И за здраве и за лек с детокса влизам в нов размер

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Re: И за здраве и за лек с детокса влизам в нов размер

Мнение от bobichan »

Ееее, сменили са ми ранга :1099 :1099 :1099 Супер са тия модератори, не ги познавам, ама браво :222 , веднага изпълняват желания :326 :326 :326
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
naskomimi

Мнение от naskomimi »

Здравейте, момичета!
Имам проблем с този детокс и така ме е яд :126 Нали ви писах, че в момента не пия нищо, и затова ще направя, че предишните месеци ми правиха стимулации за инсеминация и нямаше смисъл....Сега чаках цикъла, за да се подготвяме за последната инсеминация, но ми подрани цикъла :mad: Дойде ми днес, което ще рече, че в сряда на 15-ти най-вероятно ще почвам да пия клостилбегит :328
Моля, посъветвайте ме какво да правя....Знам, че инсеминацията и борбата за дете в момента е по-важна, но знам, че тялото ми крещи за детокс от няколко месеца хормони и простотии.....
Много ми се искаше да си направя хубав тридневен детокс...А сега...дали все пак мога да си го направя, въпреки, че на втория, третия ден и на захранването ще пия хапчета....Знам, че не е редно да се пие химия, като се чистим, но все пак не е ли по-добре така, отколкото никак?

Ще чакам с нетърпение отговори на по-вещите от мен и дано ме успокоите и ми кажете, че няма проблем да си направя нормалния детокс, па макар и с хапчета....

Хубав и много усмихнат ден, момичета!
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

naskomimi нямам опит в инсиминациите, слава богу, а и искрено ти пожелавам и на теб тази да ти е последната :524, но моята логика е - така и така ще ги пиеш тия хапчета. Пречисти се! АКо щеш дори измести детокса 1 ден напред или се захрани малко по-рано. Правенето на детокс по пълнолуние е за постигане на максимален ефект, тъй като си принудена от обстоятелствата, да кажем ще се стремиш към оптималния. Така бих направила аз, не ангажирам никой с мнението си, но според мен всяко пречистване е от полза.
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Привет, момичета!
Не спирам да чета из форума и ако трябва да съм честна, направо съм ШАШНАТА...! Само до преди няколко дни си мислех, че знам почти всичко за детокса, захранването и здравословното хранене, а май се оказва, че това което знам аз е капка в морето сравнено с всичките знания които имате вие...! С ръка на сърцето си признавам, че има дооооста неща , за които чувам за първи път... Но bobichan е права, по-добре късно , отколкото още по-късно...! Разбрах само, че имам още много неща да уча!
До сега винаги съм захранвала само 1 ден, според указанията на д-р Михайлов. Сутрин плод, към 10.00ч овесени ядки, на обяд картофена салата или варен ориз и за вечеря картофена салата с малко обезсолено сирене. Това е. Винаги захранвам така, веднъж само опитах със зелева салата, но после няколко дни ме боля гастрит и повече не съм повтаряла.
Bobichan, благодаря ти за насоките към другата тема, ще се постарая, ще си пусна моя темичка с моята "история" и желаните цели и ще разкажа всичко там! А сега имам само едно въпросче , което ме мъчи: понеже снощи приключих с приема на АБ, мислех от понеделник да стартирам Опашката. Но нали детокса започва във вторник, та се чудя , по време на детокс прави ли се опашка или по-добре да изчакам да мине и тогава да я започна...? За първи път ми се случва тази ситуация и за това се чудя, какво ще ме посъветвате?
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Привет Бъни. Винаги е така, колкото повече знаеш, разбираш че толкова повече не знаеш. Питай, каквото не ти е ясно, тук има доста информирани по здравословните теми девойки.
Опашката си я почвай веднага. Хомеопатията не влияе на детокса, както и детокса на хомеопатия. А пробиотиците дори са препоръчителни по време на детокс.
Относно захранването имаше специална тема, където дискутирахме преди време именно факта, че трябва да се прави 2-3 дни. Защото Док винаги е казвал, че месо трябва да се яде едва на 3 ден, а много момичета си минаваха на стандартно хранене още на 2 ден. Лично аз смятам, че не е редно да се захранва със сирене на вечеря. Това съм го писала в темата от преди 2 години. Въпреки, че и аз така захранвах в началото.
Тази пролет излезе и книгата на Надя Петрова, която се казва 14 дни детокс. Струва си човек да я прочете. В основата си тя пак е 3 дни соков режим, но имаш една седмица преди това подготовка и една след това захранване. Да една седмица захранване! Има постепенно преминаване от соков режим на сурова, твърда храна, после готвена и така.
Дори и да не я четете, помислете върху това захранване и върху тази подготовка, за да става всичко плавно, леко и най-вече резултатно!
naskomimi

