Успех на всички

Чери, ти тихомълком си изкара детокса изминалите дни и сега ще ни "ядосваш" отсрани ли...?cchery написа:Аз се включвам малко не на място, ама все пак... да обявя, че приключих успешно двудневния си детокс и днес ще захранвам само със сурова растителна храна. Което иде да рече - салатка на обяд и салатка на вечеря. За "десерти" помежду тях - сокове и плодове.
Аааа, тихомълком - напротив - обявих се на всеослушание в тази тема, ама беше пуста по това времеБъни написа:Чери, ти тихомълком си изкара детокса изминалите дни и сега ще ни "ядосваш" отсрани ли...?cchery написа:Аз се включвам малко не на място, ама все пак... да обявя, че приключих успешно двудневния си детокс и днес ще захранвам само със сурова растителна храна. Което иде да рече - салатка на обяд и салатка на вечеря. За "десерти" помежду тях - сокове и плодове.![]()
![]()
МариКо, ти да не си се объркала нещо?! Или аз недовиждам от многоmari_ko написа:ЗдравейтеИ аз съм тук
Че даже и придружена. За щастие от мъж, за съжаление само един и то собствен, но това са независещи от него недостатъци. Да видим до къде ще я докарам, че съм позагубила тренинг
Неприятното е, че мозъкът ми не е забравил отношението си към английската сол, но не му се дадох, нали е малцинство
![]()
Успех на всички
Чери, аз имах в предвид салатките дето си писала , че ще си хапваш... Че с тях ще ни ядосваш...cchery написа:Аааа, тихомълком - напротив - обявих се на всеослушание в тази тема, ама беше пуста по това времеБъни написа:Чери, ти тихомълком си изкара детокса изминалите дни и сега ще ни "ядосваш" отсрани ли...?cchery написа:Аз се включвам малко не на място, ама все пак... да обявя, че приключих успешно двудневния си детокс и днес ще захранвам само със сурова растителна храна. Което иде да рече - салатка на обяд и салатка на вечеря. За "десерти" помежду тях - сокове и плодове.![]()
![]()
![]()
. А на тебе голямо браво за задържаните кг. Мисля, че няма да имаш проблеми с онова, което искаш да постигнеш.
![]()
zezata написа:Вчера като изпих ан.сол много не ходих в тоалетната и затова днес реших да я увелича и изпих едно пакетче.
Роза, много добре казано!rosa_bg написа:любов към себе си!