Kleo написа:Тотален провал съм...
Не се притеснявай, всички в началото сме се чувствали така....хубавото е че с течение на времето, нещата стават по-добре...просто трябва да си постоянна.
cvety_rz написа:Ели, когато се взема витамин D e хубаво да се взема и магнезий
да така е! Може би не съм се изразила правилно. Те трябва да се взимат заедно, но не и едновременно като прием т.е. ако взимаш сутрин едното, другото трябва да е обяд или вечер. Трябва да има разстояние, защото едното пречи на усвояването на другото. Така съм чувала.
cvety_rz написа:.Поне това чета из нета и в темата за ВМ НВХ в мамата.Не, че пиша там, но обичам да ги чета.
аз също се подвизавам там, чета, когато мога се включвам с полезна информация.
cvety_rz написа:После повисях на лоста, но ме заболя операцията.Явно си има някакви сраствания, защото при по голямо разтягане си ме боли и то сериозно.
Действай по внимателно! Ако правиш упражнения, лека по лека срастванията ще се разнесат и няма да те боли.
Kleo написа:П.П. Имам мускулна треска. При всяка крачка - болка. Не зная дали е нормално това. Все пак не съм се товарила кой знае колко. Верно, че от 9 февруари насам все пак тялото ми хич не скучае, не съм така обездвижена. Но чак пък мускулна треска и болки в краката, ръцете, кръста да имам - струва ми се странно.
Не е странно! Покрай някакви уж елементарни упражнения, може да изпиташ болка в мускули, които даже неподозираш че имаш

това им е хубавото на упражненията, тренираш и развиваш на много места мускулчетата и с течение на времето става по-добре. Аз ходих с перманентна мускулна треска месеци, а уж имах тренинг....така, че споко, нормално е.
cvety_rz написа:едната 5 мин. серия от 2 ниво на 90 дн.предизвикателство.Ами какво да ви кажа......предизвикателство си е, но ми харесва да се изкравам от зоната си на комфорт
Браво!!! Продължавай в същия дух, лека по лека ще станат по-добре нещата.
Аз днес не успях да тренирам, не бях в кондиця и се отказах, но нищо...пак направих едни упражнения де, не съм минала капо, но в никакъв случай не беше тренировка, каквато си трябва. Утре и други ден повече, уикенда ме очакват ски. Намерих си едни 3-4 упражнения, които са за дупара, нещо ми е проблемна там зоната, не се стяга както искам и това си е...добавих им тежести и затрудних упражненията с едни ластици, пък да видим...трябва да се работи по въпроса. От почивните дни пак малко лабаво го раздадох, ама каквото такова. Ще стана по-стрикнта следващата седмица с тренировките, че малко ми идва нанагорно и сега наваксвам със спането.