Пролет пукна, ние не

Свобода на словото
Заключено
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Пролет пукна, ние не

Мнение от cchery »

Здравейте! И БЛАГОДАРЯ отново - за хубавия ден, който ми осигурихте вчера - лудостта ми се прояви в пълна сила и най-сетне се чувствах себе си! :826 :826

А днес БЛАГОДАРЯ за поздравите за Момчил! Почерпката обаче я оставям на него........ :razz: :razz:
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
tita

Мнение от tita »

Не е алергична реакция. Това е нормално, при тази ваксина. Преди 2 години и аз правих реимунизация. Помня, че около 3 три усещах мястото като натъртено, освен че се беше подула ръката ми. :222
baimomchil
Е, не се спря с тия постове!

Мнение от baimomchil »

Благодаря на всички за пожеланията,

Почерпката е от мен, кой каквото му се пие:

[img]http://www.jeffshanberg.com/d/212-2/old ... ottles.jpg[/img]

[img]http://2.bp.blogspot.com/-0BuYE0ZE0vM/T ... isky-1.jpg[/img]

Наздраве!
ellyto

Мнение от ellyto »

Честит рожден ден и на теб Момчиле! Бъди жив и здрав, щастлив, обичан, весел. Желая и на двама ви с Чери много приключения, които да ви носят положителни емоции и тръпки! Желая ви много семейно щастие, а на теб специално много професионални успехи :)
Чери, очакваме разкази за прекарването ти вчера! Как изкара деня, направи ли тортата??
Фюти, дано всичко със свекито бъде наред и този възел да не е нещо сериозно! Дано и Кики бързо, лесно и колкото се може безболезнено да мине през процедурата, която му предстои и да се отърве от хернията. Ще дойдем на гости в пицарията да пробваме новото ти специално меню :954 дано си намериш хора, които да си вършат качествено и съвестно работата и това да не ти коства много енергия и нервички! Трудна работа е това да си търсиш персонал и да не можеш да си намериш такъв.

Аз съм добре, днес се чувствам наистина добре, че последните няколко дни ми беше едно изнервено и скофтено, ама дано няма скоро такива дни. В петък предстои пътуването до Хърватска, дано да е хубаво и да си изкараме добре. Всеки ден прогнозата за времето се мени и не можем да разберем хубаво ли ще е времето или ще е дъждовно. Какви са тия метеоролози дет всеки ден променят прогнозата не знам :1044 :1044
Май пак ще подновявам масажите (процедурите) за кръста. Този при който ходих до някаква степен ми помогна с кръста, но болката така и не отшумя и сега мисля да си събера кокаляците и да направя още малко масажи, но този път при друг човек. Един мой съсед се занимава с масажи и лечение чрез билки и кремове, които той ги приготвя ми е правил преди време масаж за отпускане на кръста и доста добре ми се отрази. Та от снощи поднових това начинание наречено лечение на кръста да видим този път до къде ще я докарам. Много е досадна тази болка в кръста, марак че я усещам рядко и тя не е силна и режеща като преди, но просто толкова дълго време я усещам, че вече почна да ми писва от нея и искам да се отърва и да предотвратя това да стане пак сериозно положението и да не мога да се движа като преди няколко месеца.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

След като днес съм с разума си, викам да попиша малко..... :1062 . Като подаръци получих топка за фитбол, спирала, гланц за устни, крем за тяло и душ-гел на Лавера, форма за приготвяне на домашен шоколад ииииии другите неща, за които ще ви пиша като му дойде времето (Зорита, :1046 :1046 ). А съботно-неделно ще си получа и колелото.... Изкарах си страхотно - изключително динамичен ден, през който почерпих в офиса, срещу съответната дози фунийки с домашен крем получих поздравления от отбора на Коки по футбол и треньора му :lol: :lol: - имаха тренировка вчера, купих спешъл подарък за Момчил, една много близка приятелка и малкия й син ми бяха за кратко на гости у дома иииии вечерта завърши в ресторант с много приятна компания :1047 ...... Прибрахме се към 22.30, с Коки написахме един колективен отговор на литературен въпрос за 4-и клас :1062 ииииииии малко поспахме - до към 6,30 тази сутрин, че нещата почнаха сначале :221 . Ако имаме абсолютен късмет, довечера ще гледаме "Като две капки вода" наживо - единия от двата специални "подаръка", които успях да уредя вчера.
ellis_stoyanova написа:Черитка,сподели после как е бил цирка,вчера наши познати водиха децата си,но още незнам отзиви
Мърмори написа:А я сподели Балкански с какво ви изненадаха- онзи номер с моторите в сферата има ли го още? Много го харесвам!
Трябва да ви кажа, че циркът вече е голяма трагедия. С всяка изминала година трупите намаляват и това налага една трупа да изпълнява номера в различни циркови категории, което снижава качеството. Нямаше кончета този път, нямаше понита, нямаше маймунки, нямаше лъвове и тигри - като за маймуните и тигрите не съжалявам - те са диви животни и винаги ми е било жал да ги гледам в клетки. Имаше кучета, змии и крокодили. Дори и клоуните бяха с двама по-малко......

