Аз продължавам и тази седмица с друга програма, интересна е, малко по-динамична е и като не знам упражненията съм по-внимателна да гледам и съответно не правя всичко на 6, ама ще свикна с нея. Всеки треньор си има своята специфика и просто трябва или да мине малко време да му свикнеш или ако не можеш да го смениш. За сега ще й дам шанс на тази мацка, хубави са й тренировките. Казва се chalene johnson, а програмата й е PiYo. Горе долу 20 минути. Може би ако бях почнала с първата й тренировка щях да науча повече за това какво предстои в програмата, ама аз съм упорита и си правя каквото си искам и от където си искам почвам с тренировките
Като цяло аз уикендите принципно гледам да си почивам от тренировки, въпреки че напоследък и уикендите имаме активност - основно ски. Вчера копахме колата от снега т.е аз я копах де и беше доста сериозно физическо усилие за ръцете, гърба и корема...сега имам интересна мускулна треска на гърба.
Елисче, браво на теб и на това, че и Анджи и тя е зарибена. Супер звучи! А това, че е вкарана тази идея за многото килограми в глава й...дано да успеете да се преборите да я махнете от главата й. Важното е да спортува и да се храни добре...тогава и килограмите ще са нормални.
Мони, успех и с твоето начинание! Споделяй тук при нас какво се случва с теб и как вървиш

Бъни, радвам се и за твоето включване. Разбира се, че ако не се чувстваш ок, трябва да спреш и да си починеш. За това кога да тичаш не мога да дам съвет кога е най-подходящо, но трябва да се тестваш и да разбереш кога, какво и как по отношение на тренировките ти харесва и ти се отразява добре. Просто трябва да следвщш сигналите на твоето тяло.
Ани, съжалявам да прочета за твоята травма, че пак се е обадила и те понаболва крака. Ходи и го виж, сигурно нищо му няма и просто трябва да мине време за да се оправи! Но все пак ходи и го виж, за да си сигурна, че висчко е наред.
Правилно. Аз гледам да почивам 2 дена, въпреки че зимата май е по-активен сезон и всеки ден имам някакво движение.cvety_rz написа:6 дена работа а на 7 ден почивка.
Щом като не се чувстваш в кондиция, няма нужда да правиш каквото и да било. Всичко трябва да е съобразено и да е приятно!Kleo написа:Аз карам тежък цикъл и пропускам гимнастиката си сутрин. Едвам се движа от болки в кръста, яйчниците и гърдите, подуто ми е и ми е много обилно
виж си храната. Най-вероятно тя е проблема, че не си смъкнала повече килограми от края на житенето ти. Тренировките не могат да компенсират начина ни на хранене. Мога да те посъветвам следното - записвай си всяка хапка, която слагаш в устата поне няколко дни, че даже и седмици, за да придобиеш реална представа какво точно слагаш в устата си и кога....и ако искаш после ни го постни тук и може да получиш различни гледни точки за това на какво да наблегнеш, какво да изключиш, какво може да се промени за да постигнеш по-добри успехи от към теглото...Kleo написа:Днес става 1 месец от моето начало на промяната, стоя си с -3 кг, свалени от житенето и тренирането,