Тичането и аеробните занимания на открито :)

Подфорум за поддържане на тялото чрез спорт
Публикувай отговор
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Тичането и аеробните занимания на открито :)

Мнение от cchery »

Супер успешна седмица откъм тичане...... имам 3 излизания и нито една болка в крайниците :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ....
lindorina написа:Хаххаа, Цвети, много си права - екипът на Чери си е направо "по Линдски", но аз й разрешавам. Тези цветове носят мноого късмет и който ги има от-слаб-ва :1062
Еми, щом е така...... ето и от тази сутрин цветове.... обещавам, че няма да ви тормозя много често с такива снимки:
20150220_095705.jpg
(1.19 MiB) Свалено 596 пъти
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Бреййй, колко ни е ЛИЛАВО днес във форумчето, чувствам се великолепно във вашата прекрасна, нежна и красива компания, скъпи дами!!! :954 :954 :954 Ани, изглеждаш страхотно!!! Наистина, просто си неотразимо чаровна, приличаш на теменужка!!!
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
lindorina
Цветна долина в омая

Мнение от lindorina »

Еее, Чери - като теменужка си! Дай един ъгъл по-вече усмивка де! Иначе изглеждаш супер!
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Днес тичах...... :1216 :1216 :1216 :1216 :1216 след 2 седмици и принудителна, и нарочна почивка. Нарочна..... заради тъпата травма в дясното коляно. Принудителна - заради тоновете сняг, които се изсипаха миналата седмица. До края на третия километър имах невероятна сила и ми беше много леко.... после все едно някой ми наля краката с олово :1062 :1062 :1062 . Чак на 6-ия километър се почувствах добре, за да увелича скоростта..... Но като цяло съм поизгубила форма. А, дай Боже, да няма повече травми и да си върна формата :954 :954 :954 ...... Но съм доволна - тичах и кракът не ме боли....... не знам дали мога да искам нещо повече!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Браво, Ани!!! БРАВО :329 :329 :329 Радвам се за теб!!!
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Чери, да си дойдем на думата а.Пак бягаш и страшно много ти се кефя за това.Хубавое, че не си усетила травамата.Дано така да се развиват нещата и снега вече да си отива!!!!
Линди, спя с лилава пижама и се надявам да отслабна спейки ама нихт :1062
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

cvety_rz написа:Чери, да си дойдем на думата а.Пак бягаш и страшно много ти се кефя за това.Хубавое, че не си усетила травамата.Дано така да се развиват нещата и снега вече да си отива!!!!
Линди, спя с лилава пижама и се надявам да отслабна спейки ама нихт :1062
Благодаря......... дано наистина повече травма нихт :1062 :1062 ...... Да, от лилавото не се отслабва - и аз съм го забелязала. :955 :955

Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

cchery написа: ...... Да, от лилавото не се отслабва - и аз съм го забелязала. :955 :955
Eй, значи не мина номера.Много си "корава" и изповяданите "калории" не ми опрости....да не би да си зодия овен :roll: :1062 :1062 :1062 :1062
Ох, майтапа на страни.Да се бяга толкова много не е шега работа и ти се радвам, че години наред си постоянстваш!
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

cvety_rz написа:Eй, значи не мина номера.Много си "корава" и изповяданите "калории" не ми опрости....да не би да си зодия овен :roll: :1062 :1062 :1062 :1062 !
Ей сега ще те "опростя", ама пак ще ми напишеш, че съм овен :221 :221 .....

Ох, да кажа аз вчера каква я свърших. Значи - със събуждането още не се чувствах добре. То и предните 2 дена имах грижи със стомаха, но вчера се събудих с главоболие. Как да е - предвид сутрешните задачки, които имам - закуска, разтребване на съдомиална, почистване на котешки..... каквото се сетите, главата я избутах на заден план. Пих кафето, оставих Бели на училище иииииии въпреки, че се усещам, че не съм добре, реших да тичам. Казах си, че няма да си давам много зор. И така и стана - избягах си моята дистанция с цели 3 минути над обичайното ми време, но я избягах.... Главоболието го имаше, и го нямаше - шашава работа. Но така или иначе като се прибрах вкъщи, имах сили само да се тупна на спалнята - ей така с потните и миришещи дрехи. След като се посъвзех, минах през банята иииииии главата уж ме отболя. Облякох се за работа, но се чувствам все така отпаднала..... полегнах да посъбера сили, а то ме унася. В момента, в който се хоризонтирах, и главата пак ме заболя. Вземам термометъра и какво да видя - че аз съм с почти 38 градуса Т..... а само преди 15 минути съм тичала навън :lol: :lol: :lol: . Голям съм идиот. Е, поне вече беше ясно защо ме е болял и коремът предните дни - очевидно съм лепнала от любимото ротавирусче. В крайна сметка си останах вкъщи и съм спала над 1 час..... като се събудих тиквата така да ме цепеше, че нямаше начин да не взема нурофен. Следобеда взех да се пооправям и тази сутрин вече се чувствам човешки. Дали ще тичам утре ли?! Ами при положение, че вчера съм го правила с Т, кво да ми е за утре?! :1062 :1062

Как се промени вчера времето само за някакви си 40 минути, можете да видите ако кликнете на този линк. Скролнете малко по-надолу и в секция "Снимки" има 4 фота :954 . Първото е при излизането ми в парка, а второто - при приключване на кроса. :lol:

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

:329 Ани, супер си! :329

Аз не съм болна,
но днес ми е много носталгично...
тъжно, напрегнато и потиснато.

Но ще ми мине де! И това ще мине. Може би още утре, а може би още тази вечер :222
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Чери днес е изминала пеша цели ... 11 километра!!! 6 километра е бягала, а 5 километра е ходила пеш!!! Изумена съм, шапка й свалям, евалла на това момиче!!! :326
Публикувай отговор