Пролет пукна, ние не

Свобода на словото
Заключено
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Re: Пролет пукна, ние не

Мнение от bubalina »

:1216 :1216 :1216
Привет мацки!
Приспах домочадието и ей ме на :722 :958 Блажени минути само за мен! Кратко блаженство! Защото много ми се спи напоследък! С тази смяна на времето.... Докато се съмне и пак се стъмнило!Сега ще мина един диагонал назад :222

Марчи,да ви е жива и здрава Мони и много поводи за гордост да ви носи! Весел празник!
:824 :956 :824
:526 :526 :526
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
lindorina
Цветна долина в омая

Мнение от lindorina »

Честито и от мен на рожденниците - живи и здрави да са! :1075
:528 :226 :954 Това от мен за всички :940 :923
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
ellyto

Мнение от ellyto »

Привет и от мен :)

Относно срещата - ако искате да го оставим за по-другата седмица. Какво ще кажете за някоя от датите 24, 25 или 26 април?? Как ви се струва? Някой да има някакви ангажименти тогава? ЩЕ е хубаво да се видим, отдавна не сме го правили.

Дани, честита ви къщичка :) Много хубаво нещо сте направили и ще ви е наистина страхотно, когато се преместите на новичко и чистичко :923 :923 Да ви е честит апартамента и само хубави емоции да ви носи, но определено си е игра на нервички, така че те разбирам. Дано просто по-малко нерви изхабите покрай ремонта. Ако имаш нужда от съдействие за нещо, обади се. С радост ще ти помогна с каквато информация имам. Относно обзавеждане, настилки и т.н.
Много неприятна случка си имала с уличните кучета. Дано не ти се случва повече. Аз гледам да страня от уличните кучета, опитвам се да не се страхувам, но точно това е че не знаеш кога ще се изплашат от нещо и ще те нападнат. Привидно спокойни уж, а като се изплашат и нападат в група и е ужасяващо какво може да ти се случи.

Марчи, да ти е жива и здрава щерката. Да е много усмихната, щастлива и весело дете. Много радости да носи на теб и твоят мъж и на сестра си, разбира се :922 :922

Бубенце, като имаш повече време мини през нас, напиши някое по-дългичко писъмце :922 Как е малката? Разкажи за вашето ежедневие :)

Зоритке, :922 :922 :922 Как си напоследък? Какво правиш, нищичко не пишеш за себе си. Дай малко повече инфо за себе си :)
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Пролет пукна, ние - не! :1216

[youtube]c0-pveLNFLg[/youtube]

:1216 Обожавам ПРОЛЕТТА, както и тази песен, зеленината, Слънчицето, птичките

[youtube]u8-h1IhsW0A[/youtube]

Чуруликанията сутрините! :1216
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Добро утро в този прекрасен почивен ден! :954 :954 Тези дни пролетта е дошла с цялата си лудост, на която е способна само една млада и жизнена девойка! :) :) Когато минавам между блоковете в нашия квартал сякаш се потапям в ароматен облак с мирис на живота - сливи и праскови са нацъфтели до пръсване - клончетата им сякаш ръкави тип буфон :954 - бели и обемни и на фона на синьото небе изглеждат почти нереални. Ако ми остане днес време ще ги наснимам, защото отдавна не съм виждала точно такава красота.

Бързам да почна с коментар на долното:
ellyto написа:
cchery написа:Мен другия вторник ме губите отвсякъде , че и срядата. Но пък понеделник и петък нямам ангажименти .
Аз предлагам да е понеделник. Аз в петък ще пътувам и няма да съм в Сф, а този път много ми се иска да се видим. Ако всички са навити, да нарочим понеделник за среща, какво ще кажете?
Аз по-скоро няма да мога да се присъединя. Във вторник съм рожденичка и ще си подготвям нещата за тогава - намислила съм да направя сама тортата си и ми е необходимо време - дано да .... не се откажа. В сряда пък Момчил ме догонва на години, демек той е рожденик :1062 и нещата се усложняват допълнително. Та чак от четвъртък съм налична и свободна - ще взема да повдигна пак темата за срещата и да се уточним там, за да се видим най-сетне, че вече е срамота! :222

Дани, честит ви нов дом! Не съм знаела, че търсите или пък, че е имало неприятности по време на този процес (съдя по думите на Зори), но ми се ще да ти пожелая да положите много нови начала на това място, да е само и единствено вашето си местенце, в което да чувствате уют, сигурност и защитеност от агресията и грозотата наоколо!

