Но не ме отписвай, моье пък този месец да наваксам
Успех на всички
Розичке, ясно е, че приоритетите се сменят, но смея да се съглася с написаното от Ели за оправданието. И то най-вече, защото наистина видях от постинга ти, че си изгубила цялата мотивация. Не е болка за умиране, но пък..... защо да губиш нещо толкова ценно?! Няма значение, че си се чувствала така досега, нека утре е нов ден, вдругиден специален ден, а неделя - ВЕЛИКДЕНellyto написа:Роса, трябва да влизаш по-честичко тук и ще те нахъсаме. Това, което пишеш, че кг-тата са останали на заден план ми звучи като оправдание!
Браво, Мира, страхотно звучат тези минус 8 кг.... браво! И то при положение, че нямаш много да сваляш - добре се справяш!!!mira_b написа:
Хайде и аз да споделя моите постижения. Постижения, защото неусетно и някак на шега съм -8 кг. от началото от февруари. Много съм щастливаА сега да разкажа, че това всичко е резултат на кантарев, който имах и който ме е показвал 5 кг. по-лека...сега си имам нов кантар и установихме всички у дома, че мама наистина има с какво да се похвали
![]()
Браво, Мира, страхотно звучат тези минус 8 кг.... браво! И то при положение, че нямаш много да сваляш - добре се справяш!!!mira_b написа:
Хайде и аз да споделя моите постижения. Постижения, защото неусетно и някак на шега съм -8 кг. от началото от февруари. Много съм щастливаА сега да разкажа, че това всичко е резултат на кантарев, който имах и който ме е показвал 5 кг. по-лека...сега си имам нов кантар и установихме всички у дома, че мама наистина има с какво да се похвали
![]()
Чери го е написала много точно!Мира, адмирации за добрия резултатcchery написа:Мира, благодаря за подробното обяснение. Мога да ти кажа, че направо ми падна ченето като прочетох отново за тези твои минус 8 кг!!!
![]()
![]()