хей,
Снощи реших да подремна малко слушайки фактора по нова и така съм откъртила, че се събудих в 11 и реших да се пренеса в спалнята и да продължа да спя...не си псомням от кога не съм спала толкова много, но пак не ми стигна

още искам да спя. Не мога да се наспивам, защото нямаме още пердета

и сутрин като е светло и се будя, не мога да спя дълго и вече ми идва предела където ще трябва да почна да търся пердета

човек ще си каже голям проблем, няма що

ама не ми се занимава с такива дейности :128 :128
Много готини папагали, на мен ми харесват всичките цветове.
Чери, котарака ти е много пораснал, голям е сладур.
Дани, хммм странно е че и при теб е имало този проблем с високото кръвно

Според мен обаче не е свързано с налягането, сигурно има някаква друга причина, обаче идея нямам какво може да го провокира това кръвно. Надявам се схемата да сработи и да нямаш повече такива проблеми.
Еми, звучи доста страшно това, което описваш. Радвам се, че детето е добре и няма поражения, въпреки големия шок, който е изживял. Браво и на мъжа ти, че е реагирал адекватно, въпреки че е спял. И да човек под стрес може да направи много много неща, защото адреналина който се освобождава в кръвта дава огромни сили и човек е способен да обърне света.
Вер, виждам, че споделяш контролно и не мисля, че ще се изхвърлиш в изказвания. Радвам се напредъка, който споделяш, че има Явор. Много се радвам, защото нещата които ние приемаме за даденост, в такава трудна ситуация осъзнаваме колко са ни ценни. И изобщо не е малко това, което сте постигнали като успех. Дано да има силата и волята да продължи напреди и да захвърли и бастуна и да може да се движи по-спокойно и свободно в пространството.
Ver написа:Написаното остава, а аз не искам да оставям дълбоки следи от подобни емоции
Така е, написаното остава, но дори и да не го напишеш, емоциите са вътре в теб и незаивисмо дали ги споделяш гласно или не, ти ги преживяваш и трупаш.
Радвам се че малко по малко напоследък се отпускаш да споделяш емоциите си, защото съм забелязала, че преди не го правеше или поне не толкова много