Да, коронните номера - колелото на смъртта, изпълнявано от Николай и Велизара Балкански, както и глобусът на смъртта - вече със 7 мотористи в него, се представят все още! Ноооооо само те си заслужават!
Сиренце написа:Днес се качихме на тавана да разчистваме, но като се има предвид, че две поколения само са трупали.....лоша работа.
Цони, намерихте ли нещо интересно и автентично?!

Фюта, все те знаех за оправна, но че си чак такава фурия - за 5-6 часа да направиш наводнение и същевременно да оправиш всичко след него............ това го можеш само ТИ! :826 Просто няма какво повече да коментирам :1053 . Дано си изкараш чудесно в Пловдив - все пак си е най-хубавия български град за мене :1062 . А за готвачите на студена кухня - ми освен да дойда да помагам аз...... не знам какво друго да ти предложа!
ellyto написа:Аз да се оплача, сегашните смарт телефони са изключително зле :328 :328
Мда - имам и аз проблем с телефона на Коки - в моя акаунт на Гугъл+ постоянно се качват снимки от неговия андроид и понякога ми е зор да трия стотици от тях :plezya se :plezya se - но поне го знам къде е и какво прави :221 . А вие какво ще правите съботно-неделно в Загреб?! :) :)
ellyto написа:....... уикенда Техномаркет бяха пуснали разни неща в промоция. ............ Егати бъзика, хората купуваха телевизори на поразия, все едно са без пари и почти никаква стока не беше останала в магазина. А специално на телевизорите отстъпките не бяха кой знае какво........
Не е възможно! ОбъркАла си се! Хората имаха високи сметки за ток зимата, как ще си позволят сега телевизори....... грешка ще да е станала някаква....... :roll: :roll: . Българският народ е толкова лицемерен, че ми се :1052 .......

Зорита, ми той твоя Жорко много отрано взе да трепе конкуренцията :1062 :1062 - де ще му излезе краят?!? Ще ти се карам - не си ни се похвалила с другото си дете, а имаш повод и още как! :1055 :1055 :razz:

Фютенце, оказа се, че свекър ми също има херния - при това двустранна - случайно си я открил миналата седмица и утре го приемат в болница, а петък е операцията. Мисля, че всичко ще е наред и при Кики.... просто понякога тези неща се случват, но важното е да отминават бързичко!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
danid
Философска система

Мнение от danid »

Ver написа:
danid написа:Я ми кажете някакъв лек, много е подуто мястото, на което ми сложиха ваксината против тетанус?? Защо ли не пих Туя по схемата и аз не знам...
Защото си си мислела, че нищо няма да ти стане. И аз бих направила така, но на децата бих дала ...Майки :)
Явно е алергична реакция. Можеш да се мажеш с Фенистил, да пиеш Апис 15 х 5 гранули толкова често, колкото е необходимо. Не се сещам за хомеопатично мазило.
Ако е много подуто и зачервено Тридерм (крем) върши работа бързо!
Успех :954
Благодаря Вер, права си, аз най-яко го отнасям винаги и то защото не си спазвам собствените съвети, а мен няма кой да ме ръчка :328
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
danid
Философска система

Мнение от danid »

tita написа:Не е алергична реакция. Това е нормално, при тази ваксина. Преди 2 години и аз правих реимунизация. Помня, че около 3 три усещах мястото като натъртено, освен че се беше подула ръката ми. :222
ама при мен е видимо подуто вече 5-ти ден, сега разбирам защо са реимунизациите, но аз винаги ги пропусках

според теб нищо ли да не правя?
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Честит рожден ден, Момчиле!

Бъди здрав, обичан от прекрасното си семейство и нека успехът да те съпътства във всяко твое начинание!

О, и благодаря за почерпката, аз определено ще се възползвам от първото :1216 !
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Честит Рожден Ден,Момчиле!А почерпката ти е направо трепачка :222
Момичета исках много да ви пиша,но днес съм под огромен стрес.Не стига,че вече 2-ра седмица боря кашлицата на Ивето,лекувам от няколко дни Боби и той от кашлица някаква,ами и снощи в 1:30 и Анджи се събуди от висока Т,днес отиваме при личната и се оказва някаква бактерия,която я е прихванала от дете,което ходи на градина :1215 ,а тя самата не е стъпвала там,някакаъв си стрепто....нещо си,ама май не е стрептокок,по скоро стрептофилис,ако въобще съм чула добре,защото направо блокирах,изписаха ни Зинат и тъй като нямам никакъв опит в тези неща се предавам и го купих,довечера ще и дам първата доза,нямам им особенно доверие,затова ще ви помоля за съвети,знам,че всичко що е стрепто...се лекува със Стерптококцинум,ако не греша,ама как да го взимаме,а със АБ-то дали да не и давам малко Био баланс или Лактофлор :roll: вече незнам,пълна каша ми е в главата,а на Ивето профилактично дали да и давам от Стерпококцинума,за да не се зарази и тя :1044 какво да правя,чувствам се тоооолкова безсилна и изтощена :328 :328 :328 :328 ,имам съмнения,че и Боби е възможно да е прихванал от тази бъктерия,защото имат сходни симптоми :126
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Хайде да се отчета и аз докато няма никой покрай мен.
Днес е малко по-спокойно на работа,та ще се възползвам.

