Първи сняг затрупа, ела на топло в мечата хралупа

Свобода на словото
Заключено
Ver

Re: Първи сняг затрупа, ела на топло в мечата хралупа

Мнение от Ver »

cchery написа: Но виж идния понеделник ще те попитам дали посоката е запазена, все пак. :954 :954
Добре :)
Големи простотии с вашата комшийка. Свят шарен, хора разни дет' се вика. Само дето сте останали без козирка заради цялата идиотщина. Много криво разбрани са правата и отговорностите ...
Ели, аз споделям, но контролирано :). Не искам да се изхвърлям в изказвания :) За сега иглотерапията помага, но има какво да си пожелаваме още: като да махне бастуна и да може да ходи поне 1 км без да го заболи или да седи без проблеми и такива дребни неща, които иначе приемаме за даденост. Изминалите 1-2 седмици, бях от трудните и съвсем нарочно не съм писала. Написаното остава, а аз не искам да оставям дълбоки следи от подобни емоции :) Разбираш ли ме?
Елис, аз не само те разбирам, аз те усещам и знам какво чувстваш :923
И на теб ти трябва промяна.
Мисля, че изобщо не бива да се притесняваш за ваксинацията :) На Ава я забавих около 4 години :1062 и така се случи, че пропуснахме поне една. Замотай се и ти, ако ще се почувстваш по-добре от това :)
Цони :923 Дано всичко това не се повтаря :524
Декс, и на Яна бързо оправяне :923
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ver написа: За сега иглотерапията помага, но има какво да си пожелаваме още: като да махне бастуна и да може да ходи поне 1 км без да го заболи или да седи без проблеми и такива дребни неща, които иначе приемаме за даденост.
Верка, поправи ме, но един от последните постинги, в който сподели подробности около състоянието на Явор, описваше доста тежка картина - той можеше само да лежи и всяко елементарно движение му предизвикваше болка!!! А сега..... сега искате да махне бастуна и не само това, ами да мине цял километър пеша!!!!! Верче, това за мен е О Г Р О М Е Н напредък!!!! Аз също не искам да се изхвърлям в излишни слова, но не се сдържах да се зарадвам заради вас!!!! :922 :922 Боже 1 км...... та това е безкрайно много по мои пресни (половингодишни) спомени :lol: :lol: :lol: ..... С вас съм! И едно напомняне само - ако не си намираш чантата, най-вероятно е под хавлията в банята :221 :221 . :329
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

В събота се прибирам с децата след много дълга разходка, Росен спи след нощна смяна, докато отключвам вратата на апартамента около 13.30ч. Криси си заклещва ръката между стълбището на една дървена ламперия, още при първия му писък съм наясно, че писъкът не е глезене, че зверски го боли и няма измъкване, хвърлям чантата си на земята, заедно с един куп покупки, просто ги хвърлих в коридора по стълбите за да опитам по най бързия начин да го освободя. В момента в който установих че с моите пилешки ръце не мога нищо да направя за да освободя детето казвам на Алекс да влиза в къщи и да вика баща и, който спи след нощна смяна по най бързия начин. Той обаче чувайки крясъците на вън пред вратата става гол по слипове, с два скока и излиза на стълбището, виждайки какво става бос и гол - гледката беше умопомрачаваща дърпайки две много дебели греди направени за парапет на стълбището :1215 :1215 :1215 ги прекърши - определено останах изумена от :1055 :1055 :1055
Моят извод за това е че когато човек е подложен на голям стрес не знае какво прави. След един час, когато вече успокоих детето от болката и стреса който преживя, след като и аз се поусвестих и видях че пръстите му не са счупени, осъзнах че целия багаж с пазар за над 100 лв. и дамската ми чанта с всички документи и цялата ми заплата са на вън..... е само си казах... е все едно, нали детето е добре. И представяш ли си мъжът ми успя да разтвори и почти и да счупи спейки две дебели дървени греди, които аз дори не можах да помръдна. Изводът ми е следния, че човек в стрес и когато има голям напън в живота си не знае какво прави, аз много често не си спомням къде са ми някои вещи важни неща, неща които са спешни и трябват на момента, просто не мога да ги намеря и това е. Оставила съм ги някъде и това е не помня.
Вер УСПОКОЙ СЕ, зная че не ти е лесно. Сигурна съм че на всеки му се случва в такива моменти, но повярвай след известно време, в скоро време всичко ще бъде наред, събери мислите си ВСИЧКО ЩЕ БЪДЕ НАРЕД. :923 :923 :923
Ver

Мнение от Ver »

Еми, сигурно под влияние на това което си преживяла си останала с впечатление, че не съм спокойна. Напротив :)
Последните няколко дни се чувствам добре, излязох от състоянието на безпокойство. Надявам се за дълго :524
Чери, :923
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Ver написа:Изминалите 1-2 седмици, бях от трудните и съвсем нарочно не съм писала. Написаното остава, а аз не искам да оставям дълбоки следи от подобни емоции
ММММмм,накараме да се замисля жестоко,имам ужасна нужда да споделям,но колкото по често напиша нещо,толкова по-често го усещам като дежа вю :roll: сякаш вече е станало и някак наистина ме дърпа все назад :???:
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Мхмм, често наум си споделям разни неща с вас, а като седна и ..... просто не мога да ги напиша. Не се бях замисляла защо.

