Днес ми е много лежерно и спокойно, може да се каже, че петък ми е любимият ден. Обещава два свободни дни и се настройвам за приятното им прекарване. Нали знаете как понякога очакването е по-хубаво от самото изживяване

Да, даdexter написа: Нали знаете как понякога очакването е по-хубаво от самото изживяване
Обаче, я вижте до къде стигна само! Оранжеви песни, торти от моркови...Нели написа:Моля, изберете си цвят!Ver написа:Нели, за теб съм сигурна, че си рядка нощна птица с цвят презрял морков
[img]http://www.carrotmuseum.co.uk/photos/ci ... otslge.jpg[/img]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cchery написа:И нещо смешно ми се случва на тичането в парка - още от петък почна - един дядо ми подвикна, че искал нещо да ми каже. Казах му че като си направя обиколките, ще съм в състояние да говоря. И т.к. бях почти към края, но не исках да говоря с него, се наложи да тичам още с надеждата да си тръгне. И да - дядото си тръгна, но аз хлистях като пребито куче от допълнителните метри. Уви.... явно много високо съм хлистяла, щото дядофилът се върна и ми каза, че е писател и има едни разказ за възрастен човек и младо момиче и искал да ми даде книга да го прочета. Дали съм се усмихнала или не, въобще не знам.... но казах:
- Ок, аз съм си парка така или иначе, ако ме видите, дайте книгата!
- Студентка ли сте?! - дядото нещо любопитства.
- Не, работя!
- Оооооо, вече и работиШ!
Аз обаче не се впуснах в обяснения коя и каква съм и подминах. Мислех си, че тази сутрин вече ще е забравил, ноооо не - дядофилът беше в парка и отново се опита да ме заговори в края на тичането ми, когато нямам сили даже да дишам, камо ли да комуникирам:
- Нося Ви книгата!
Само махнах с ръка, че не ми е до това сега, но чувам зад мене:
- В кой клас си?!
![]()
![]()
![]()
![]()
Такаааааа! Онзи ден бях студентка и поднесох голямата изненада със съобщението, че все пак работя. Тази сутрин вече съм понижена в ученичка- класа поне мога да си го избера сама. Първоначално ми се говори на "Вие", после границите бързо падат и съм "ти"....... въобще луд дядо!
danid написа:Мразя, подобни старци, Чери. Помня един колко нахално се опитваше да ме покани на среща преди години в трамвая. Той над 60, аз едва на 18. Изобщо нормални ли са подобни хора? Изпитвам ужас като си помисля, че другия път може да е някоя от дъщерите ни и да няма смелостта да му тегли една... А в работата случвало ли ти се е? Ужасно, и все подобни чичковци, около 60-годишни. Веднъж на среща на управители в бранша ни, един ме сваляше даже пред жена си... Думи нямам просто, но явно им е връзвало щом го правят. /тук трябваше да е повръщащото човече, но не го намерих/![]()
И такааааааааа - да ви кажа само развръзката по случая без друг коментарellyto написа:Чери, голям смях с този дядо![]()
![]()
Много е досадно такива възрастни хора като свалят някоя по-млада дама....неприятно, досадно ...ама поне ти е направил страшен комплимент, щом те е определил за ученичка
![]()
![]()