Време е да се вясна тук, за да кажа, че вече правя по 2 пълни обиколки в парка. Това, според GPS-а на телефона на Коки са 2.43 км

... Тичам тази дистанция от миналата седмица като първото й минаване беше за 16.33 минути. Времето от този понеделник е 15.30

. Засега нямам никакви проблеми с ходилото - имам предвид болка, подуване или каквото и да е. А дано да е на хаир. :lol: Смятам да задържа тази дистанция до края на седмицата като работя върху по-ефективното й преодоляване от гледна точка на дишане и бързина. Така де - като не мога да бягам много, поне да го правя по-бързо.
Плановете ми за следващата седмица включват да добавя още една - трета - обиколка в парка и да задържа тази дистанция до края на септември. По този начин ще са минали вече 4 месеца от счупването и ще съм "изпълнила"

препоръката на чичо доктор да почна да тичам след това.... В смисъл, че тези малки дистанции, които въртя в момента, не ги считам за бягане

. Ама съм с голямо самочувствие, а?!
Като цяло всичко описано горе е моят план за подготовка за Софийския маратон на 12 октомври, на който смятам да се явя на дистанцията 3 км. Ако не реша нещо друго де ....