Добър ден

днес съм отпуск ходих да си подавам документи за нова шофьорска книжка. Смях голям сигурно и тя ще остане чисто нова като старата :lol: неизползвана.
От къде да започна, първо Вер много се радвам, че имате напредък сигурна съм че мъжът ти ще се оправи изцяло.
Фютка и ние се борим от няколко дни с едни сополи и кашлици но смятам че ще се оправим без намесата на химия, както до сега от доста дълго време. Фют дано бързо се оправите.
А за коледното настроение ДААААААА, така се вълнувам ние извадихме украсата в неделя още, голямо суетене беше въпреки че емоцията на децата и безразборното им търчане разхвърляне на всички играчки миз цялата къща малко ме изнервя, но емоцията я има. Аз доста съм загазила с подаръка на малкия иска една играчка вече от трета година подред от Дядо Коледа Бас светлинна година, това е един герой от едно филмче сигурно от преди 10 години, къде ли не търсихме по магазини из интернет няма и няма такава играчка.
Нещо напоследък настроението ми е много хаотично. Не зная защо преживявам някакви драми изпадам в някакви настроения без да има особена причина. Раздразнителна съм, дразня се на мъжът ми, че много крещи по децата. Това ме изкарва извън равновесие, за щяло и нещяло крещи, едвам го издържам имам чувството, че когато си остане повече време в къщи от бездействие се изнервя. Не понасям отношението му към децата в някои случаи. Ето пак започвам с моите драми без да искам. Това по въпроса за споделянето, аз смятам че има голяма полза от това някой да чуе как се чувстваш в момента, смятам че човек не трябва да спира да общува.Но и аз доста време на писах във форума, защото бях изпълнена с негативни емоции и чувствах, че ми е неудобно все да се оплаквам. Все едно животът ми беше спрял. На рожденият ми ден една колежка ме попита за какво мечтая, каза че мечтите са безплатни, че в тях мога да имам всичко което искам, мога да бъда това което искам, аз не и отговорих защото се усетих, че от много време не съм мечтала. Все още не мога да разбера как така се промених и то не за хубаво. Преди бях все усмихната и позитивна мечтаех за какви ли не щури неща и се чувствах истински щастлива имах цел, сега нямам никаква цел. Само желая децата ми да са здрави и щастливи, но с щастието не съм сигурна че им го осигурявам.
Исках да напиша още много неща, но пак започнах да се самосъжалявам. Както и да е.
Чери котето ти е разкош, страхотно бижу само за гушкане.
Поздрави на всички от мен, БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ПОЗИТИВНИ.