ФЕВРУАРИ ни намига, нов ДЕТОКС пристига

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Re: ФЕВРУАРИ ни намига, нов ДЕТОКС пристига

Мнение от mari_ko »

Здравейте :529 И аз съм тук :923 Че даже и придружена. За щастие от мъж, за съжаление само един и то собствен, но това са независещи от него недостатъци. Да видим до къде ще я докарам, че съм позагубила тренинг :222 Неприятното е, че мозъкът ми не е забравил отношението си към английската сол, но не му се дадох, нали е малцинство :plezya se
Успех на всички :922
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Чери,браво :326 Трябваше и аз да усетя и да си дръпна детокса по-рано.Сега малко ме е :126 Щото си знам колко ми са слаби ангелите-пресно месце,суджуци,луканки...Млъквам,че това не е най-подходящата тема за тези "благинки" и току виж някой ме :1058 Инак днес си купих цяла чанта портокали от Кауфланд -за детоксикиращите на промоция са на 0,89 лв - с идеята,че може да се вмъкна в детокса поне за ден.Обаче отидох в аптеката и въобще не ми дойде на ум да си купя англ. сол. Е,явно няма да е тоз мой детокс -щом не ми е в главата...
Марико :222
Успех мацки!
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Здравейте!
И аз съм тук! Нямах възможност от сутринта да се разпиша, но стартирах успешно. Всичко си върви по план! :roll: Започнах този детокс 65,300 кг. Точно 2 кг по-малко от старта на миналия детокс! :1216
cchery написа:Аз се включвам малко не на място, ама все пак... да обявя, че приключих успешно двудневния си детокс и днес ще захранвам само със сурова растителна храна. Което иде да рече - салатка на обяд и салатка на вечеря. За "десерти" помежду тях - сокове и плодове.
Чери, ти тихомълком си изкара детокса изминалите дни и сега ще ни "ядосваш" отсрани ли...? :1095 :221 :221

Желая успех на всички момичета! Приятен следобяд и хубава вечер! :527 :960 :529
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Бъни написа:
cchery написа:Аз се включвам малко не на място, ама все пак... да обявя, че приключих успешно двудневния си детокс и днес ще захранвам само със сурова растителна храна. Което иде да рече - салатка на обяд и салатка на вечеря. За "десерти" помежду тях - сокове и плодове.
Чери, ти тихомълком си изкара детокса изминалите дни и сега ще ни "ядосваш" отсрани ли...? :1095 :221 :221
Аааа, тихомълком - напротив - обявих се на всеослушание в тази тема, ама беше пуста по това време :1062 :1062 . А на тебе голямо браво за задържаните кг. Мисля, че няма да имаш проблеми с онова, което искаш да постигнеш. :954
mari_ko написа:Здравейте :529 И аз съм тук :923 Че даже и придружена. За щастие от мъж, за съжаление само един и то собствен, но това са независещи от него недостатъци. Да видим до къде ще я докарам, че съм позагубила тренинг :222 Неприятното е, че мозъкът ми не е забравил отношението си към английската сол, но не му се дадох, нали е малцинство :plezya se
Успех на всички :922
МариКо, ти да не си се объркала нещо?! Или аз недовиждам от много :1120 . Я пусни още един пост, че да се уверя в обективната истина за субективното ти участие тук! :221
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

cchery написа:
Бъни написа:
Аааа, тихомълком - напротив - обявих се на всеослушание в тази тема, ама беше пуста по това време :1062 :1062 . А на тебе голямо браво за задържаните кг. Мисля, че няма да имаш проблеми с онова, което искаш да постигнеш. :954
Чери, аз имах в предвид салатките дето си писала , че ще си хапваш... Че с тях ще ни ядосваш... :221
А за другото благодаря, дето се казва "Дай Боже от твойте уста в Божийте уши!" :329
Никога не е късно за ново начало!
diva

Мнение от diva »

Здравейте, момичета!
Набързо минавам, за да отчета успешен първи ден на детокса. Е, не е съвсем свършил, но не вярвам да имам изненади. Имам още две чаши сок. Мисля да си направя и чашка чай за лека нощ. Да се похваля - днес още не ми е студено :)
Успех на всички, които са тук :) Утре продължаваме ;)
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

:oops: аз май ще пропусна
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
rosa_bg

Мнение от rosa_bg »

Привет на всички! Честит празник на всички празнуващи днес! Аз мисля, че всеки подхванал детокса днес има повод да празнува, защото го прави от любов към себе си! И аз съм на линия от днес за двудневен детокс. Вчера нещо не ми се получиха нещата да започна, но днес е друго нещо. Освен това ми трябваше време да го осмисля. От разболяването свалих кг и не ми се искаше да става мн драстично, та затова 2 дни е идеалният вариант. Успех на всички, че днес е трудна работа!
zezata

Мнение от zezata »

Привет и от мен!
Като за начало детокса за мен се оказва много приятен. Чуствам се чудесно! Вчера като изпих ан.сол много не ходих в тоалетната и затова днес реших да я увелича и изпих едно пакетче. Малко в повечко ми дойде, но не съжалявам защото ще се прочистя добре. Хрупам ябълки на поразия и пия чай. Не ми се яде и нищо не може да ме съблазни. Днес сме на ресторант, ама каквото дойде. Запасила съм се с ябълки и май там ще ги вадя, че много ми се иска да приключа детокса успешно.
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

zezata написа:Вчера като изпих ан.сол много не ходих в тоалетната и затова днес реших да я увелича и изпих едно пакетче.
:eek: :eek: :eek: Ти направо ме разби! Хората една лъжица не искат да изпият...ти цяло пакетче! :221 Иначе браво за ентусиазма и упоритостта! :326 Желая ти много желязна воля довечера в ресторанта! Все пак 2 глътки винце няма да те провалят, споко!Все пак е празник, и ние душички носим... :1062
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ей, момичета.... нещо сте се позагубили тук ми се струва. Или пък празнувате :1044 :1062 . Каквото и да е, искам да ви кажа, че любовта ни води във всяко едно наше начинание. Дори и при детокса..... така че, който днес се чуди на акъла си защо въобще се е навил да детоксва, нека не забравя, че е от
rosa_bg написа:любов към себе си!
Роза, много добре казано! :326 :326 Браво на теб и на Цеца, които не сте се отказали.

Искам да вдъхновя и всички останали с онова, което ни е написала Бъни в нейната си темичка в подфорум "До стената" -

http://forum.metsababa.net/viewtopic.ph ... =15#p38174" onclick="window.open(this.href);return false;

Ето кратък цитат от началото на постинга, колкото да ви заинтригувам :D : "Свалих 2 килограма и успях да ги задържа до сегашния детокс, но като се замисля, това май е една много малка част от целия благотворен ефект, който оказа върху моя организъм всичко, което предприех, промених или премахнах от менюто и ежедневието си!"
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Заключено