Мнение от naskomimi »

Бобичан, благодаря ти за отговора! Точно от него имах нужда... :329
Все пак реших да си направя детоксикацията, както си й е реда, но сега четох, четох назад в темите и много се обърках....
Знам, че имаше нещо свързано с ансола и приема на други лекарства, засилваше ли действието им или го намаляше? Имам такъв спомен и се извинявам, че питам, без да съм го намерила в старите теми и да го прочета оттам, но опитах да намеря отговора и ме заболя глава, а нищо не сторих :oops:
Та, извинявайте, сигурна съм, че има отговор на въпроса ми, но ще се радвам да ми помогнете: Английската сол засилва или намаля действието на други лекарства?

Благодаря предварително и ви желая хубав и слънчев ден!
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Наскомими, не ми е попадало такова инфо, но аз доста време не съм чела, защото правих други хранителни режими, включително и два други детокса и включването на още един щеше да ми дойде в повече. Дано някой се включи с повече коментари.
След поста вчера си мислих да ти кажа, че след гладуване по принцип се забременява по-лесно, ако все пак решиш да го направиш.

А днес на обяд си говорихме с майка ми за английската сол и се замислих. Тъй като тя трябва да е на тридневен соков режим, но сутрин трябва да пие шот от пшенична трева или спирулина, тоест няма да пие АнСол, се замислих дали да не го направя и аз така. И пшеничната трева и спирулината имат силно детоксикиращи свойства, така че спокойно според мен биха заместили английската сол. А и доста автори препоръчват този начин за детоксикация. Чудя се още, защото желанието ми беше да направя един класически детокс по метода на Док, но ако ти имаш притеснения за солта, а и има от къде да си намериш качествена спирулина (не знам от кой град си, за да те упътя, къде можеш да намериш) можеш да пробваш този метод. Аз може би все пак ще се спра на солта, защото с пшеничната трева не се получава такова пречистване на стомаха и на дебелото черво, а на мен това ми е важно в момента.
Пшеничната трева е с много по-мощно действие, но трябва да си купиш голяма разфасовка и ако няма да я използваш за друго не си заслужава. А спирулина можеш да си вземеш на хапчета и после да продължиш курса. Ще помоля и Ели да се включи в дискусията, за нея знам, че е пила спирулина, а и има опит в хормоналните терапии и инсиминацията.

Е, момичета готови ли сте? Купихте ли плодовете, ако не сте утре е последния ден преди старта.
Приятна неделя от мен.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

naskomimi написа: Та, извинявайте, сигурна съм, че има отговор на въпроса ми, но ще се радвам да ми помогнете: Английската сол засилва или намаля действието на други лекарства?[/color]
Аз като че ли също не съм срещала нищо по въпроса :1044 :1044 . Или поне не си спомням. Дано се включи някой, който е наясно.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
naskomimi

Мнение от naskomimi »

Боби и Чери, благодаря ви за отзивчивостта и съветите! :922 :922
Все пак ще си се спра на ансола, защото наистина имам нужда от детокс, а за ленивите ми черва и подуване да не говорим.....все щях да си правя режим с овесени ядки и т.н., но два дни правя и ходя, а на третия като спра - нищо...калпазанска работа...
Така че не ми се рискува с друго, освен с ансола, защото знам, че тя си ми действа супер разхлабващо....С доки няма да разисквам въобще, защото той ще ми отрече детокса, така че каквото-такова...Само дано не намаля действието на лекарствата, защото все пак нали изтегля токсините към червата и може би ще има такъв ефект, но каквото стане. Боби, благодаря за надеждата - за детокса и забременяването, но и това няма ефект...миналата година правих всеки месец детокс.....а все пак се борим за дете от 6 години и половина....така че всичко е изпробвано без ефект...

