Момичета, много ви благодаря! Че сте тук! Че сте били тук! Че сте влезли и отделили от времето си за поздрави към мен!! БЛАГОДАРЯ!
Както виждате, довела съм ви слънцето и хубавото време на крака :lol: :lol: и още по-скромно ще заявя, че за всякакви проблеми от този род, можете вече да пропускате оня горе, а директно с мен да комуникирате :lol: :lol: :lol: . Дотук лесно, но по-големите ми притеснения винаги са свързани с датичката на Белуна.... честно - по-сериозно очаквам прекрасно време на 16 април, отколкото на Гергьовден.
Днес вкъщи имаше изненади. Първо, разбира се, е така "умело" крития подарък за мен

. Имам страхотна лятна пижама иииии блузка с къс ръкав в тюркоазен цвят с много дълги ресни опред, в стил disco queen

. Която блузка идеално ми пасва с цвета на комплекта бижута, които колегата (по-специално жена му де) ми подари.

Ето вижте и се убедете сами

:
Втората изненада беше от моя страна - нали с Момчил сме рожденици един след друг, та черпим нашите семейни приятели наведнъж и за двамата. Откак сме заедно, винаги се събираме на моя РД. Тази година обаче реших да се съберем утре, т.к. е петък, а и да уважим веднъж както трябва и Момчил. Та за довечера, за да не сме валат, се очакваше да идем някъде на ресторант да се почерпим. Не че и това няма да стане, но.... аз реших да внеса известна доза разнообразие и вчера купих билети за почерпка

...... билетите са за театър, постановката се казва "Господин Балкански" и довечера от 19 часа сме в Младежкия театър. Това, признавам, зашемети Момчил, който хич не си пада по импровизациите, но няма избор за днес. А и не само за днес.
И така - черпя ви:
http://www.imagesbuddy.com/images/44/20 ... on-hi5.jpg[/img]
Деска, изчетох всичко, което си постнала по темата "зодия овен" и как пък всичко ми пасва бе..........

. Ами така е..... скромна и креативна; лудичка и добра; инициативна и имулсивна....... пу-пу-пу..... къде ми е циганката сега да ме нахвали как си е редно?!
Бъни, ако знаеш и ние на какво слънце се радваме тук! Аха като вашето испанско! Макар и на патерици ще честитя на 3-годишния "мъж" празника с пожелание да е все така онова същество, което е осмислило напълно живота ти!
Аз съм добре! Всички вкъщи сме добре! Сега очаквам Бели да дойде от у-ще при мене в офиса и ще я водя да прави тест за определяне на нивото й по английски език, т.к. мисля от догодина да я запиша в друга школа. И чакам с нетърпение постановката довечера! Засега ви казвам чао!