ехо 2 и още нещо

Свобода на словото
Заключено
valrus

Re: ехо 2 и още нещо

Мнение от valrus »

олеся написа:
Ver написа: ... Магията не може да изчезне, докато вярваме в нея ;)...
:123 затова очаквам с нетърпение тези дни :123
:524 Аааааа така,това е цялата философия. :923
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

На Коледа стават чудеса...Вярвам в магията на Коледната нощ...Вълшебно време е това... :1057
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
Mstar

Мнение от Mstar »

Здравейте момичета!
Мравчо много е хубаво кафето ти днес! Предполагам - това е клавиатурата ти и любимото ти място,от което ни "говориш"?!
Вер много добре и хубаво казано!Коледа е дух,чувство,любов!
Чери много съжалявам,че не съм в София, за да мога да подкрепя физически протеста!Тази сутрин чух по "Денят....",че мисията за Биляна е завършила успешно! Много се радвам!
Фюти браво за успеха! Как ще се разделиш с малкия и семейството и ще отидеш да готвиш по празниците?Няма ли да ги вземеш с теб?
Мари-Жоли дано не се разболявате скоро,че доколкото "те познавам",и ти си била толкова болна, колкото и малкото ангелче!Липсваш ми.Много благодаря за поздравите от Исето - и тя много липсва,но сега като работи,предполагам,че няма време да пише!
Еми и на мен ми харесва тази джуджеса!Но ти си по-чаровна от нея/ по спомени от снимките ти/!
Еми - 1 справяш ли се с йога упражненията?Имаш ли полза? Къде се изгуби, сигурно имаш много работа? - то сега преди зимата колите или се стягат, или се чупят........
:329 :329 :329
emi-1

Мнение от emi-1 »

Здравейте момичета,
здравей Мими,наистина имам много работа и затова не пиша.Иначе ви шпионирам,както се изразява варненската сладурана Зори.Не ми е останало време за йога,но простите упражнения,които ми написа Вер,ги правя задължително преди лягане/тогава намирам време лично за себе си-около 00 часа,но не ми пречат за заспиването/.Надявам се събота-неделя да разуча още някое упр-е от йогата,за да добавя.
Не мога да не отбележа,че както винаги съм впечатлена от будната ни съвест-Чери.Що за малоумен закон са измислили пак.Не съм в течение на нещата,понеже не ми остава мн.време и за ТВ,но пък тук винаги получавам инфо,за което благодаря.
Поздрави за всички :923
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

Ver написа:Олеся, ето го отговора за мен (и аз вярвам в Дядо Коледа, ние си го наричаме Коледния Дух) :222 :
Магия в празника има щом има Любов, мисъл за другия (дори непознат човек), щом има спонтанна усмивка, щом си задаваме въпроса с какво да зарадваме хората които обичаме, щом усещаме онова треперливо чувство особено, когато подготвяме празника. Магията не може да изчезне, докато вярваме в нея ;)
Ти вярваш ли в магията на Коледа? Ако, да значи, че ще ти много лесно да го обясниш на момичето си.
ВЕР ВЕР, ВЪЗХИЩАВАМ ТИ СЕ, знаеш ли и аз мисля като теб, имам само един проблем трудно си отпускам душата, ЗА КОЛЕДА, какво да кажа повече, от това което ти си казала, ОБИЧАМ КОЛЕДА И ВЯРВАМ В ДЯДО КОЛЕДА, преди две години точно на Коледа си пожелах едно момченце, същото като ето това
[img]http://i609.photobucket.com/albums/tt17 ... 1290772423[/img]
[img]http://i609.photobucket.com/albums/tt17 ... 1290772474[/img]
[img]http://i609.photobucket.com/albums/tt17 ... 1290772510[/img]
[img]http://i609.photobucket.com/albums/tt17 ... 1290772546[/img]
И ГО ПОЛУЧИХ, това е най прекрасният миг в живота ми, децата ми те са прекрасни, много често на Коледа се сещам че съм получила всичко з а което съм мечтала!
Сега отново ще помоля дядо Коледа за един подарък,
да помогне на Алекс да спре да има вода в ушетата, да спрат проблемите с тези уши, да не се стига до сериозни манипулации!
Туй то разчуствах се :923 :923 :923
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

И си забравих мисълта но нищо, все пак открих прекрасни подаръци за децата, открих куклата която Алекс иска и така търсените от мен масичка и столче сгъваеми по натам ще пусна снимка ако някой се интересува
поздрави на всички от мен :D
Mstar

Мнение от Mstar »

Еми много хубао момченце!Но и кака му е сладка./нали е кака му?/И баткото!
Моята дъщеря също си мечтае за масичка и стол. И тя много обича да рисува и постоянно това прави.Така, че ще очаквам да видя какво си намерила.Аз не мога да намеря в нашия град, а на едно място дори ме излъгаха,че вече не произвеждали такива.А другият подарък,който тя иска от дядо Коледа е кукли Winx - луда фенка е на Уинкс.
:923 :923 :923
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

олеся написа:Е, като попрочетох в тая тема, видях кой ми е сложил тоя респектиращ ранг. Дъщеря ми ще се изкефи :fan , защото буквално я цититаш :plezya se :222 :plezya se :222 :plezya se
Оли, да не го счетеш за лично отношение..... това са си нормалните рангове, които сами си се сменят на определен брой мнения! Вярно е обаче, че аз съм ги мислила :1069 :1069 :1069 . И понеже като тръгваше мецата си мислех, че ако човек навърти и 20 поста тук, на непознатато място, ще трябва да е луд та........ Но ето, имаме си вече трошачи на клавиатури (Аси), постописци (аз :D :D :D ).

Мими, Мравчо, Емиблагодаря за подкрепата за гората! Не знам дали ще се стигне дотам, нооооооооо, ако се наложи, пак ще изляза. За всяко едно нещо ще излизам, защото ми писна! :126 :126 :126

Емка, ти верно много коледно вече го раздаваш. А и желанието ти към дядо Коледа не е нещо голямо, така че съм сигурна, че ще се сбъдне! :923 :923

Момичета, заключвам тази тема, т.к. мина 50-те страници и чакам първият престрашил се да пусне новата......... може и да е с коледно настроение още от заглавието! :954 :954 :954 :954
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Заключено