Фюти, пожелавам всичко да е наред със съпруга ти- хернията не е опасна ако се вземат навреме мерки. А самата операция е рутинна и обикновено много бързо оперираните се възстановяват след това. Детето на наши роднини го оперираха на 4 годинки и то на втория ден вече ставаше, на третия ги изписаха. Така че спокойно. Дано и със свекърва ти всичко да се оправи бързо.
futarela написа: Днес имам интервюта. Дано попадна на някой свестни ,че напоследък голям кърък.
Ей това е вече голям проблем. И да знаеш не е само при теб. И с Дани много сме говорили на тази тема. Пускаш обява, слагаш някакви реални изисквания към кандидатите (които са абсолютно необходими за длъжността,която ще изпълняват) и очакваш да се отзоват мотивирани и качествени хора. За сметка на това получаваш CV-та на хора,нямащи нищо общо с поставените изисквания, на всичкото отгоре си написали някакво шаблонно мотивационно писмо, дръпнато от нета, и просто си личи как цъкат и пращат на 100 обяви едновременно. Еми то го мързи да напише 2 думи макар,но конкретно за теб- какво очакваш после?!Имало безработица! Ще има, естествено. Не заставам в никакъв случай само на страната на работодателите, защото има и абсолютни изроди ( Дидка,визирам твоя и поста ти в другата тема), но не може да тръгнеш да си търсиш работа и да не вложиш грам старание. Както и да е, и на нас ни предстои да търсим нови хора и направо не ми се започва.

Дани, можеш да мажеш с Без това чудо не мърдам никъде- универсално средство за всякакви болежки- като започнеш от кървящи венци и афти и стигнеш до навяхвания, синини и всякакви отоци. С малки деца си абсолютно наложително да го имаш за първа помощ. Точно на Коледа си спуках кутрето на единия крак, в резултат на което крака ми беше станал двоен. След първото намазване отока значително спадна, вътрешния кръвоизлив изби нагоре и стана подкожен, а след още 3-4 намазвания изцяло се разпръсна. Друг случай: миналата есен се събуждам от парещи болки в гърдите- оказаха се възпалени кисти. Ама болка ти казвам- само дрехите дето се докосваха и ми идваше да рева. След първото намазване-значително облекчение, след второто почти нямаше вече болка. Така че опитай, мисля,че ще ти помогне.

Ели, не знам от какво са породени болките ти (може и да си казвала, ама аз вероятно пак съм проспала момента), но на мен една баба ми каза едно много просто нещо- отиваш на някоя детска площадка или училищен двор и се овесваш на първата катерушка или лост. Когато висиш-отпускаш максимално кръста, разтягаш връзките същевременно и така болката отминава. Това е средство, когато си "секнала" кръста. Иначе може би освен масажите и някакви физически упражнения ще е добре- за укрепване на мускулатурата.
Пожелавам ти хубаво време в Хърватска и да се заредиш с хубави емоции.
cchery написа:Ще ти се карам - не си ни се похвалила с другото си дете, а имаш повод и още как! :1055 :1055 :razz:
Оф, аз нали съм скромна :oops:
Е, добре. Моята Тутулина участва редовно в едни
Та, класирана е да участва във финалното, за което се изисква в поне 2 от тях да е имала максимален брой точки. А тя има в три. На четвъртото има 47 от 50 точки,което си е пак супер резултат. Сега , в събота е самото финално състезание, така че ще стискаме палци. Е, имахме малко емоции около него. Взела класната й, че казала, че за да участва в него трябва във всичките да има максимални точки. Ама, викам й: " Спокойно, сигурно не е разбрала госпожата ти,ще изчакаме да излязат списъците с класираните!" Е, излязоха списъците, но Дарена я няма там. Ей, обеснях! Реших, че в последствие са променили условията и това не са го отразили в сайта. И написах едно гневно писмо на председателката. И в отговор: "Станало е недоразумение. Ще включим детето." Точно в този телеграфен стил, без едно елементарно "Здравейте, дъра бъра, съжаляваме за грешката..." Бая се чудих дали да си вдигам нервите повече, но накрая завърших сагата с това:
"Здравейте, г-жо Владимирова!
Благодаря за корекцията в списъка. Тъй като вероятно сте педагог и родител и осъзнавате, че за да възпитаме отговорни за действията и грешките си деца, е нужно те да виждат в нас пример за подражание, ето на този имейл: .............. , който е личен на детето, можете да изкажете извинението си за допуснатата грешка.
Спокоен и спорен ден Ви желая!"
Естествено, че реакция нямаше НИКАКВА. Както и да е. Важното е Дарена да вижда, че винаги трябва да се бори до край. Въпросът беше принципен и аз исках да й дам този урок.
danid
Философска система

Мнение от danid »

Зори, благодаря за съвета и минавай по-често :329
Заключено