Вер, много ти е сладурски аватара! Ще се разровя и аз за нещо зимно-коледно.
Ver

Мнение от Ver »

Добро утро момичета :)
Пожелавам ви един зареждащ и енергичен ден в края на който да има какво хубаво да споделим :923
[img]http://bg-pet.com/images/vlad/parrot.jpg[/img]
Ей така шаренички да си седим и да си гугукаме нещо хубаво :)
danid
Философска система

Мнение от danid »

Здравейте Момичета,

Не успях да изчета всичко, но темата за кръвното ме провокира да пиша. Преди 2 седмици имах този проблем, но се оказа, че доста хора около мен - основно жени, също. Аз проверих все пак и при нормално за мен 90/60 бях със 120/80. Намалих кафетата до 1 сутрин и Угринова ми направи схема хомеопатични за седмица. От тогава съм ок, но е странно как толкова много хора по едно и също време имат един и същи проблем. Дали налягането не е провокирало този проблем??

Хубав ден
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ver написа:Добро утро момичета :)
Пожелавам ви един зареждащ и енергичен ден в края на който да има какво хубаво да споделим :923
Изображение
Ей така шаренички да си седим и да си гугукаме нещо хубаво :)
Пу съм лилавия папугай :1062 :1062 :1062 !!! Много хубав цвят...... и си е мой :razz: :razz: .

И от мен много хубав ден ви пожелавам и наистина - викам сбор за довечера - всички тук за кратък отчет какво хубаво ви се случи днес или какво хубаво ви предстои, за което разбрахте пак днес!!! :954 :954

Много държа да ви покажа новата модификация на лаптопа ми :lol: :lol: :lol: :lol: :

Изображение

И сега се изнизвам да бягам.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
lindorina
Цветна долина в омая

Мнение от lindorina »

Аха - лилавия, я си помисли Чери - дали е твой :1058 :1062
Вер, радвам се на раздвижването ви и в буквалния и в преносния смисъл.

Сиренце, аз отдавна като имам съмнение с докторските ми способности :) и вадя книгата на Док, след което действам. Е, разбира се тормозя от време на време или Вер, или Боби, и те милите как да ми откажат :940 Сега съм с един запушен нос, ама ще мине. Що останало до мен, ще призная, че най-ме мързи/ съжалявам за израза/ мене си да лекувам.
Ох, Чери, боли ме сърцето като ти гледам котенцето - много е сладко, пожелавам ти много време да е с вас. И ние имахме подобно, но не искам да ви натъжавам, като споделям. Много се привързвам.
Ама вие много пишете, аз не смогвам да прочета всичко.Нищо де, ще ви пожелая хубаво настроение все пак и споко, който е имал или има някакви кахъри - наближава 2015, променяйте се, мечтайте, вярвайте, надявайте се!
И едно турско кафенце да споделя с вас, което пия в момента, гарнирано с кокосова сметана - без захар разбира се :954
Прикачени файлове
ррр 012.JPG
(2.78 MiB) Свалено 404 пъти
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
ellyto

Мнение от ellyto »

хей,

Снощи реших да подремна малко слушайки фактора по нова и така съм откъртила, че се събудих в 11 и реших да се пренеса в спалнята и да продължа да спя...не си псомням от кога не съм спала толкова много, но пак не ми стигна :221 :221 още искам да спя. Не мога да се наспивам, защото нямаме още пердета :1053 :1053 и сутрин като е светло и се будя, не мога да спя дълго и вече ми идва предела където ще трябва да почна да търся пердета :221 :221 човек ще си каже голям проблем, няма що :221 ама не ми се занимава с такива дейности :128 :128

Много готини папагали, на мен ми харесват всичките цветове.

Чери, котарака ти е много пораснал, голям е сладур.

Дани, хммм странно е че и при теб е имало този проблем с високото кръвно :???: :???: Според мен обаче не е свързано с налягането, сигурно има някаква друга причина, обаче идея нямам какво може да го провокира това кръвно. Надявам се схемата да сработи и да нямаш повече такива проблеми.

Еми, звучи доста страшно това, което описваш. Радвам се, че детето е добре и няма поражения, въпреки големия шок, който е изживял. Браво и на мъжа ти, че е реагирал адекватно, въпреки че е спял. И да човек под стрес може да направи много много неща, защото адреналина който се освобождава в кръвта дава огромни сили и човек е способен да обърне света.

Вер, виждам, че споделяш контролно и не мисля, че ще се изхвърлиш в изказвания. Радвам се напредъка, който споделяш, че има Явор. Много се радвам, защото нещата които ние приемаме за даденост, в такава трудна ситуация осъзнаваме колко са ни ценни. И изобщо не е малко това, което сте постигнали като успех. Дано да има силата и волята да продължи напреди и да захвърли и бастуна и да може да се движи по-спокойно и свободно в пространството.
Ver написа:Написаното остава, а аз не искам да оставям дълбоки следи от подобни емоции
Така е, написаното остава, но дори и да не го напишеш, емоциите са вътре в теб и незаивисмо дали ги споделяш гласно или не, ти ги преживяваш и трупаш.
Радвам се че малко по малко напоследък се отпускаш да споделяш емоциите си, защото съм забелязала, че преди не го правеше или поне не толкова много :923 :923
Заключено