Моята тренировка

Подфорум за поддържане на тялото чрез спорт
Публикувай отговор
ellyto

Re: Моята тренировка

Мнение от ellyto »

Привет и от мен,
Аз продължавам и тази седмица с друга програма, интересна е, малко по-динамична е и като не знам упражненията съм по-внимателна да гледам и съответно не правя всичко на 6, ама ще свикна с нея. Всеки треньор си има своята специфика и просто трябва или да мине малко време да му свикнеш или ако не можеш да го смениш. За сега ще й дам шанс на тази мацка, хубави са й тренировките. Казва се chalene johnson, а програмата й е PiYo. Горе долу 20 минути. Може би ако бях почнала с първата й тренировка щях да науча повече за това какво предстои в програмата, ама аз съм упорита и си правя каквото си искам и от където си искам почвам с тренировките :221 :221
Като цяло аз уикендите принципно гледам да си почивам от тренировки, въпреки че напоследък и уикендите имаме активност - основно ски. Вчера копахме колата от снега т.е аз я копах де и беше доста сериозно физическо усилие за ръцете, гърба и корема...сега имам интересна мускулна треска на гърба.

Елисче, браво на теб и на това, че и Анджи и тя е зарибена. Супер звучи! А това, че е вкарана тази идея за многото килограми в глава й...дано да успеете да се преборите да я махнете от главата й. Важното е да спортува и да се храни добре...тогава и килограмите ще са нормални.

Мони, успех и с твоето начинание! Споделяй тук при нас какво се случва с теб и как вървиш :)

Бъни, радвам се и за твоето включване. Разбира се, че ако не се чувстваш ок, трябва да спреш и да си починеш. За това кога да тичаш не мога да дам съвет кога е най-подходящо, но трябва да се тестваш и да разбереш кога, какво и как по отношение на тренировките ти харесва и ти се отразява добре. Просто трябва да следвщш сигналите на твоето тяло.

Ани, съжалявам да прочета за твоята травма, че пак се е обадила и те понаболва крака. Ходи и го виж, сигурно нищо му няма и просто трябва да мине време за да се оправи! Но все пак ходи и го виж, за да си сигурна, че висчко е наред.
cvety_rz написа:6 дена работа а на 7 ден почивка.
Правилно. Аз гледам да почивам 2 дена, въпреки че зимата май е по-активен сезон и всеки ден имам някакво движение.
Kleo написа:Аз карам тежък цикъл и пропускам гимнастиката си сутрин. Едвам се движа от болки в кръста, яйчниците и гърдите, подуто ми е и ми е много обилно
Щом като не се чувстваш в кондиция, няма нужда да правиш каквото и да било. Всичко трябва да е съобразено и да е приятно!
Kleo написа:Днес става 1 месец от моето начало на промяната, стоя си с -3 кг, свалени от житенето и тренирането,
виж си храната. Най-вероятно тя е проблема, че не си смъкнала повече килограми от края на житенето ти. Тренировките не могат да компенсират начина ни на хранене. Мога да те посъветвам следното - записвай си всяка хапка, която слагаш в устата поне няколко дни, че даже и седмици, за да придобиеш реална представа какво точно слагаш в устата си и кога....и ако искаш после ни го постни тук и може да получиш различни гледни точки за това на какво да наблегнеш, какво да изключиш, какво може да се промени за да постигнеш по-добри успехи от към теглото...
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Мерси, Ели, сигурна съм, че е в храненето ми, да.
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Минавам само да се отчета, нямам минутки за повече...
Тренировка 1 от седмица 2 от програмата за начинаещи е изпълнена!
Чувствам се ПРЕКРАСНО!!! :954

