Уф, да си дойдем на думата

. Вече 2 седмици (стартирах на 15 май) съм на една малко по-хард спортна програма, а именно:
понеделник - сряда - петък: тичане (6-7 км) и 30-35 минути Insanity workout - домашни тренировки тип комбо тае-бо
вторник - стийл тоник в залата
четвъртък - 30-35 минути Insanity workout и канго-джъмпс в залата
събота - 30-35 минути Insanity workout
Съвпадение или не, но точно от толкова време почна едно "напрежение", прерастнало в лека болка под ушите. Отначало го отдадох на възпаление на ушите, т.к. бях изкарала на крак едно вирусче. После обаче... напрежението прерастна към нещо, което мога да определя само като мускулна болка - усещам мускулите на врата си напрагнати и леко болезнени. Когато легна и отпусна глава на възглавница, всичко това изчезва - това ми даде повод да си мисля, че ме болят мускули. Борбата с това неразположение се изрязява основно в мазане с кремове за мускулни травми - ползвам ето това:
http://static1.framar.bg/product/1-Asam_gel_arnika.jpg[/img]
С променлив неуспех, чак днес се чувствам по-добре..... Не че съм я закършила особено много, но просто е неприятна тази тежест в областта на врата. Въпреки това днес отново бягах и правих домашна тренировка. Но ..... тичайки се замислих - то и без това няма какво друго да правя освен да си движа краката, та остава време и за мислене

...... замислих се, че с този режим доста трудно бих се справяла в ежедневието. Т.е. ако ми бяха само тренировките, мисля, че щях да търся и да искам и още. Но в случая - ходя на работа, върша си домакинските задължения, вечер кибича с Бела в парка до 9 и нещо..... определено не ми се ще да се чувствам изтощена и да ме боли каквото и да било. Та..... реших, че ще редуцирам малко домашните тренировки, за да мога да свикна
първо с тяхната интензивност и натоварване, а и
второ - да давам възможност на организма ми да си почива. И така...... вместо домашни тренировки 6 пъти седмично, минавам са схема 3 пъти седмично. Стийл-тоник и кангото си остават. За бягането - няма какво да коментирам :lol: :lol: .
Ами това имах да кажа...... може би по-скоро да споделя наложилия ми се извод, че ..... все пак човек си има някакви предели, които не всеки път е добре да се преминават.. Аз казах! Хау! :1140 :1140 :1140 :1140
Що се отнася до хранителния режим - в момента усилено чета "14 дни детокс" на Надя Петрова. Засега не замислям да направя цялата схема, т.к. нямам възможност, а и желание като че ли

. Но ми е интересно да почна да експериментирам със смутитата, със суровите десерти и да си въведа седмично по 1 ден изцяло на растителна храна.