АПРИЛ-ски детокс ЩЕ направим и с килограмите ЩЕ СЕ справим

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
danid
Философска система

Re: АПРИЛ-ски детокс ЩЕ направим и с килограмите ЩЕ СЕ справ

Мнение от danid »

Отчитам 4 свалени кг от бързо качените 6. Днес ще се захраня по всички правила и ще се боря да задържа, че и сваля още.
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
олеся

Мнение от олеся »

Вчера захраних така:
чай с мед, след това малко ягоди
Междинно хапване 50 гр.сурови бадеми и лешници с 25гр.стафиди
Като се прибрах хапнах картофи с чесън и копър
За вечеря малко копривена супа с ориз и една пълнена чушка с ориз - наричам го ориз с микс зеленчуци :1062
за деня 2 л.вода :)
Като цяло е добре, но всичко беше готвено с подправки (вкл.мазнина и сол). Горе-долу нещата са приемливи.

Премерих се и отчетох 72,200 - т.е. възстанових теглото, което бях изпуснала от контрол (за кой ли път :1058 )
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Хайде и аз да се отчета,докато имам 5 свободни минути :)
Стартирах 75,5 финализирах 71кг :1215 вчера преди да се захраня. Тази сутрин тежах 71,9кг :1216 :1216 :1216 :1216
И ако знаех,че луната продължава и вчерашния цял ден нямаше да се захраня,а щях да продължа с Данид :( Ама ...проспала съм момента :128 Но и на това съм доволна,и то много.Никога не съм сваляла толкова кг. Сега ще ги задържам...надявам се
Орхидея,не се коси,другия път повече. Как беше- с труд и постоянство всичко се постига :222
Олеся,бравос! Не го изпускай сега! Успех!
Дани,браво бе- бързо качени,бързо свалени,ха дано да са и трайно задържани!
Елито, благодаря мило! Какво е това йогийско пречистване? Нещо съм пропуснала...Ама напоследък съм като халеевата комета тук :oops: ...
Поздрав и за всички издържали! Успех със задържането на кг на мене си :1062 и на всички! До следващия детокс се изнасям в темата за ПОД-а и обещавам да съм стабиУна :221
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейте. Попрочетох 3-4 страници назад и си правя извода, че този детокс е бил доста труден за всички. Лично аз така и не стартирах. Сряда сутринта станах с тази идея, но се разкандърдисах.... Четвъртък пих ансола, купих си сок ииии до 17 часа бях стриктна, но... после просто се отказах..... не знам, не ми се правеше нищо, ама нищичко...... най-малкото детокс. Та не бях с вас, но като гледам колко много хора е имало се чувствам някакси полузаслужено горда, че съм част от тази сила...... :oops: :oops:

Дани, поздравления за свалените 4 кг и заслужени аплодисменти на Бубка, също. :954 А Мими абсолютно и напълно печели овациите за "народен будител" по детоксово време :923 :923 - стриктна, последователна иии изчерпателна в постовете си!

Оли, това с кръвта в изпражненията.... абе да не би да си пила сок от червено цвекло или пък някой друг плод така да ти е "оцветил"..... защото видима кръв в изпражненията..... имам чувството, че трябва да имаш и някаква болка за такова нещо. Мисля си все пак, че всичко при теб е наред и е било нещо случайно. :940 :940

Таралежче, първо българският ти е убийствено по-добър от моя руски :1062 :1062 ...... да не почвам, че бая ще се изложа. Второ... освен килограмите какъв здравословен проблем имаш, че изследваш туморни маркери?! Ако искаш да правиш вид гладолечение е добре да се консултираш с лекар или по-специално с д-р Михайлов - той провежда т.нар. "соколечение по Бройс", чийто принцип и логика не знам, но сам ми писа за забележителни резултати при негов пациент с мозъчен тумор. Т.е. присъединявам се към написаното от Ели и Дани, че не е добре да "гладуваш" по самоназначение.