Чери, Ели, Цвети - мерси за съветите! :524
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Днес и утре почивам, че съм в МЦ а ми е обилен, но не се оплаквам, че имаше и вариант да не ми дойде :1215
Бъни, ще ми е интересно да споделиш как си ги организирала нещата :1215 с бягането и тренировките.
Чери, съжалявам да чуя, че се обажда отново коляното.Ако трябва отиди на лекар.А относно коментара за тялото и спорта....ти сама си го казваш.Все пак хората не са те познавали преди и не знаят колко много си постигнала и с колко много усилия.Да не трябва да си затваряме очите за нещата, които трябва да се промент още, но и не трябва да омаловажаваме успехите си.Все пак това си е чист стимул да продължаваме :mrgreen:
Ели, ама и ти не си поплюваш .Треньорите сменяш ама си почваш от където си искаш :1062
Мони, ти стартира ли?
Чева?
Деси, успяваш ли да караш велото на работа?
Елис, извинявай за тъпият въпрос, но ти имаш ли килограми за смъкване или за стягане и тонус започваш да тренираш?
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Браво,момичета,за упоритоста,страхотни сте!И аз се присъединявам към Мц,тресе ме хормона,а депресия ме бие през лицето,като мокър парцал...голЕМ срам,нищо не съм правила няколко дни.Цвети,аз имам 4-5 килограма,които искам да сваля,ей така,за мене си,а иначе най-голямата ми болка е стягането на корема,а там трябва както правилно хранене.така и упорити тренировки и пак не съм убедена в добрия краен резултат.говорила съм с лекари,които са ми казвали че след 2 такива операции,единственото решение е пак оперативно,за премахване на част от кожата и едва тогава мога да работя за стягане и прибиране.Разбира се,това в Бг не се прави след секцио,освен ако не можеш да си го платиш.Точно с това искам да се преборя,иначе и сега си се харесвам.Оспамих темата,извинете
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
ellyto

Мнение от ellyto »

ellis_stoyanova написа:Оспамих темата,извинете
Изобщо няма за какво да се извиняваш! Тук сме за да споделяме какво ни подтиква към промяната и не виждам нищо лошо всеки да си сподели своите вътрешни мотиви! Аз принципно мисля, че за такива операции, че вече мисля за каквито и да било операции по-добре да се ходи навън да се правят. Разбира се тук и парите са важни, но според мен тук в БГ си е опасно вече да се отпуснеш и довериш на някой лекар че ще направи каквото и да било така както ти искаш, а с пластичните оперативни намеси е още по-наложително, защото все пак финната работа тук си е важна.

Не се притеснявайте, че няколко дни не сте правили нищо, няма проблем и в това. Починете си, поотпуснете се, пък после с нови сили напред.
cvety_rz написа: но не се оплаквам, че имаше и вариант да не ми дойде
Цвети, ама и ти мила си голяма фурия :221 :221 Оставаше и да ни изненадаш с някоя новина, аз лично щях много да се зарадвам ,въпреки, че знам, че на теб би ти било много много трудно.
cvety_rz написа:Ели, ама и ти не си поплюваш .Треньорите сменяш ама си почваш от където си искаш
М дааааа, обичам да следвам мой си правила за всяко нещо :221 :221 Още малко ще дам шанс на тази кака в момента, че нещо не ме радва кой знае колко много, ама може пък да намеря начин да ги съчетавам с някоя друга програма...хубавото при нея, е че са 20 минутки тренировките...май вариантите на тренировки с гири повече ми харесват, тъй че ще комбинирам ще модифицирам докато намеря това, което най много ми допада.

Бъни, чудесно! Радвам се, че си мотивирана и действаш!

Чева, Мони, Деси, Чери - споделете как върви при вас.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

При мен все още никак, много ми е отпаднало, а и не ми е свъшило, имам си и болки, може би утре ще продължа.
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Ели,тук имаме страхотни естетични хирурзи,просто цялата интервенция не ми е по джоба,поне за момента.Във Франция знам,че когато отиваш за секцио и ако желаеш влиза и такъв хирург,всичко се прави на веднъж и не ти взимат допълнителни пари.Днес по съвета на Черита направих само упражненията за корем,с много мъка обаче,утре ще продължа
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
ellyto

Мнение от ellyto »

ellis_stoyanova написа:Ели,тук имаме страхотни естетични хирурзи,просто цялата интервенция не ми е по джоба,поне за момента.Във Франция знам,че когато отиваш за секцио и ако желаеш влиза и такъв хирург,всичко се прави на веднъж и не ти взимат допълнителни пари.Днес по съвета на Черита направих само упражненията за корем,с много мъка обаче,утре ще продължа
Да имаме и добри хирурзи, но си е рисковано...а финансовата страна на нещата е съвсем отделен въпрос. А за Франция и тази услуга, която предлагат още по време на секциото да ти направят и това е супер, защото много жени биха се възползвали и си заслужава сигурно...поне за собствено удовлетворение...браво на теб, че все пак си успяла да направиш някое и друго упражнение!
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

:326 Браво момичета.От утре и аз пак в редичките.На 3 ден МЦ вече е поносим.Да видим след 4 дена почивка коя част от тялото ще е кандидат за мускулна :221
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Коригирам се. 15 минут игимнастика.
Публикувай отговор