Моята тренировка

Подфорум за поддържане на тялото чрез спорт
Публикувай отговор
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Re: Моята тренировка

Мнение от cvety_rz »

Деси, по добре си свиквай с мускулната...така ще е :1062 В момента например имам мускулна на задната част на бедрото.Аз от миналото лято тренирам под някаква форма, но от време на време по някой мускул се обажа.Което е добра новина.....демек под излишната "мас" има и мускул дето още не се види, но е добре да напомня за себе си :955 Днес към тренировката за начинаещи добавих и едната 5 мин. серия от 2 ниво на 90 дн.предизвикателство.Ами какво да ви кажа......предизвикателство си е, но ми харесва да се изкравам от зоната си на комфорт :mrgreen:
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Викаш да свиквам с мускулните, а? :mrgreen: Амиии ... добре тогава, така да бъде! :D Щом това е начинът. :222
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
ellyto

Мнение от ellyto »

Kleo написа:Тотален провал съм...
Не се притеснявай, всички в началото сме се чувствали така....хубавото е че с течение на времето, нещата стават по-добре...просто трябва да си постоянна.
cvety_rz написа:Ели, когато се взема витамин D e хубаво да се взема и магнезий
да така е! Може би не съм се изразила правилно. Те трябва да се взимат заедно, но не и едновременно като прием т.е. ако взимаш сутрин едното, другото трябва да е обяд или вечер. Трябва да има разстояние, защото едното пречи на усвояването на другото. Така съм чувала.
cvety_rz написа:.Поне това чета из нета и в темата за ВМ НВХ в мамата.Не, че пиша там, но обичам да ги чета.
аз също се подвизавам там, чета, когато мога се включвам с полезна информация.
cvety_rz написа:После повисях на лоста, но ме заболя операцията.Явно си има някакви сраствания, защото при по голямо разтягане си ме боли и то сериозно.
Действай по внимателно! Ако правиш упражнения, лека по лека срастванията ще се разнесат и няма да те боли.
Kleo написа:П.П. Имам мускулна треска. При всяка крачка - болка. Не зная дали е нормално това. Все пак не съм се товарила кой знае колко. Верно, че от 9 февруари насам все пак тялото ми хич не скучае, не съм така обездвижена. Но чак пък мускулна треска и болки в краката, ръцете, кръста да имам - струва ми се странно.
Не е странно! Покрай някакви уж елементарни упражнения, може да изпиташ болка в мускули, които даже неподозираш че имаш :1062 това им е хубавото на упражненията, тренираш и развиваш на много места мускулчетата и с течение на времето става по-добре. Аз ходих с перманентна мускулна треска месеци, а уж имах тренинг....така, че споко, нормално е.
cvety_rz написа:едната 5 мин. серия от 2 ниво на 90 дн.предизвикателство.Ами какво да ви кажа......предизвикателство си е, но ми харесва да се изкравам от зоната си на комфорт
Браво!!! Продължавай в същия дух, лека по лека ще станат по-добре нещата.

Аз днес не успях да тренирам, не бях в кондиця и се отказах, но нищо...пак направих едни упражнения де, не съм минала капо, но в никакъв случай не беше тренировка, каквато си трябва. Утре и други ден повече, уикенда ме очакват ски. Намерих си едни 3-4 упражнения, които са за дупара, нещо ми е проблемна там зоната, не се стяга както искам и това си е...добавих им тежести и затрудних упражненията с едни ластици, пък да видим...трябва да се работи по въпроса. От почивните дни пак малко лабаво го раздадох, ама каквото такова. Ще стана по-стрикнта следващата седмица с тренировките, че малко ми идва нанагорно и сега наваксвам със спането.
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Ели, не съм те разбрала изобщо :lol: Не ги вземам на един прием.Сутрин си пия еутирокса, на обяд витД а вечерта магнезия.Постоянно да има за какво да мисля :fan Не обичам много да вземам лекарства или добавки, но се налага понякога.Между другото мога да се похваля с много хубав, дълбок и "наспиващ" сън от няколко дена.Явно съм с магнезиев дефицит.Ръцете ми все още изтръпват, но и замайването почти изчезна.
И за де не се чувства Деси самотна и аз съм с мускулна треска на бедърите :mrgreen: Ами, който иска да се прехвърля на 2 ниво ще си търпи и последствията :1137
Внимавам с корема.Ако усетя нетърпима болка си спирам.Ще си засичам времето за висене и ще го увеличавам постепенно.Пък дай Боже един ден да се похваля и с първото си набиране :222
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Дами, :222 ,
влезнах да обявя публично, че приключих с мързела ( айде дано !) :1062 .
От утре (05.03.) планирам старт с Руми - 90 дневния план.

