Моята тренировка

Подфорум за поддържане на тялото чрез спорт
Публикувай отговор
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Моята тренировка

Мнение от Kleo »

cchery написа:
Kleo написа: Планирам още утре да съм ток и жица.
Жицата медна или калаена ще е?! :1062 :1062 Ей, Десита, днес просто ми е ден...... усмихнато ми е..... и ми е готино. :954
Какво по-хубаво от това, Черита?! :524 :329 :326 Специално за твоето готино настроение тогава :razz:

[youtube]QLQEH9FjDx8[/youtube]
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Я да видя аз кой спами :1058 :1062
Но да се включа и аз по темата :1062 Хора разни свят широк.Какво по хубаво от това.
Днес си направих тренировката, но не бях в кондиция.Причерня ми, не ми стигаше въздухът, нямах сили....трудно ми беше, но не се отказах.Не мога да си обясня каква е причината, защото не тренирам за първи път и самата тренировка не е много тежка :1044 Явно има и такива моменти.За утре 1 час народни танци.Бъзрам да си напиша, защото ще се приберем късно и може да нямам време за отчет.А пък като пиша съм по изпълнителна :lol:
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Ей и Джунгурицата тази вечер не ми се опря :1216 Сега съм като размазано Л_ _ _ _ О на всетник от умора, но ми е гот :1062
замислям се дали да не се пробвам и на зумба в скоро време :1098
ellyto

Мнение от ellyto »

Ей много спам много нещо изписахте тук - почти цяла страница :128 :128 :221 :221 :221 :plezya se :plezya se :plezya se
Моите тренировки продължават по план - е не точно, щот направих принудителна почивка в сряда, защото просто нямах сили за каквото и да било, но и почивката си е необходима все пак :221
Правя тренировките на Джилиян, избирателно си правя някакви тренировки, не е баш по програма, но много са хубави, изключително са хубави и ефективни. Препоръчвам за по-напреднали, даже и за не много напреднали също, защото чрез тях много може да дръпне човек.
Тренирам вече с 3 кг гирички, като целите и желанията ми са да кача повече тежестите и за тази цел желая да си купя дъмбели и лост...ще видим кога, защото още не съм стигнала това ниво.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ели, и аз искам гири от по 5 кг. Вече съм стигнала момента за тях. В момента ползвам моите си, които са от по 2 кг и много трудно ги държа и двете в 1 ръка, за да тренирам с 4 кг.. Гледах в Спорт депо за гири - ще трябва да се разделя с 40-50 лв за гири..... и се чудя дали 8-и март е подходящия празник за това :lol: :lol: ....
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Днес пропущих. Много ми се спеше сутринта. Срам ме е и го пиша и на вас. Утре е нов ден и дано го срещна с повече разкършване :524
ellyto

Мнение от ellyto »

Чери, подходящ е и още как :221 :221 Аз вече над 3 кг. ще си търся дъмбели, защото не ме устройва да давам много пари за по-големи гири през няколко месеца. За това видях в декатлончето дъмбели на прилични цени...колко са прилични е относително понятие за различните хора, но ако те интересува влез в сайта им, сигурно има цените :221 :221

Деси, не е нужно да те е срам....когато не си се наспал няма смисъл да се претоварва човек излишно. Аз също от недоспиване пропуснах вчера сутринта...така че, когато не може човек, просто не може и толкова. Продължава когато може и така...е разбира се, това не означава, че трябва да се отпуска и дни наред да си дава почивка :221
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Чери и аз мисля, че е подходящ празника за такава покупка :524
Моите са по 2,5 кг и за сега са ми ок, но за по нататък съм се замислила за една пудовка.Да се похваля поръчах си на дърводелец да ми направи шведска стена (1 модул). На Стражец сем започнали да правим ремонт и едната бечова стая ще е за тренировки.Много съм щастлива :1209
В последния месец имам проблем със съня.Заспивам трудно, спа неспокойно и не дълбоко.Изтръпват ми и ръцете и ми се вие свят като се движа.Тренировките са ми трудни, но си продължавам криво ляво.Замислила съм да си взема магнезий, че симптомите май към това ме насочват.
Ели, ти само за оформяне ли тренираш или искаш да смъкваш още?
Деси, не се коси.Има и такива дни.Важното е да си изградиш навик за упражнения и после е по леко.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Ели, Цвети, мерси, така и ще постъпя. :922
Цвети, вземи си магнезий, ако искаш първо се консултирай с лекар :524
Мисля, че Ели не желае да отслабва, а просто да продължава да извайва тялото си, за което много й се радвам и възхищавам, честно казано :326
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Цвети, наистина - описаните от теб симптоми напомнят липса на магнезий. Макар че при мен - световъртежи и замайване се получава именно от прием на магнезий. При това в препоръчани дози. Не знам как се храниш, дали вземаш някакви добавки - казвам ти го само ориентировъчно. Имай превид и следното:

Магнезий

Oрално приеманият магнезий също се усвоява по-добре на празен стомах, но можете да го приемате и с храната. Важно е заедно с него да изпиете около 200 мл вода.

Ако го приемате с храната, избягвайте богата на неразтворими фибри, фитати и оксалати. Богати храни на оксалати са спанакът, листните зеленчуци, ядките, чаят, кафето и какаото.
  • Синергисти: Прибавянето на витамин C към магнезия подобрява усвояването. Има данни, че приемът заедно с витамин D също помага.
  • Антагонисти: Приемането с калций, фосфор, желязо, мед и манган пречи на усвояването.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Често се "разхождам"из форума,но тази тема направо я бях забравила :1139
Страхотна дружинка сте заформили тук,браво.Аз си признавам,че дори не помня кога за последно правих каквито и да било упражнения :oops: ,но пък имам своите си любими-тези на Синди Крауфорд от преди 20 години :oops: :1069 може би се сещате,беше пуснала видео касета на времето с нейна програма,тогава много се запалих и я правих дълго време.Тогава,разбира се тренирах усилено,но определено стяга и ваЕ снага.Ако искате Чери ще ме светне как да я кача,има 10 минутна серия има и цялата част,лично за мен си остава страхотна тренировка това(не че се сблъсквам всеки ден с различни :955 ).Аз треничрам усърдно всеки ден,по около час и нещо с .........парцала :1069 Шегата на страна,но ще започна и аз,имам гирички,имам готина музика има и желание....Какво повече му трябва на човек :1062
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Публикувай отговор