Пролет пукна, ние не

Свобода на словото
Заключено
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Пролет пукна, ние не

Мнение от Kleo »

:1069 :1069 :1069
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

vihrogonche написа:Днес получих своята БЛАГА ВЕСТ, от любимия мъж :1216 Толкова съм ЩАСТЛИВА, че чак боли от това щастие :1216

Мило, благодаря ти за това, че просветна деня ми! :222 Че сбъдваш ежедневно мечтата ми! :329
Абе, Деси, да не би той да е бременен?! :lol: :lol: :lol: Пишеш, че блага вест ти е съобщил..... :1044 :razz:
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
valrus

Мнение от valrus »

Приятелчетаааа,съжалявам,че чак сега ви пиша....
Благодаря искрено на всички,които честитихте рождения ми ден :922
Беше вълнуващ и спокоен, и весел,и прекрасен ден.
Сутринта отидохме на награждаване,предната седмица моя Божи се яви на състезание по математика за предучилищна възраст,получихме ГРАМОТА за трето място.От възможни 50 точки,ние имаме 48т.Толкова се радвах,толкова щастлива бях,че нищо др не би ме зарадвало.Вечерта си купихме тортичка,мама направи питка и се събрахме да направим прохождането на моя Симчо.Тичао милото,мята ръчички,пада ,става,гледа ме с едни отворени очички и очаква да му подам ръчичка....Боже,толкова е хубаво и нежно това усещане.....От доста време нямах такива чудесни емоции,но сега ги получих....Продължавам да ги търся съзнателно и въображаемо.......
Деска,Чери,Ели,Елисче,Верка,Нелка,Марико,Линди ,Тити и всичкииииии благодаря ви,че вие отворихте очите ми и ми дадохте криле,във всеки един смисъл.....
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Валче,дано спокойствието и щастието не те напуска още дълго :922
Вихърче,смях,смях ама ние чакамеееееееее...............
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Ех, де да можех аз да го забременя него :955 , нямаше да му се размине, така да знаете!!! :plezya se :1140
Не, миличка, ТОЗИ път :1209 благите вести НЕ са свързани с ничия бременност :1069
След като неговите родители имаха неблагоразумието да му заявят, че са толкова против нашата връзка, че да избира - те или аз, той ги попитал сигурни ли са, че искат от него да направи такъв нелеп избор - между родители и любима жена :eek: , и те казали, че да - искат точно това решение от него... и аз :???: му викам - недей заради мен да скапваш отношенията си с вашите... и той :126 - че ТИ какво си виновна бе, Деска, ти се държеше като ангел вкъщи, ТЕ са виновни да ме поставят между теб и тях, избирам ТЕБ и Алекс :329 И същото им е заявил - щом сте толкова неразумни да искате подобен избор от мен, избирам НЕЯ тогава, и помнете, че ВИЕ започнахте войната, не аз :126 И те сега са като попарени, защото не са го очаквали от него. Вече не им бил син. :???: :eek: :1215 Абе направо нямам думи. Само защото е влюбен и ме иска близо до него. И тъкмо решихме - изнасяме се на квартира и точка - те изведнъж вчера сколасаха и мирясаха :1048 , вярно - не зная докога, защото са страшно непоследователни в решенията си. Та новото 20 от тях е, че в събота се изнасят от апартамента, вече си стягат багажа дори, заминават за вилата им на село, където отдавна искали да заживеят, просто чакали момчето си да порасне и да заживее самостоятелен живот. И така, любимият вчера вечерта, още на мига, покани мен и Алекс при себе си, още от съботата, която идва :1216 :222 :954 Е няма такова щастие просто! А тъкмо си бяхме харесали вече една евтинка квартирка, която да ни е по джоба засега, за да сме си самички ту двамата, ту тримата с детето. И така, надявам се, вече не сте ми сърдити, хахаха :329
[youtube]GRxofEmo3HA[/youtube]
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Деситка,след такава хубава новина няма как да се сърдим,ама друг път не ни дръж така в неизвестност :D Много се радвам за теб,дано вече всичко ви върви по вода и да сте щастливи двамата,за да можете да направите и Алекс щастлив,а относно родителите-ще кажа само пази Боже :roll:
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Епиктет
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Оххх,вчера свекър ми доведе рано сутринта Анджи,тъй като беше останала при тях,ходили пеша и бузките и бяха премръзнали,ето днес вече започна да и тече носа,писнааааааааааааа миииииииииии, :126 :126 :126 :126 :126 :126 :126 :126 :126 :126 аман от всякакви такива гадости.........