Както и да е - стига съм спамила с моите неща и да се съсредоточим върху същественото - а именно - първият страхотен детокс за годината! Сигурна съм, че ще е най-резултатен като се има предвид предшестващите го празници и ядене на корем...
Аз съм се подготвила с 15 грейпфрута за трите дни, яйца си имам домашни, така че съм 6. Иначе от снощи такава магарешка кашлица ме е хванала....цяла нощ кашлях и ме е яд сега...Днес ще се наблъскам със сиропи, пръскала и т.н, а утре вече дано съм по-добре, за да избегна всякакви неща, а ще пия чай от мащерка и така...

Наистина много малко момичета практикуват този вид - с грейпфрутите и белтъците, но аз за пръв път пробвах с тях - и то три дни, по стриктна и хард система и издържах. Дори на третия ден вече не можех да изям грейпфрут и белтък...А и съм имала най-голям ефект от този вид детокс, откъм килограми, кожа, сантиметри и т.н.
Но, всеки си знае кой е неговият детокс и ако все пак сте си свикнали и си харесвате друг вид - няма никакво значение.

Много, много целувки за хубав и усмихнат ден от мен!
Kalia

Мнение от Kalia »

naskomimi, женските проблеми се лекуват изцяло с гладолечение.Дори и запушени фолопиеви тръби.Има описани много случаи по руските форуми.Чела съм за такива случаи.Стига човек да е нахъсан. :524
А колкото до хапчетата и детокса - няма проблеми - ако говорим за 3 дни на плодове или сокове.При плодовите режими дебелото черво започва да се изчиства чак след 7-8-ия ден,така че надали до 3-ия ден ще има проблем с хапчетата. Би имало проблем ако говорим за чисто гладуване - само на вода, но не и при плодово-чаените режими или соколечението.
А английската сол може да се замени успешно с чай от майчин лист(сена).
Колкото да захранването - не е сложно,ако режима е 3 дни. По-сложно става вече,ако е 10 или повече дни. :idea:
Но всъщност идеята на детокса не е храненето,а НЕхраненето и по-точно храненето с повече натурални храни и по-малко готвени,месо и млечни продукти.
Някой беше писал за закуската - по принцип не е хубаво да се яде до обяд, защото сутринта продължава пречистването на органите и системите в организма.Може към 11.00 да се хапнат плодове,а в 12.00-да е обяда.Плодовете винаги се консумират половин,един час преди основното хранене и никога след него, защото ферментират и не се усвояват.
rosa_bg

Мнение от rosa_bg »

Здравейте момичета!
Влизам с молба за помощ. От доста време из къщи сме болни и вече не знам грип ли е, вирус ли или бактерии. По коледа бях на спешен кабинет с болки в ушите, седмица по-късно също ми се обадиха. Кашлям (трахиална слизаща към бронхите) и джипито ми изписа синекод, но аз не съм мн сигурна дали как се отразява на организма ми. Някак не вярвам на лекарства на които пише, че потискат. Лекувах хрема с чай от лайка, сол и прополис и комбинирах с капки алое. Алоето пресушава невероятно носът и няколко часа нямаш никаква хрема. Което ме наведе на мисълта, че и то може да не е особено полезно. Само дето от вчера съм със синузит (сама си го диагностицирах). Имам тежест в челото, особено когато се наведа и имам усещането че носът ми натежава. Правих си нагрявка със сол, два пъти си правих прочистване с мед, купих си хомеопатия (препоръчана от док.Михайлов в една статия) Не съм започнала АБ, защото кърмя, но много се притеснявам да не стане по-голяма белята от ината ми. Малкия също беше болен, но вече е на оздравяване. Каката е почти на моя хал. Сега въпросът ми. Как мислите дали може да се овладее положението с хомеопатия и детокс? Приемам съвети всякакви, защото никога не съм имала синузит.
Сега да споделя и за детокса, че някой питаше - аз съм правила този с грейпфрути и белтъци - много е лек. Не смогвах да си изям всичко.
Заключено