КОЛЕДАТА на меците!!! Къде, кога и по какъв начин?!

Свобода на словото
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: КОЛЕДАТА на меците!!! Къде, кога и по какъв начин?!

Мнение от cchery »

Ами таковата...... ако нещо все пак вътрешно ви трепне, па пожелаете да се видим, може и да дадете знак :523 :523 . Не ме прощавайте за сарказъма, защото е несериозно да заявиш на някого, че искаш да се видиш с него и после нищо да не направиш. Предполагам, че и аз влизам в тази графа.

И така, аз се включвам с последни предложения по темата - 19-и или 20-и декември, може дори и 22.

1. Ресторант "Едно време" - намира се в езерото Ариана. За 19-и декември (четвъртък) имат свободни места за група с нашите размери (за 20-и ресторантът е ангажиран, не питах за неделя 22-и). Има програма в заведението, която представлява малък оркестър с 2 певици, които изпълняват народна музика - не се пее ЧАЛГА! Резервацията може да стане и по телефона.

2. Да гледаме - комедия, която много ми похвалиха и после да седнем на ресторант в мола, в чието кино ще гледаме филма. Специално на мен няма да ми е проблем да го направим и на 22-и. Но определено може и на 19-и или 20-и, ако някой ще пътуват.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
danid
Философска система

Мнение от danid »

Аз мога и на трите дати. Може би 22 е най-добре, за да е удобно за Фюти, но ако не се лъжа Боби ще пътува???

Не обичам да ходя на кино, не знам защо, може би имам някакъв детски лош спомен... но ако решите това да е съм навита. По принцип ако е 22-ри предпочитам да мога да си взема и домочадието, но пак не е задължително.
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
ellyto

Мнение от ellyto »

Аз няма да мога на 19 и най-вероятно на 22 сигурно няма да съм в СФ. Така, че аз съм за 20, което е петък. Ресторант Едно време е много хубав, вкусно и уютно, малко скъпо, но все пак дет се вика не ходим всеки ден :)
Надявам се да има повече желаещи за петъчния ден, за да мога и аз да се присъединя :222
Това с филма е добра идея, но аз бих предпочела тези 2 часа да ги прекараме в приказки, тъй като и без това времето не ни стига да се наговорим :)
Като цяло петък 20-ти декември на много места ще е пълно, защото всеки гледа да си организира някакви фирмени мероприятия, празници ала бала и повечето заведения са фул от всякъде.
Винаги остава варианта да отидем при Фюти, но предполагам и на нея в този период ще й е доста натоварено в ресторанта.
Peteto

Мнение от Peteto »

Здравейте мили момичета,

от доста време не съм се вясвала, за което няма извинение, но такава ми е работата.... :roll:

Та да се включа и аз към дискусията за коледната сбирка - на мен ми харесват датите 20 и 22 - на която от двете се спрете ще се съобразя с вас. За мен мястото не е от особено значение - важна е компанията.

Ето и един поздрав от мен за вас:
http://www.youtube.com/watch?v=RBumgq5y ... E&index=11
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Аз повече клоня към 19-и. Но мисля, че и на 20-и няма да имам проблем. Но ако остане втората дата, то тогава дайте предложение къде да сме! Ресторантът, който предлагам за 19-и, е зает в петък!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Привет и от мен.
Аз съм командировка петък и събота. Тоест възможна ми е само неделята. Не се съобразявайте с мен, защото май само аз съм твърдо за 22, но все пак, ако остане за тогава съм на линия. В ресторант Едно време съм ходила преди много време и не беше лошо, но няма значение къде ще сме, важно е да сме заедно! Ако се разминем ви пожелавам весело изкарване.
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Аз на 22 ще пътувам . Така ,че за мен 19,20 са ок ,но ще се включа малко по късно))). Стози ресторант съм съгласна защото ми е близо и ще стигна бързо до вас )))) преди да се напиете с коледно вино)))))
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

19 и 20 са ми ОК и двете дати :)
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Мили момичета, опитвам се да направя някакъв анализ на писаното от вас и в крайна сметка излиза, че колкото хора - толкова и дати! :1062

Аз предлагам 19- декември, четвъртък, в ресторант ЕДНО ВРЕМЕ! Часът да е 20 часа ..... Заемам се с това да резервирам в ресторанта.

Ако някой настоява за друга дата, съм налична и аз по всяка вероятност, но оставям този някой да организира срещата и да ни покани! :427 :427

Ако ви харесва моето предложение за 19-и и искате да дойдете, пуснете по 1 постинг!

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Аз ще дойда, да.
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

OKI ,ЧЕРи ще дойда ,но по- късно . Че знаете - на работа съм )))
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Публикувай отговор