Първи сняг затрупа, ела на топло в мечата хралупа

Свобода на словото
Заключено
Ver

Re: Първи сняг затрупа, ела на топло в мечата хралупа

Мнение от Ver »

Нели, добре ви е станала украсата :524
Аз тази година не съм мислила още по въпроса и отказах участие в коледните приготовления в училище, че нещо не ми достига времето.
Има време си казвам, а то станало декември :1139 Да ви кажа, тази есен ми се изплъзна ....
Айде добро утро! :528
Дани,
честит рожденик!
Да е весел и безгрижен!Здрав и щастлив!
[img]http://www.rachelellen.co.uk/images/pro ... p/3334.jpg[/img]
Ver

Мнение от Ver »

Нели написа:Цвети, специални и силни прегръдки за теб! Много ми харесаха съветите ти, защото са много човешки и истински, преживени и изстрадани.
Абсолютно! :524 :923
danid
Философска система

Мнение от danid »

Благодаря Вер, да сте здрави и вие в къщи, нека всичкото болест остане зад гърба ви и да се радвате пак на всички щури /за мен/ преживявания, както и до сега, че и на по-щури.

Ох, много задачи напоследък. Все тичам нанякъде, хайде да идват празниците, че да си почина малко. Утре ми е теста и поне с английския свършвам, засега, че май има желаещи и ще продължим заедно от Януари и следващото ниво. АКо чуете за една изгонена от Толстой жена, аз ще съм. Единственото, което правя в къщи е да си разхвърлям учебниците по всички легла. Голямо учене падна. Той моя мъж бил златен, тихо да не чуе. :221

Рожденника е станал голям киселяк напоследък, все се сърди за нещо. А в детската все ни се карат, че не може това и онова. Много се дразня, той е само на 5, какво ако още не може да реше с ножица или да прави ромбове. Аз на 7 не знаех азбуката, по-малката ми сестра ми подсказваше, но това не ми попречи да завърша отлично накрая. Побъркаха ги тези деца, от сега рони сълзи, че не иска да пише.

:1211 Няма да ви черпя виртуално, но да знаете, че много ми се иска да ви почерпя истински.

Хайде, до скоро, че трябва да си препиша есето на чисто :) и пак ще хуквам нанякъде
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

[img]http://makeyour.net/images/today/birthday.jpg[/img]

Честит рожден ден на Боби!!! :954 Пожелавам му да си остане все така дете с всичко детско в него - мислите, разбиранията, желанията! Има време - ще порасне мъж и да видим дали тогава няма да реже ромбове :1062 . Дани, желая ти винаги да виждаш в очите му любовта, която сама си дарила! И да проронваш някога сълза, то нека тя е изпълнена с радостта на споделена емоция! Весел празник на цялото семейство!

:1105 :823 :1089 :823 :1105
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Съжалявам, че толкова накратко, но искам да кажа и аз нещо по повод подаръците за Коледа. Всъщност аз го казах още миналата седмица. Ето как: ПОДАРЪК - понятието, което покри мозъка ми с пяна. А като се замисля, че нещата имат и развитие..... :1210 :1210
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Ver

Мнение от Ver »

Даааа, темата за подаръците на учителите ми е любима :1062
Както винаги добре написано, Чери :)
Аз го гледам от една малко по-различна гледна точка. И при нас всяка година има обяснения и дебати по повод подаръците :)
Тази година се говореше за подарък за 120 лв на учителката на Ава. Аз се втрещих. За никой от семейството не съм отделяла такава сума за подарък и заявих, че в такава крупна инициатива не участвам. Айде пак встрани от колектива :1062 .
Карай, свикнала съм :1070
Казах им, че ако държат на моето участие сумата трябва да бъде намалена наполовина и в подаръка да не фигурират любимите артикули като парфюм, кожена чанта, златни украшения или химикал за 70 лв. Този път имаше и хора на моето мнение - изненада!
Говорих за неща като символи, като послание и прочее ..., май имаше някакъв успех, защото ще вземат кошница с вино, свещ, коледни сладки и още нещо. Надявам се Парфюмът да не се промъкне изневиделица в кошницата (то май няма и пари за него) носейки посланието "Не ми миришете добре!" или "Айде да ви го подарим, защото едва ли ще го купите ..."
Слава богу, класната на голямата категорично заяви преди няколко години, че подаръци не иска. Всички родители бяхме облекчени :)
Обичаме си "госпожата", отношенията ни с нея са чудесни, дори сме приятели.
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

Дани, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК. :1104
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Боби!
С пожелания за упорство, за да следваш копнежите си,
твърдост, за да ги постигаш,
постянство, за да ги осъществиш
и много обич, за да дава смисъл на всичко това! :1005 :1004 :1009
danid
Философска система

Мнение от danid »

Благодаря ви още веднъж Момичета за прекрасните пожелания

Честит Имен ден на Чери и всички, които празнуват днес

Хубав ден
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Ver

Мнение от Ver »

danid написа:Честит Имен ден на Чери и всички, които празнуват днес
Хубав ден
Верно ли бе?! :1139
Честито и наздраве, Чери!
[img]http://woman.hotnews.bg/static/uploads/ ... 015318.jpg[/img]
Ауу, чак ми се припи и прияде :)
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Chery, честит имен ден !!!! Пожелавам ти много здраве разбира се ,емоции които да изживееш ,но да са подкрепени с истински приятели и много уют в дома
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН АНИ.
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН ЧЕРИ !
ПОЖЕЛАВАМ ВИ ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ, ВЕСЕЛ ПРАЗНИК. БЪДЕТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ. УСМИХВАЙТЕ СЕ БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ. :922
Заключено