Леле, изненада ме с това куче...... аз уж също нямах страх, но преди 7 години ми се наложи да тичам през междублоковото пространство към входа на квартирата ни в София и в бързината си не видях глутницата кучета, които се припичаха на тревата - разбрах си грешката, когато чух невъобразим лай след себе си и обръщайки се видях поне 7 парчета опърпани улични кучета да се тичат след мен с озъбени муцуни... и всичко това посред обяд в голям жилищен квартал на столицата ни. Вече не помня как стана така, че кучетата все пак се спряха и не ми се нахвърлиха... но оттогава имам винаги едно на ум. Интересното е, че тук в нашия парк докато тичам сутрин са ми са се нахвърляли с лай само домашни питомци, а бездомните си лежат спокойни по алеите :1044 :1044 . Отклоних се, но исках да кажа, че се радвам, че всичко се е разминало само с едно ухапване ии вече си добре! :923 :923
ellis_stoyanova написа:Здравейте и от мен!
Днес да ви се похваля,че изпихме сутрешното си кафе на терасата,като видях какво слънце ни е огряло,набързо извадих масичката и хоп...на тераската,беше супер,друго си е да те напече рано сутрин топлото слънце,беше страхотно :954 :954 :954 :954
Елисче, доживяхме най-сетне да видим слънце и да ни напече, а?! :1062 :1062 Вчера по едно време, след 13 часа така силно припичаше тук в Младост, че ми стана зле..... за сметка на вечерта, към 20 часа, когато вече умирах от студ в парка. Гледах прогнозата за идните 10 дена - почти през цялото време ще е слънчево и топличко, сааааамо на 16-и април - моя РД ще облачно и с превалявания :221 :221 - пълно безобразие!!!! Ама сигурно ще ми върви като по вода и тази година.

За днес съм запланувала велики дела - да си изкарам цветята на терасата - за втори път тази година. Предният път беше през март, когато беше станало доста топло. От този експеримент ми остана само ..... измръзналия папрат. Сега се надявам, че ще ги изкарам и ще ги прибера чак наесен, т.е. вече да няма студове. Искам да преровим гардеробите и да приберем поне дебелите вълнени блузи, защото е крайно време да не ни трябват вече! От 17 часа сме на мача на Коки, а от 19.30 часа на цирк - тази година "Балкански" дойдоха доста рано в квартала иии ще ходим да видим какво са ни подготвили!

От мен - ТОЛКОВА! :fan :fan Хубав, слънчев и стоплящ ден на всички!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Здравейте,мецанки!Най-сетне успявам да седна на компютъра и на стол,въобще.Много съм изморена,но и много щастлива,Боби беше от четвъртък почивка и едва тази вечер тръгна на работа,през тези дни свършихме доста работа,купихме си нов хладилник,масичка за хола,че до сега използвахме стара,която едвам се крепеше милата,пазарувахме за РД на Боби,който беше снощи и въобще-по цял ден си бяхме навън,съответно след дългия "зимен сън",в който бях изпаднала,тези разходки ми се видяха убийствено изморителни,но и мнооооооого сладки,толкова съм щастлива,за жалост Ивето още подкашля,но сега като че ли кашлицата и се опитва да става суха,дори лаеща,а още по-лошото е,че всички вкъщи се опитваме да кашляме,сякаш гърлата са ни пресъхнали и ни кара да кашляме,какво е това чудо незнам,вирус ли е,какво е :1044 Немога да се сетя в момента какво се даваше за суха кашлица,моля подскажете ми нещо да взема,а чаят от босилек някой да знае дали беше отхрачващ или за успокоение на кашлицата :1044 :roll: .Иначе като цяло всичко е нормално,вчера имахме цяла тайфа гости,изкарахме страхотно,но мина толкова бързо.........
Черитка,сподели после как е бил цирка,вчера наши познати водиха децата си,но още незнам отзиви
Пожелавам ви спокойна неделна вечер :922
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Ели, босилека е за отхрачване, мисля, че Проспан-а е за успокояване.

И аз съм зверски уморена - да не идват почивни дни :mrgreen: . Вчера насадихме картофите, но накрая заваля и бързахме като за световно. Прибрахме се вир-вода. Днес се качихме на тавана да разчистваме, но като се има предвид, че две поколения само са трупали.....лоша работа. Решили сме да сложим изолация на пода, за да намалим загубите на топлина от втория етаж. За целта трябва да се махне всичко до гредите - мисия почти невъзможна :plezya se . Надявам се другия уикенд да приключим.
danid
Философска система

Мнение от danid »

Ей много рожденници през Април, и аз си имам сега в четвъртък е Цецо, а в началото минаха баща ми и свекърва ми.

Да сте живи и здрави всички и нека най-накрая доживеем едни по-добри времена, не че много го вярвам, но от сърце го пожелавам за всички нас.

