Браво Цвети за куража и добре дошла! Очаквам килцата и снимките до петък момичета.
Хайде че е наблизо вече, почти започваме!
Както вече отбелязах преди в началото победителя в категорията ще е този който има най много изгубени кг за трите месеца.
Хайде на заявките момичета....чакам заявките ви на лични!
Tami, има ли вече някой записал се за първата категория? Като чета до тук май всички са за втората. Аз мисля да се запиша за първата, но да не се окаже, че съм си само аз...?
Привет,
Хайде и аз да се запиша с надеждата, че това ще ме мотивира допълнително. Твърдо съм към втора категория.
Най-къно на 1 февруари ще пусна снимка, актуални данни - веднага на лични.
Успех на всички дами.
Здравейте момичета.
Аз съм нова във форума. Преди това не съм писала, но винаги съм се интересувала от интересните ви теми. Сега реших и аз да се включа в играта за здравословно хранене. Да си призная никога не съм правила диети, защото не съм имала нужда, но когато човек мине 30 години и роди 2 деца вече започваме да се закръгляме и най-вече ние дамите. Аз ще се запиша в 1 категория, защото имам нужда да сваля около 5-6 кг. Но да си призная не съм сигурна дали ще успея. Напоследък така ми се услажда всичко, че постоянно се изкушавам. Надявам се да се подкрепяме и настина да има резултат от здравословната диета.
Тами, ще си дадеш ли мейла, защото на лични няма как да се пащат снимки а нещо нямам желание да се изтипосвам в цялата си прелест за всеобщ оглед по разбираеми причини
Бъни написа:Tami, има ли вече някой записал се за първата категория? Като чета до тук май всички са за втората. Аз мисля да се запиша за първата, но да не се окаже, че съм си само аз...?
Бъни, сега има вече две кандидатки в първата категория. Така че няма да си самичка. Ще се състезавате. А може и още мадамки да се запишат утре. Дано!
Пете, много благодаря за интервюто. Много ми хареса. И дано повечко от нас да имат такова желание и постоянство за да постигнем целта си. Ти няма ли да се записваш в конкурса?
Браво Марго, записана си вече мила! Само снимчицата също на лични да ми се праща.
А ако не успявате на лични, може и на емайла ми.... tamara_walker@outlook.com
Здравей Зезе....и добре дошла. На правилното местенце си дошла. Тук се поддържаме и борим да станем, по-слаби, по-здрави и по-самоуверени в себе си! Взаимно си помагаме в добри и трудни дни и всичко така лесно се преминава и по-добри резултати жънем!
Ок момичета, не остана много време. Утре е последния срок за записване на заявките. Пращайте ми ги на лични с вашите килограми и снимки. Ако не успявате да прикачите снимките, тогава на моя емаил tamara_walker@outlook.com
Бъни написа:Tami, има ли вече някой записал се за първата категория? Като чета до тук май всички са за втората. Аз мисля да се запиша за първата, но да не се окаже, че съм си само аз...?
Бъни, сега има вече две кандидатки в първата категория. Така че няма да си самичка. Ще се състезавате. А може и още мадамки да се запишат утре. Дано!
Ами щом е така , пиши ме и мен за участие! Сега ще ти пусна на лични необходимите неща. Дано наистина се запишат още момичета, за да е по-интересно ...
Сега видях писмото в пощата си и веднага се нахъсах...Записвам се и аз, ако не съм пропуснала крайния срок
Ще споделя нужната информация до края на деня на лични, както е в регламента.
Записвам се за втора категория - неусетно за година съм натежала с 5 кг., като се има в предвид че, имах още 5 кг. за сваляне след второто раждане...
Много се надявам като сме в група да ми е по-лесно да се мотивирам и да си повярвам, че ще успея и този път
Тами, благодарности и от мен