А днес БЛАГОДАРЯ за поздравите за Момчил! Почерпката обаче я оставям на него........

ellis_stoyanova написа:Черитка,сподели после как е бил цирка,вчера наши познати водиха децата си,но още незнам отзиви
Трябва да ви кажа, че циркът вече е голяма трагедия. С всяка изминала година трупите намаляват и това налага една трупа да изпълнява номера в различни циркови категории, което снижава качеството. Нямаше кончета този път, нямаше понита, нямаше маймунки, нямаше лъвове и тигри - като за маймуните и тигрите не съжалявам - те са диви животни и винаги ми е било жал да ги гледам в клетки. Имаше кучета, змии и крокодили. Дори и клоуните бяха с двама по-малко......Мърмори написа:А я сподели Балкански с какво ви изненадаха- онзи номер с моторите в сферата има ли го още? Много го харесвам!
Цони, намерихте ли нещо интересно и автентично?!Сиренце написа:Днес се качихме на тавана да разчистваме, но като се има предвид, че две поколения само са трупали.....лоша работа.
Мда - имам и аз проблем с телефона на Коки - в моя акаунт на Гугъл+ постоянно се качват снимки от неговия андроид и понякога ми е зор да трия стотици от тяхellyto написа:Аз да се оплача, сегашните смарт телефони са изключително зле![]()
![]()
Не е възможно! ОбъркАла си се! Хората имаха високи сметки за ток зимата, как ще си позволят сега телевизори....... грешка ще да е станала някаква.......ellyto написа:....... уикенда Техномаркет бяха пуснали разни неща в промоция. ............ Егати бъзика, хората купуваха телевизори на поразия, все едно са без пари и почти никаква стока не беше останала в магазина. А специално на телевизорите отстъпките не бяха кой знае какво........
Благодаря Вер, права си, аз най-яко го отнасям винаги и то защото не си спазвам собствените съвети, а мен няма кой да ме ръчкаVer написа:Защото си си мислела, че нищо няма да ти стане. И аз бих направила така, но на децата бих дала ...Майкиdanid написа:Я ми кажете някакъв лек, много е подуто мястото, на което ми сложиха ваксината против тетанус?? Защо ли не пих Туя по схемата и аз не знам...
Явно е алергична реакция. Можеш да се мажеш с Фенистил, да пиеш Апис 15 х 5 гранули толкова често, колкото е необходимо. Не се сещам за хомеопатично мазило.
Ако е много подуто и зачервено Тридерм (крем) върши работа бързо!
Успех
ама при мен е видимо подуто вече 5-ти ден, сега разбирам защо са реимунизациите, но аз винаги ги пропускахtita написа:Не е алергична реакция. Това е нормално, при тази ваксина. Преди 2 години и аз правих реимунизация. Помня, че около 3 три усещах мястото като натъртено, освен че се беше подула ръката ми.
Ей това е вече голям проблем. И да знаеш не е само при теб. И с Дани много сме говорили на тази тема. Пускаш обява, слагаш някакви реални изисквания към кандидатите (които са абсолютно необходими за длъжността,която ще изпълняват) и очакваш да се отзоват мотивирани и качествени хора. За сметка на това получаваш CV-та на хора,нямащи нищо общо с поставените изисквания, на всичкото отгоре си написали някакво шаблонно мотивационно писмо, дръпнато от нета, и просто си личи как цъкат и пращат на 100 обяви едновременно. Еми то го мързи да напише 2 думи макар,но конкретно за теб- какво очакваш после?!Имало безработица! Ще има, естествено. Не заставам в никакъв случай само на страната на работодателите, защото има и абсолютни изроди ( Дидка,визирам твоя и поста ти в другата тема), но не може да тръгнеш да си търсиш работа и да не вложиш грам старание. Както и да е, и на нас ни предстои да търсим нови хора и направо не ми се започва.futarela написа: Днес имам интервюта. Дано попадна на някой свестни ,че напоследък голям кърък.
Оф, аз нали съм скромнаcchery написа:Ще ти се карам - не си ни се похвалила с другото си дете, а имаш повод и още как!![]()
![]()
![]()