ехо 2 и още нещо

Свобода на словото
Заключено
Мари-Жоли

Re: ехо 2 и още нещо

Мнение от Мари-Жоли »

cchery написа: Онзи ден се сетих пак за Джия, за Исето, за Елисчето, за Елкрато, за Мац, за Краси /Вики/...... все мацки, които отдавна не съм "виждала" тук. Надявам се само да са добре и някой ден да ни го кажат сами! И Мари-Жоли се позагуби, но все има надежда.
Чери, сладурке, тук съм от време на време, даже днес писах с малко закъснение в темата за поредния детокс. Просто си имах главоболия с дечко, отново болести, отново стрес...та затова не намирах сила и желание да пиша и чета. Е, преборих болестта за пореден път и съм страшно горда от себе си!
С Фюти говорих да кача аз малко снимки от срещата ни с нея, но сега отново няма да го бъде това, защото трябва малко да им понамаля размера, а доста ми се спи... :947 :944
Сега се включвам най-вече, защото обещах на Исето да я извиня пред всички вас момичета(тя така каза!), че не се включва от доста време, но вината била в това, че лаптопа и е претърпял бедствие с някакво цунами, което се изляло от една чаша... Така че сладурки, всички, които познавате Исето пряко и задочно, приемете много здраве от нея!
Това е от мен засега!
Лека нощ и приятни сънища на всички без изключение!
Поздрав от мен с нещо доста любимо "по русскому" ;) : http://www.youtube.com/watch?v=Rav-frJx ... re=channel
Мари-Жоли

Мнение от Мари-Жоли »

Хей, миличка Фюти, виждам те! Прегръдки от мен!!!!!
И поздрав, разбира се: http://www.youtube.com/watch?v=tRVMTX-P ... re=related
Mrav4o

Мнение от Mrav4o »

Добро утро!
Денят ми започва с усмивка и настроение.
Пожелавам ви и на вас :329

Който обича кафе:
[img]http://4.bp.blogspot.com/_C_LG_SLrcBM/S ... %D0%B5.jpg[/img]

Времето си е студено и който предпочита да се стопли:
[img]http://kafe-italiano.hit.bg/img/4ai.jpg[/img]
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

Добро утро и от мен , Мравчо благодаря за чайчето и кафето :923 :923 :923
valrus

Мнение от valrus »

Любов,Добро,Усмивки,Слънце,Рай-ха сега,тълкувайте де.Вер ,сънувах те,че се познаваме тоооолкова отдавна,че дори бяхме на екскурзия,нямаше мъже,деца,бяхме още момичета.Малееее,полудявам....или сме се срещали в предишни животи :1044
Мравчо,дано се оправяте,ние така започнахме да кашляме,та стафилокок си набарахме,взеха ни секрет само от носле. :923
Еми,ако кашлицата е звънка,суха,дрънчаща-дай Спонгиа 9 :923
Марижоли,дано се оправите бързо,бъди спокойна,всичко ще отмине и ще се нареди :923
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Добрутроооооооо!!! :D :D :D :D Вале, виждам те........ :222 :222 . Аз пия второто си кафе за деня. Не че ми се пиеше, ама като се появи колегата и си направи за него от черната напитка, и като се размириса едно хубаво ......... и сега правя това :722 и това :529 , а след малко се захващам за сериозна работа!!!

Мари-Жоли, четох, че сте имали проблеми пак и се радвам, че всичко се е оправило. Обикновено така се случва като тръгнат дребчовците на градина и ясла. После нещата се оправят - съвсем сериозно го говоря! Благодаря за поздравите от Иската...... знаех си аз, че нещо се е случило.

