Мърмори написа:Мише,

невероятен резултат! Направо ме срази ! Шапка ти свалям за упоритостта и волята!
Аз се замислям дали да не си дотътря г_за тука, а да оставя гладуването за черешово време, даже може би след диетата. Нещо в момента откъм плодове не е достатъчно богато.
Та в тази връзка имам въпросчета и моля да ме осветлите:
1.по време на белтъчния ден е разрешен хляб (въглехидрат)-правилно ли е?
2. бульона задължителен ли е- питам от мързел, не от любознателност
Оф, имаше и други, ама...нещо забих и забравих. Ще започна може би от началото на другия месец, ама пак да видим какво ще ми проговорят звездите

Няма да съжаляваш със сигурност ако имаш да сваляш и пробваш с тази диетка.
По т.1 - разрешен е ДА, по принцип препоръчват пълнозърнест (аз си хапвах бял хляб, защото съгл.вега теста, който си бях правила, пълнозърнестия не е за мен)
2. Бульона е
препоръчителен от гледна точка на това, че засища за по-дълго време! Аз лично пих само веднъж.
Ако има други питанки - насреща съм!
Cheva написа:mishellinna написа:Аз поне приключих със следните резултати: -13 кг, ханш - 10 см, бедра - 7см, талия -5 см.
Ехааааа!!!!
Страхотен резултат! Постарай се да не ги връщаш!
Колко кг си сега ?
Cheva, това е най-голямото ми желание - да ги задържа! Затова продължавам да спазвам някои неща, които според мен са ключови за правилния метаболизъм...описала съм ги по-горе! Иначе в момента съм 67 кг., при ръст 175 см. При по-малко килограми изглеждам вече страшничко, защото по принцип съм с тежък кокал. Сега оставя да дооформя снагата си и ставам първа кипра
danid написа:Не казва, защото трябва да черпи

Данко, почерпката ти е в кърпа вързана - вече потвърдих! Остава само Чери да нагласи следващата среща така, че да мога да се дотътря до Софето....ако не успея за нея, то при първа възможност!
Момичета, благодаря ви много за всичко. Честно казано и аз не очаквах подобен резултат,и не крия, че съм супер доволна!