Здравейте. Попрочетох 3-4 страници назад и си правя извода, че този детокс е бил доста труден за всички. Лично аз така и не стартирах. Сряда сутринта станах с тази идея, но се разкандърдисах.... Четвъртък пих ансола, купих си сок ииии до 17 часа бях стриктна, но... после просто се отказах..... не знам, не ми се правеше нищо, ама нищичко...... най-малкото детокс. Та не бях с вас, но като гледам колко много хора е имало се чувствам някакси полузаслужено горда, че съм част от тази сила......
Дани, поздравления за свалените 4 кг и заслужени аплодисменти на
Бубка, също.

А
Мими абсолютно и напълно печели овациите за "народен будител" по детоксово време

- стриктна, последователна иии изчерпателна в постовете си!
Оли, това с кръвта в изпражненията.... абе да не би да си пила сок от червено цвекло или пък някой друг плод така да ти е "оцветил"..... защото видима кръв в изпражненията..... имам чувството, че трябва да имаш и някаква болка за такова нещо. Мисля си все пак, че всичко при теб е наред и е било нещо случайно.
Таралежче, първо българският ти е убийствено по-добър от моя руски

...... да не почвам, че бая ще се изложа. Второ... освен килограмите какъв здравословен проблем имаш, че изследваш туморни маркери?! Ако искаш да правиш вид гладолечение е добре да се консултираш с лекар или по-специално с д-р Михайлов - той провежда т.нар. "соколечение по Бройс", чийто принцип и логика не знам, но сам ми писа за забележителни резултати при негов пациент с мозъчен тумор. Т.е. присъединявам се към написаното от Ели и Дани, че не е добре да "гладуваш" по самоназначение.
Ами май това е от мене..... не знам кога пак ще детоксвам, но винаги съм тук

.