А за къщата, без майтам я търсихме година и няколко месеца. Не знам дали това беше нашто място или вече много се бяхме изморили от търсенето, но ще се постараем да го направим наистина нашето специално място. Доста бързо се движим, вече всичко е изчистено и започваме да градим, тази седмица ще имаме дограма и ще са готови токове и води.
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Добър ден! Дани , пожелавам ви много уют и да ни каниш на гости )))) :222 Аз в събота сутринта рано изпратих КИКИ и Юлий на село за да закарат багаж . Мисля си, ей така докато си пия кафето, да пусна една прахосмукачка та да отметна чистенето в неделя ,да ми остане само готвеното и да посрещна мъжете . И докато смуча аз боклуците, в мивката на кухнята слагам един парцал да се намокри за да си бършем краката в него . Пускам леко водата и довършвам коридора с парохосмуч. :1139 Отивам в кухнята и какво да видя : тече вода като истински водопад . Истинско спа!Парцала запушил канала. :1215 Леле, междувременно съм свалила чаршафите за пране и олекотените завивки и чакат ред . Хич не търсих парцали.Направо с бельото под ръка почнах да попивам. Представих си само как комшийката се обажда ,че и е протекло и ми стана лошо. Под мивката седят тенджари и тави ............всичко пълно с вода ! Гледам как се просмуква под шкафа и решавам да го дръпна за да попивам . Вадя бързо посудите ,дърпам хладилника , махам микровълновата на татко която не работи а само седи като паметник , и махам силикона и дърпам шкафа . :fan ЛУДНИЦА! Става хаус и мизерия . Попих каквото можах, за сметка на това ,че бельото стана на нищо,наложи се да го пера 2 пъти.Виждам ,че ще закъснея за работа ,в този момент се прибира и татко. Гледа тъпо и ......нищо ! Мисля бързо :roll Опитах се да сложа шкафа пак на място ,но се оказа мисията невъзможна . Та нали е от талашит и докато го нагласях се разпадна в ръцете ми . Плота беше като накиснат хляб във вода като за кюфтета :955 Обадих се в службата ,че ще закъснея. Облакох се набързо и се обадих на приятел. Хванах трамвая и към магазините които знам. ( на Пиротска ) Оказа се ,че доста са намаляли а и не всички работят . Срещнах се с приятеля който е с кола и тъй като не намерих походящ шкаф се запътих към друго място. Там намерих чамов с лява мивка за 300лв. Уговорих се да го докарат веднага и да ми го качат за 15 лв до 3 етаж ./ Леле, какво суетене започна. Петима мъже и една жена .... сякаш трябва да карат скала. В крайна сметка тръгнахме ,но хамали не дойдоха . За мой късмет чистача Стоян тъкмо миеше стълбите та срещу 5 лв ми помогна и заедно качихме шкафа. Монтирах го криво ляво и изчезнах за работа ./ Пак за мой късмет имаше страшно много работа този събота . В 15.30 ч . отново се запътих към дома за да дооправя .Междинния рафт трябваше да се изреже където са тръбите за да може да се постави и да наредя тенджари и чинии. Започнах едно стъргане с трион и с едно длето и чук, и след много пот и труд успях . В карйна сметка В 18. 30 Ч се върнах на работа с болки в ръцете ,но..... с чиста къща ,нито помен от наводнение, сменени чаешафи, изпрани 3-4 перални на бърза програма. И за неделя остана готвенето. :326 Ето така ми мина съботата. :1209 В неделя станах В 8ч. тичах в парка. След това пих едно кафе и бегом към женския пазар. Там си купих едно червено мушкато ,скасия и пръст . Осени ме някакво желание за цветя и садене. Купих си семена босилек и крес . Прибрах се и засадих босилека . Сега ще чакам да видя дали ще стане . След обяда се прибраха мъжете и повярвайте ми никъде не мръднахме. Макар времето да беше прекрасно ,толкова бяхме уморени ,че си останахме у дома.
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
danid
Философска система

Мнение от danid »

Браво Фюти, по този повод се сетих какво казваше Мими когато беше на 2-3 годинки - "Аз съм яка българка" :221 За съжаление на всички ни се налага да сме такива. Дано днес си починеш добре, нали си почивка? А за гостито задължително ще ви поканя и се надявам да е скоро, разбирай след 2-3 месеца :524

Хубав и усмихнат ден на всички
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Фюти, прегръщам те силно! Неприятности, ама слава Богу, минали вече! Дано всичко лошо е зад гърба ти вече! :922

Чери, тече ли подготовката за утрешния ти празник? :524 Мисля си много за теб, душице синеока, русокоса :329

Успешна и усмихната нова седмица на всички мечки, меченца и мечоци в уютната на бърлога от мен!
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Заключено