Ели, много добре те разбирам защо си ми написала всичко и го оценявам! Аз доста съм ги ограничила, единственото ми прегрешение остават плодовете. Но точно тях май не мога да ги огранича, просто много обичам. А и когато ми пригладнее по никое време предпочитам да хапна плод вместо да стоя гладна или да хапна нещо не подходящо. А пък и както се казва "Прекаленният светец и Богу не е драг".ellyto написа: Тренировките са доста труднички, но с времето се надявам да придобия издръжливтостта и силата за да ги изпълнявам на макс.
Още нещо по отношение на храната - всички тези неща за хляба и за ориза и за картофите ти ги написах главно заради едно - въглехидратите. Ако искаш да имаш по-добри резултати ограничи колкото можеш въглехидратите и ще видиш доста доста добри резултати. Но разбира се всеки трябва сам за себе си да прецени кое как му влияе, кое е склонен да промени в храненето си,склонен ли е изобщо и такива неща....това е личен
Иначе благодарение на Чери вече имам голяма част от видеата с тренировки. Но всичко , което е на английски за мен остава наполовина неразбираемо... Просто не знам английски!

Иначе при мен нещата са така: тичам всеки ден или през ден по 6 мин. Другата седмица ще направя опит да вдигна още времето. Правя и упражнения. Спрях пчелния прашец и мехурчестото водорасло (то последното напоследък не го приемах много редовно де...). От понеделник започвам да пия спирулина и си поръчах от аптеката калкареа карбоника, туя и натрум муриатикум. Спазвам си ПОД-вете. Продължавам да задържам 62,5 кг. и съм доволна. Обиколки скоро не съм мерила, но тези дни ще го направя. И детокса този месец беше успешен. В общи линий успявам да си спазвам набелязаните неща.
Чери, добре че не ти обещах веднага, че щях да те подведа... Нещо май не мога да стигна вашето темпо, остава ми само да ви дишам прахта... :1140 :1140 :1140 Както казва Вер, явно трябва доста сериозно да работя за издържливост. Но ти си супер, щом успяваш да правиш тренировките на онзи пич с готиното тяло...cchery написа: Та така - ако се навиеш на тази идея със спорта, може и заедно да почнем.