П.С. Чувала съм и аз, че е много богата на информация темата ВМ НВД, но пусто не съм стигнала дотам . Може би не е моят начин на хранене и само да чета не ме влече.
Ама някой ден , кой знае. :)
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Чева, стартира ли?! :222
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

На мен ми дойде, цикълът ми е тежък и болезнен, спах до последно днес и пропуснах тренировката.
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
ellyto

Мнение от ellyto »

Аз днес си направих тренировката, ама ми беше много трудно и тегаво ми вървеше...май трябва да сменя треньора отново, че малко като че ли ми доскуча. Може и заради храненето да е цялата история, защото нещо напоследък малко съм отпуснала нещата и явно наистина не ми се отразяват добре нещата, които не ям.
Ще си направя експеримент и ще видя, кое как ми се отразява на енергията и на начина на движение и на цялото тяло.
Деси, почини си, щом не се чувстваш в кондиция!
Чева, разкажи направи ли първата тренировка и на кое ниво се мяткаш?
Цвети, радвам ти се доста. И аз искам да успея един ден да се набер ана лост, ама не знам дали ще стане скоро.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ellyto написа: И аз искам да успея един ден да се набер ана лост, ама не знам дали ще стане скоро.
И аааааааз...... Досега не съм успявала..... никога.

Деска, аз също не тичам като съм неразположЕ :D . Така че - почивка и релакс и когато имаш пак доволно силички, сначале. За мускулна треска установих 2 хомеопатични (естествено случайно ги установих), които са много добри:

Арника Монтана 9СН
Купрум Металикум 9СН

Вземат се през час по 5 зрънца. В случай, че някой се поинтересува. :954
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Привет на цялата групичка от трениращи мацки! Страхотни сте просто!

Включвам се и аз!

Зпочнах 6 седмичната програма за начинаещи на Руми. Мислех да не казвам, докато не навъртя малко "стаж" :lol: , защото преди да ме тръшне грипа пак бях започнала , но благодарение на него прекъснах... Но!!! От понеделник започнах от начало!
В тази връзка ,Цвети, ще споделиш ли ти как точно изпълняваш аеробиката, която се прави в неделя, тази, дето Руми я изпълнява с една тенджера? В смисъл, ти какво използваш - тенджера или нещо друго? Аз от 2 дни го мъдря с какво бих могла да я заменя...

Черитко, мерси за инфото за хомеопатичните, които помагат при мускулна треска. Ще пробвам Арниката, че другото го нямам, а от понеделник насам си ходя постоянно като Робокоп! Но въпреки това съм супер щастлива! :1216 :1216
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Бъни, веднага отговарям на въпроса ти.Ползвам по скоро ползвах дебела дъска като трупче.Сега или работя в градината или карам колело.Та режимът ми е следният: понеделник,вторник,четвъртък и петък са тренировките както си следват по дни, в сряда народни танци, в събота писах по горе а в неделя ПОЧИВКА :954 И много се радвам, че сме заедно в тренировките.Аз вече хвърлям и по едно око на по горни нива, за да ми е по интензивна трениировката.
Набиране и аз не знам кога ще направя.Знам със сигурност, че няма да е скоро :1062 Но ще се опитвам.Сега съм започнала с висенето, което е като "висша математика" на този етап, но ще ги решим интеггралите рано или късно :954
Деси, и аз съм с тежък цикъл и почивам или карам велото, но по леко.Почини си пък после с нови сили.
Чери, Ели, браво :326
Чева, как е? Започна ли? Радвам се, че се включи.
Публикувай отговор