от него. Вече не им бил син.

Абе направо нямам думи. Само защото е влюбен и ме иска близо до него. И тъкмо решихме - изнасяме се на квартира и точка - те изведнъж вчера сколасаха и мирясаха

, вярно - не зная докога, защото са страшно непоследователни в решенията си. Та новото 20 от тях е, че в събота се изнасят от апартамента, вече си стягат багажа дори, заминават за вилата им на село, където отдавна искали да заживеят, просто чакали момчето си да порасне и да заживее самостоятелен живот. И така, любимият вчера вечерта, още на мига, покани мен и Алекс при себе си, още от съботата, която идва

Е няма такова щастие просто! А тъкмо си бяхме харесали вече една евтинка квартирка, която да ни е по джоба засега, за да сме си самички ту двамата, ту тримата с детето. И така, надявам се, вече не сте ми сърдити, хахаха

[youtube]GRxofEmo3HA[/youtube]