КОНКУРС ЗА "ЗДРАВОСЛОВНО ОТСЛАБВАНЕ - Пролет 2014"!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Публикувай отговор
danid
Философска система

Re: КОНКУРС ЗА "ЗДРАВОСЛОВНО ОТСЛАБВАНЕ - Пролет 2014"!

Мнение от danid »

Извинявай Тами, но нямам какво да отчитам и затова не съм се появявала.

Но не ме отписвай, моье пък този месец да наваксам :221

Успех на всички
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Хилоу :954 Минавам съвсем на бързо да кажа, че нещата при мен вървят добре и имам малък минус :954
Ели, ще изгледам филмчето.Знам, че ще ми е от полза.Благодаря ти за хубавия пост :940
Тами, извинявам се за объркването покрай мен, но това стана заради смяната на кантарите и връщането на на сваленото :oops:
Поправи първоначалните килограми на 102 и за 2 месеца 1,400 .
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Tami

Мнение от Tami »

Здравейте момичета!

Първо искам да се извиня че не успях да пиша по-рано, но съм забелязала че когато планирам нещо и кажа за него, и не знам по каква причина се променя ситуацията и не се случва това което съм планирала. Както тази вечер...разсипа ми се тенджерата със супата и ми отне почти 3 часа да изчистя след това. Децата да приспивам и седнах да пиша, а очите ми залепват, но трябва още да изведа кучо навън и да прибера котьо. :)
Но...обещах да обявя резултатите от междинното класиране и ще го сторя сега, макар със закъснение!
Водеща е Сладка Дебеланка и почти веднага след нея се нарежда Красимира
Благодаря на Зори и Дарито, Данид и Виолеткатана за отчитането днес.
Момичета, ще пиша утре по-подробно. Сега отивам да гушкам възглавницата ми, защото наистина не виждам повече. Лека нощ и приятни сънища.
rosa_bg

Мнение от rosa_bg »

Здравейте момичета!
Доста се позагубих, но комп ми сдаде багажа и известно време бяхме без. Освен това реших и да си размърдам д-то и да взема някой изпит. В резултат формите и кг ми останаха на заден план. Съответно и няма какво да отчитам. То май най-добре и да ме пишете издъхнала на първите метри от състезанието. Отчитам липса на мотивация, а при мен ако тя не дойде нищо не ми се получава. Освен това съм забелязала, че като се нагърбя с мн неща и мноооооого се дъня. Затова съм ограничила броя на "важните" неща.
Дано при вас нещата вървят по-леко! УСПЕХ на всички!
ellyto

Мнение от ellyto »

Роса, трябва да влизаш по-честичко тук и ще те нахъсаме. Това, което пишеш, че кг-тата са останали на заден план ми звучи като оправдание! Разбира се ежедневието ти е изпълнено с много неща, които да правиш, хора за които да се грижиш, но не си ли ти най-важния човек за когото трябва да се погрижиш?
mira_b

Мнение от mira_b »

Здравейте! Как сте? Как върви при вас?
Аз бавно, но славно се движа към целта и съм много доволна от себе си и волята, която имам и отстоявам решенията...Благодаря на вас, че ви има и, че споделяте, за да трупаме всички опит и да черпим вдъхновение за нещата които правим и възнамеряваме да осъществим...

Хайде и аз да споделя моите постижения. Постижения, защото неусетно и някак на шега съм -8 кг. от началото от февруари. Много съм щастлива :1216 А сега да разкажа, че това всичко е резултат на кантарев, който имах и който ме е показвал 5 кг. по-лека...сега си имам нов кантар и установихме всички у дома, че мама наистина има с какво да се похвали :222

Усмихнат ден на всички :922
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ellyto написа:Роса, трябва да влизаш по-честичко тук и ще те нахъсаме. Това, което пишеш, че кг-тата са останали на заден план ми звучи като оправдание!
Розичке, ясно е, че приоритетите се сменят, но смея да се съглася с написаното от Ели за оправданието. И то най-вече, защото наистина видях от постинга ти, че си изгубила цялата мотивация. Не е болка за умиране, но пък..... защо да губиш нещо толкова ценно?! Няма значение, че си се чувствала така досега, нека утре е нов ден, вдругиден специален ден, а неделя - ВЕЛИКДЕН :1062 :1062 . Така де - имаш достатъчно време да се върнеш в играта с килограмите и ти пожелавам да не е както при мен - цял живот...... :oops: :oops: Поздравления за изпитите - има с какво да се гордееш! :954
mira_b написа:
Хайде и аз да споделя моите постижения. Постижения, защото неусетно и някак на шега съм -8 кг. от началото от февруари. Много съм щастлива :1216 А сега да разкажа, че това всичко е резултат на кантарев, който имах и който ме е показвал 5 кг. по-лека...сега си имам нов кантар и установихме всички у дома, че мама наистина има с какво да се похвали :222
Браво, Мира, страхотно звучат тези минус 8 кг.... браво! И то при положение, че нямаш много да сваляш - добре се справяш!!!

Това с кантарев не го разбрах - ако старият ти кантар те е показвал с 5 кг по-слаба... то новият ти трябва да те показва с 5 повече :lol: , но пък ти си отслабнала.... или аз съм изпаднала в безбрежна тъпота......... :1069 .....
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
mira_b

Мнение от mira_b »

mira_b написа:
Браво, Мира, страхотно звучат тези минус 8 кг.... браво! И то при положение, че нямаш много да сваляш - добре се справяш!!!

Това с кантарев не го разбрах - ако старият ти кантар те е показвал с 5 кг по-слаба... то новият ти трябва да те показва с 5 повече :lol: , но пък ти си отслабнала.... или аз съм изпаднала в безбрежна тъпота......... :1069 .....[/quote]

cchery, старият вече кантар ме показваше 70 кг. в началото, малко след това се претеглих на друг кантар и разбрах, че съм 75...Чудих се, кой ли ме показва реално колко кг. съм всъщност. След известно време се изтеглих на трети кантар (вече си избирахме кантар за в къщи и с теглих в магазина, където избирахме нов) и отново бях 74,6 кг. Прибрах се в къщи и се изтеглих на моя (стария) 69 кг. показа. Така разбрах, че стария ми кантар ме "лъже" :roll: Сега вече имам нов кантар, да той наистина ме показва повече килограми, но като взема за база, че в началото на февруари съм била 75 кг, а сега съм 67 кг. то разликата е точно 8 кг в минус :1216
А за сваляне имам доста даже, за моите 154 см. килограмите са ми много :328
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Мира, благодаря за подробното обяснение :940 . Мога да ти кажа, че направо ми падна ченето като прочетох отново за тези твои минус 8 кг!!! :324 :324 :324
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

cchery написа:Мира, благодаря за подробното обяснение :940 . Мога да ти кажа, че направо ми падна ченето като прочетох отново за тези твои минус 8 кг!!! :324 :324 :324
Чери го е написала много точно!Мира, адмирации за добрия резултат :524
Как изкарахте празниците? Аз устисках положенито до некачване на килограми,но вече съм се надъхала за нови резултати :mrgreen:
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
rosa_bg

Мнение от rosa_bg »

Ели, Чери, много ви благодаря! Наистина ме нахъсвате! :922
Мира, за теб не мога да кажа същото. Ти направо ме депресира. :1215 Браво, МОМИЧЕ! Страхотна си!
Публикувай отговор