Знаете ли какво исках да ви пиша още. Вече сигурно сте разбрали, че парите за Билянка от Плевен са събрани. Това, което не знаете сигурно е, че тези пари са събрани за ..... 19 дена!!!!! И са събрани не с мега-спектакли по водещите медии в прайм-тайма, а от кампания като тази, която Ауди Клуб България направиха в неделя с автошествието и ...... от обикновените хора , които приеха проблема на Биби присърце. Всичко, което съм искала да кажа по този случай съм го написала в постинга в блога ми. А това, заради което пиша сега е да ви обърна внимание на това, че нещата в тази страна се получават, когато участваме в тях. И да ви призова, ако се случи така, че тъпутатите наистина не приемат присърце забележките, които имаме към поправките в закона за горите, да дойдете на следващия протест!!!! Много ще е хубаво да сме заедно и да ни видят..... всички!!!! И ако пък кажете на още 2-ма приятели и те доведат по още двама... страхотно ще е. Вижте какво ще се случи, ако се приемат поправките в закона за горите:

- Някои от заменените гори ще могат да се застрояват.
- Държавните гори в защитените територии като Витоша, Рила и Пирин ще може да стават частни.
- В горите ще може да се строят например ски писти и вятърни централи, но изсечените терени ще продължат да се водят гори.Това ще спести много средства на инвеститорите, тъй като няма да се променя статута на земята, за което до сега те трябваше да си платят на държавата. Те ще бъдат облекчени, но за сметка на кого?
- Управлението на природните паркове ще мине от държавата към общините. Дадоха се примери за община Царево , която знаете щеше да ликвидира за малко Природен парк Странджа, ако не се бяха намесили природозащитниците. Община Сливен също е направила своите негативи по отношение на местния парк "Сините камъни".

До какво ще доведат тези промени, ако бъдат одобрени:

1. Ще могат да се продават гори.
2. Ще могат спокойно да бъдат изсечени тези продадени гори и да бъдат застроени освободените от тях площи.
3. Ще бъдат загубени редки животни, билки и дървесни видове.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Mrav4o

Мнение от Mrav4o »

Вал, благодаря.
Всичко мина добре, малкия се оправя, продължавам си лечението, а доката мисли, че е помогнал АБ :221
:423 , не и казвайте :221
КАката има леко зачервено гърло и каза да и давам хомеопатични лекарства, в другата тема ще пиша за това.
Исках да и взема секрет от нослето, а тя каза че се взема от гърлото :1044 и взе.
Носа и е запушен и кашлицата и е от хремата.
Малкия имал някакви бактерии, ама не били проблем и те се намирали предимно в червата или нещо подобно ми каза.

А колко притеснена тръгнах днес, но се радвам че всичко е наред :524
Не знам аз ли се справих, навреме ли хванах вируса или те са настинали леко и бързо се възстановяват.
Mrav4o

Мнение от Mrav4o »

Чери, радвам се че са се събрали парите за момиченцето :326
Дано и лечението и мине успешно.

За протеста, в София ще е нали?
Кога и в колко?
Аз няма как да дойда, но ще потърся във фейса, които приятели са от там, да им пиша, ако знаят поне да им припомня.
Имаше подписка от РЗС, точно за това и аз се подписах.
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Еми,ходих до магазина за играчки. Първо не можаха да я открият,после 2 часа ровиха в склада,после се оказа че продавачката идея си няма какво аджеба прави тая играчка. С 300 зора я накарах да отвори кутията (била запечатана) и от това,което успях да видя разбрах,че това нещо се включва към телевизора и с един химикал пишеш върху една дъска (прилича на обикновените магнитни дъски),върху нея има различни копчета,с които се сменят различни игри и служат като боички за оцветяване.Игрите не са нищо особено,нищо по-разично от това,което има във всеки един сайт за игри-оцветяване,пъзели,смесване на цветове...
Ти си прецени,според мен не си струва. Но ти си знаеш.
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

Благодаря ти много Зори, страшно много ми помогна :D :923 :923 :923 спести ми 50 лева :221 БЛАГОДАРЯ ОЩЕ ВЕДНЪЖ! :923
Мари-Жоли

Мнение от Мари-Жоли »

Еми, сладка приятелко, страхотен подпис имаш!!! Направо ми събра очите с него вчера! :221
:329
Между другото, радвам се, че чрез наша Зори, си спести паричките и сега ще можеш да избереш нещо наистина хубаво за Алекс-художничката! :954
Заключено