Епиктет
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Деси, абе не бяха ли щастливи родителите и на двама ви от вашата връзка?! Доколкото си спомням я одобряваха и поощряваха - какво се случи, та сега са на другата крайност?!

И браво, че ще живееш най-сетне заедно с Алекс. Преди време си бях мислила, че е много-много-много важно именно ти - неговата първа жена в живота да си плътно до него, защото той ще расте мъж и не е хубаво от тази крехка възраст да е неуверен спрямо жените, да се чувства изоставен от тях. Знам, че не е така при вас, но все пак в момента ти липсваш по 1 седмица от живота му, а кой знае какво се върти в малката главица?! :???: :???:

Елисче, дали е от студа това?! Аз подобно на Емката бих написала с големи букви, ама нека изтече и март, че тази година Бели не е отсъствала от училище поради болест! А след десетина дни ще напиша нещо друго с големи букви, но нека дойде 12-13 април?!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Чери, да, първо техните бяха ЗА нас и връзката ни, но САМО ЗАЩОТО са си мислели тайно, че съвсем СКОРО сами ще се разкараме взаимно, представяш ли си?! :eek:

И не, нещата с Алекс остават непроменени - една седмица е плътно заедно с мен, другата седмица е в родния си дом с баща си - там и аз, и Хри сме непреклонни - няма друг възможен начин за трима ни. Просто детето си го делим 50:50, това е. И няма друг начин и вариант за нас, просто го приеми, Черитас :329

Хубавото е, че Алекс вече много харесва Таско, така се казва моят любим. Наистина добре си говорят, играят си, като се видят, се радват да бъдат заедно, абе всичко е на 6 вече. В началото изобщо не го приемаше и дори се държеше гадно с него Алексчето. Но приемах това за нормално и просто чаках. Е, дочаках. :954
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

cchery написа:Елисче, дали е от студа това?!
Да,определено мисля,че е от това,още когато беше малка забелязахме,че щом се надиша с много студен въздух и започват хреми или червено гърло,сутринта е хапнала и са излезли,а пътят до вкъщи не е малко за ходене пеш,а шал въобще не са слагали,нямам друго обяснение,никой от нас не е болен,започнах да давам за хремата всичко,за което се сетих и се надявам да пресечем нещата,просто съм малко пре-напрегната напоследък и тази хрема съвсем ме дестабилизира,пфууу...

Епиктет
Peteto

Мнение от Peteto »

Хей момичета здравейте :922 :922 :922

Как е настроението при вас?
ей много пишете, човек не може да ви смогне...само да не влезне ден два и хайде...изпуснал му края :1139
Не знам как е при вас, но тази английска сол ще ме довърши...уж съм волеви човек, а устните ми сами се сбръчкват още преди допира на чашата с прочистващата смес :221 :221 :221
И както преди време Черита ми беше казала - съпикясването е гуемо :955 :955 :955
Но нищо още един ден остана :1046
Тази сутрин спретнах набързо една пролетна чорбица с коприва за децата - няма да са очаровани от избора на мама, с зеленотиите, но докато мога ще ги тормоза :423 , че после като тръгнат на училище ходи му хвани края какви "баклуци"(така казваше Гоги, като по-малък) ще ядат :1044 .

Деси - честито за хубавите новини :326 ...много се радвам за вас и сега ви желая прекрасни мигове на съвместно съжителство :1108
ellis_stoyanova написа:Оххх,вчера свекър ми доведе рано сутринта Анджи,тъй като беше останала при тях,ходили пеша и бузките и бяха премръзнали,ето днес вече започна да и тече носа,писнааааааааааааа миииииииииии, :126 :126 :126 :126 :126 :126 :126 :126 :126 :126 аман от всякакви такива гадости.........
Елисче - напълно те разбирам и съчувствам. Не знам колко успокоително ще прозвучи, но моя мъж ми врътна същия номер с малкия онази вечер, в събота... по точно...бях на работя закъсняхме и той трябваше да се оправи с децата за вечеря и къпането, това добре, но решил, че трябва да сложи една пижама на Марти (суперменска), но на въпросната пижама не знам къде й е горнището - Марти обича да си подрежда и някъде го е бутнал.. и ми се звъни - къде е горнището - казвам не знам...има и други пижами...но НЕ...прибирам се и детето по боди с къс ръкав и долнището на супер мен...и играе след банята...докато тати къпе батеее...е това добре, но веднага на другия ден започна да киха.... направо ми иде да го убия :1058 :1058 :1058 ... но пустият му инат... :126 :126 :126

И такива ми ти работи... хайде да ходя да бачкам, че пак ме чака една книга да майсторя :1120
Заключено