Ами май това е от мене..... не знам кога пак ще детоксвам, но винаги съм тук :922 .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
олеся

Мнение от олеся »

cchery написа: Мисля си все пак, че всичко при теб е наред и е било нещо случайно. :940 :940
И аз на това се надявам - да е просто някаква случайност. От тогава до сега - не съм видяла да се повтаря.

bubalina, страхотен резултат :!: :!: :!:
Taralegka

Мнение от Taralegka »

cchery написа:
Таралежче, първо българският ти е убийствено по-добър от моя руски :1062 :1062 ...... да не почвам, че бая ще се изложа. Второ... освен килограмите какъв здравословен проблем имаш, че изследваш туморни маркери?! Ако искаш да правиш вид гладолечение е добре да се консултираш с лекар или по-специално с д-р Михайлов - той провежда т.нар. "соколечение по Бройс", чийто принцип и логика не знам, но сам ми писа за забележителни резултати при негов пациент с мозъчен тумор. Т.е. присъединявам се към написаното от Ели и Дани, че не е добре да "гладуваш" по самоназначение.

.
Благодяаря,за моя български.....
Ем...проблемите ми са,че съм онкоболна-оперирана съм от рак на матката-и сега имам новообразуване на черен дроб.....но...нямам като че ли намерение да се давам и съм решила да гладувам дори,но личната ми лекарка не съгласна с мен....сигурно се страхува....а как мога да се свържа с Д-р Михайлов? Че твърдо съм решена да вървя до край :922
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Taralegka написа:
cchery написа:

.
Благодяаря,за моя български.....
Ем...проблемите ми са,че съм онкоболна-оперирана съм от рак на матката-и сега имам новообразуване на черен дроб.....но...нямам като че ли намерение да се давам и съм решила да гладувам дори,но личната ми лекарка не съгласна с мен....сигурно се страхува....а как мога да се свържа с Д-р Михайлов? Че твърдо съм решена да вървя до край :922
Таралежче, виж този линк, в който се съдържа инфо за апарата ХАЙФУ, закупен в плевенската болница - той се бори именно с новообразувания като твоето в черен дроб - .

С д-р Михайлов можеш да се свържеш, за да запишеш час на телефони 028651182 и 0888496203. Желая ти успех и пиши как се развива лечението ти! :940 :940
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
tita

Мнение от tita »

Хм .. на интересна скала попаднах в уикипедия, изобразяваща стойностите на pH. Пояснявам малко: по-ниските от 7 са киселинни, по-високите - алкални.

Изображение

Ако някой отново има въпроси дали и защо да разрежда цитрусовите сокове с вода, моля да погледне положението им в горната таблица. :222
Портокалина

Мнение от Портокалина »

Благодаря, tita!
Полезно инфо! :524
И аз апелирам - разреждайте цитрусовите сокове, освен всичко друго неразреденият сок е вреден и за зъбите :222
danid
Философска система

Мнение от danid »

Здравейте,

Ще има ли детоксващи този месец? 23-25 са стандартните дати, аз още обмислям как и кога да се включа, но мисля, че поне 2 дни ще направя на черешки.
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
naskomimi

Мнение от naskomimi »

Здравейте и от мен!
Аз съм на линия ако сме живи и здрави от 23-ти. Налага ми се, защото ми предписаха антибиотик, но аз не го купих и не го пия...Той доктора няма да разбере - най-много да не ми минат колите, но то и от антибиотика нямам гаранция, ами и по-големи гадости ми навлича. :126 Така че трябва да съм на линия. И все ми се иска като имам възможност да съм си стриктна и да си правя по три дни и досега не съм се излагала.
Ще пробвам на ягодки, че имаме домашни на двора. :1216 Само се чудя дали да ги ям цели или да ги смеля с пасатора и тогава да ги разредя с вода - като цитрусовите сокове. Нямам сокоизстисквачка и не знам дали ще стане така с пасатора. Знам, че може и на цели, но бяхте писали, че най-хубав детокс става със сокове, та затова се чудя. :1044
Дано сме по-голяма групичка в най-хубавия месец. :922 Целувки!
:329
Заключено