Глупости!dexter написа: Дали съм неразумна майка?
Неразумни са тези, които не водят децата да поплуват
Глупости!dexter написа: Дали съм неразумна майка?
Тити, едно ГОЛЯМО браво на детето! Имате 100%-ово основание да сте много горди!tita написа:И ... от толкова напрежение и емоции, пропуснах да си похваля дъщерята.Приета е по първо желание в 4-та езикова във Варна, с испански език.
17-та по успех е сред приетите в този профил. Одобрената бройка за испански език за тази година е 92 човека. Много щастлива се чувствам, защото това е първият й успех, постигнат със собствен труд, без допълнителна помощ от наша страна, освен подкрепата ни разбира се.
Декс, това твоето се нарича абстиненцияdexter написа:Тези дни се замислям колко зависима съм станала от интернет-а. От пороите във Варна нямаме нет, това са над 10 дни вече. През работните дни не е проблем, защото в офиса по цял ден съм на компа. Но през почивните сме изолирани от новостите по света и у нас - нали не гледаме новини, а и няма как да прочетем нещо он-лайн. Не че е голям проблем, по-скоро е въпрос на навик. 1-2 форума, 1-2 новинарски сайта, он-лайн банкирането, он-лайн читателският ми дневник, програмата за кината - такива неща. Да се чуди човек как сме живели преди десетина години
.
Чери, опасявам се, че цяло лято ще дишаме този прахоляк. Има "доброволци", ама като за пред телевизията. Трябваше да ги снимам вчераcchery написа: Тити, дано по-бързо да се свършва с тази кал и прах... Тук-таме чета, че имало доста доброволци да помагат за почистването на квартала, ала така ли е?!В крайна сметка.... има ли вече някой подведен под отговорност?! Какво е мнението на хората от Аспарухово за истинските причини за приливната вълна - не за тиражираното от медиите?!